Pluspunten

vakkundig, snel, vriendelijk, goede prijs

Geen afspraak maken aan het begin van een (koffie)pauze, dan begint de klant met wachten.

Pluspunten

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kwam voor de APK met een oldtimer de zaak binnen en daar werd meteen leuk op gereageerd, in tegenstelling tot sommige andere bedrijven, waar een oude auto niet stoer genoeg is (ook al is ie in concoursstaat). Afspraak via internet gemaakt. Service was erg snel, 's ochtends gebracht, 's middags klaar. Ik moest nog een keer terug komen en na de reparaties belde ik rond 4 uur om een tweede afspraak te maken. De man zei dat ik meteen wel kon komen. Toen ik weer in de zaak kwam was er een monteur die meteen even keek of de nog te repareren zaken klaar waren en de auto werd meteen afgemeld. Personeel heeft ook respect voor de klant, monteurs doen bijvoorbeeld altijd een hoes over de stoel voor ze in je auto gaan zitten. Is erg netjes en wordt gewaardeerd! Al met al erg tevreden over de snelle, flexibele en vriendelijke service!

Webshop zou handiger kunnen. Het zou handig zijn als je zelf aan kunt geven hoe laat je de auto langs brengt. Maar naar ik meende te zien op de site, is dat binnenkort mogelijk.

Pluspunten

Eenvoudig om afspraak te maken. Hartelijk ontvangen, snelle service, goed advies.

Mijn ervaring met Kwik Fit betreft enkel het omwisselen van winter naar zomer banden en vice versa. Dit gebeurt altijd naar volle tevredenheid maar de service van de auto zelf gebeurt bij de dealer zelf (lease auto). Ik kan dan ook niet beoordelen of Kwik Fit bij bv een reparatie/APK of beurt dezelfde goede/snelle/professionele service biedt.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik moest erg vaak dezelfde informatie opgeven mbt adres e-nailadres. of men luistert niet goed of is de nederlandse taal niet goed machtig.

Pluspunten

Opdrachten en of onderhoud/apk worden hier prima uit gevoerd kom hier al bijna 8 jaar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Klachten worden serieus genomen Vriendelijk te woord gestaan door manager Kon meteen terecht om naar schade te kijken. Onderdelen moesten besteld worden, maar ik kon al heel snel terecht.

Afgesproken tijd was de auto net niet klaar, waardoor ik in de knoop kwam met een werkafspraak. Dit is wel netjes afgehandeld. Door een monteur voelde ik me niet serieus genomen.

Pluspunten

goede service. Zoeken naar betaalbare oplossingen.

Pluspunten

Goed en snel geholpen

Pluspunten

gewoon uitstekend geregeld vanaf reservering tot reparatie

Pluspunten

Door een defect aan mijn auto (wat 4 weken geduurt heeft) heb ik mijn afspraak meerdere keren verschoven. Dit was geen probleem en toen de auto terug was heeft de bandenwissel dezelfde dag nog plaats gevonden. Netjes gebeld wanneer de auto klaar was!

Pluspunten

Goede service ,personeel heel vriendelijk . En maken tijd voor je vragen

Pluspunten

Goede benadering tegenover de klant en alles wordt helder verteld.

Pluspunten

Keurig aanspreekbare medewerkers ;autoband had gesprongen staalband , toch onderzijde auto geinspecteerd door kwikfit vanwege klap die dit met zich meebracht

Pluspunten

Werd meteen aangesproken toen ik aan kwam, men wist waarvoor ik kwam. Er was een onverwachte klant net voor mij gekomen die werd geholpen maar er werden naar mij toe excuses gemaakt omdat ik daardoor wat langer moest wachten. Dat was geen probleem voor mij. Er werd koffie/thee aabgeboden

De muren mogen wel een likje verf hebben, zag er erg verwaarloosd uit.

Pluspunten

- afspraken worden altijd nagekomen. - snelle afhandeling van werkzaamheden.

- bevestiging van gemaakte afspraak per email.

Pluspunten

Ik ben keurig geholpen, de auto werd afgeleverd met nog een nakcontrole van de monteur betr. de wielbouten en doppen om een vertrouwd gevoel te geven, welnu dat was netjes. De auto rijdt weer lekker soepel en de keuring is gedaan, niets te veel en niets te weinig...prima.

bereikbaar zijn per e-mail voor slechthorende mensen !

Pluspunten

Prima service bij filiaal Geleen, tijdje terug bij filiaal Heerlen geweest, daar een stuk minder service gehad!

Ga vooral zo door

Pluspunten

altijd correct, vriendelijk en houden rekening met de auto's die we binnen brengen i.v.m tijd van ophalen omdat we in Belgie zitten. anders zaten we er ook al niet jaren.

Prijs van beurt komt nooit uit, want ze hebben altijd wel iets. Maar weten ook dat wij het goed moeten hebben banden enz. Denk wel eens dat daar dan makkelijk mee omgegaan wordt.

Pluspunten

Vriendelijk, op tijd

Pluspunten

goede afspraak, goede service, vriendelijk geholpen.

geen

Pluspunten

- netjes ontvangen - koffie aangeboden - na wisselen banden gezamenlijke controle van wielbouten