Pluspunten
Vriendelijke en efficiente baliemedewerker Snelle afhandeling
Pluspunten
Het is prima verzorgd. Ik kreeg een kopje koffie aangeboden,voordat ik de fietstocht naar Bilthoven ondernam.
VerbeterpuntenIk bracht mijn auto om 8.00 uur s'morgens.Ik ben dan ook in de veronderstelling dat ik het eerste aan de beurt ben, pas om 3 uur werd ik gebeld dat hij weer kon worden opgehaald.Nadat ik om 13,30 had gebeld of hij al klaar was en toen was men ermee bezig. Dat vind ik niet logisch
Pluspunten
vriendelijke service, overzichtelijk rapport, en goed advies
VerbeterpuntenAls de auto klaar is na APK kan het bedrijf eerder bellen en niet dat de klant moet bellen met de vraag of de auto al klaar is.
Pluspunten
Snel en accuraat
Pluspunten
VerbeterpuntenIk kwam bij kwikfit voor een apk, inkl kleine beurt en airco-check. het begon met een bijna onsympahieke ontvangsten Matige door de balimedewerker. Volgens mij heeft deze meneer de leiding van deze vestiging. Hij kijkt je niet aan, was behoorlijk nukkig, geeft je het gevoel in zijn non-verbale communicatie dat je een vervelende, lastige klant bent. Ging ook nog van alles doen alvorens ik werd geholpen, zonder even te zeggen, ogenblikje meneer, ik moet even iets regelen/ doen. Daarna kreeg ik een belletje dat er van alles mis was aan de auto.meneer liet me even fijntjes weten dat ie al meerdere onvruchtbare telefoontje had gedaan om me te pakken te kunnen krijgen. " ik heb al een paar keer gebeld, u bent niet bereikbaar." Met de auto ophalen was het al niet beter. Sjagrijnig kreeg ik mijn auto en spullen mee. De klantvriendelijkheid moet hier aanzienlijk omhoog. Ik kom niet meer terug en zal de kwikfit aan niemand aanbevelen. Overigens heb ik de punten die gedaan moesten worden gisteren door de Renault Dealer laten doen. Kwikfit rekende 1950 euro, Renault inkl banden 1690 euro. En wat een verschil in ontvangst. Een paar trainingen in klantcontact kunnen geen kwaad, het zal u meer klanten opleveren en belangrijker: de klanten doen behouden. Met vriendelijke groeten, Paul Rats
Pluspunten
Goed overleg over aanvullende werkzaamheden
Verbeterpunten-
Pluspunten
Snel en goede service
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vriendelijk, behulpzaam, snel, efficiënt, afspraken optimaal nagekomen en prima prijs-kwaliteit verhouding.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel Nemen contact op bij extra reparaties
VerbeterpuntenStuurwiel vies achter gelaten (olie etc.)
Pluspunten
snel geholpen en goed advies
Verbeterpuntenbij banden wissel kan/mag het toch niet zo zijn dat de bandenspanning niet wordt gecontroleerd. Dacht na wegrijden dat ik niet stabiel op de weg lag. Bij controle/tanken bleek later dat de spanning van de banden varieerde tussen 1,6 en 2,2 bar: belachelijk!! Helemaal niet nagekeken. Erg jammer.
Pluspunten
Helemaal goed
VerbeterpuntenWifi aanschaffen
Pluspunten
snel betaalbaar vriendelijk personeel
bij het verwisselen van de winter-zomerbanden hebben ze ongevraagd ook nieuwe ventielen geplaatst a 2,50 per stuk. dat vond ik niet prettig. toen ik hierover belde zei de betreffende persoon dat hij dat automatisch deed??? ja, en ik betalen :(
Om veiligheidsredenen is het essentieel dat de bandventielen worden vervangen telkens wanneer de banden worden verwisseld. Het ventiel speelt een zeer belangrijke rol in het luchtdicht houden van de band. Er staat een hoge spanning op en het zal geleidelijk verslijten door de krachten die erop komen te staan door de rotatie van het wielOmdat dit echter niet vooraf besproken is, hebben wij een tegoedbon aangeboden voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Kwik-Fit Nederland
Pluspunten
klantvriendelijk, service, deskundigheid
Pluspunten
Uiteindelijk ben ik goed geholpen.
VerbeterpuntenIk was door het verkeer in de binnenstad 8 minuten te laat. In eerste instantie moest ikl een nieuwe afspraak plannen. Vond ik niet prettig zeker niet voor een locatie in een binnenstad.
Pluspunten
Snel klaar, aardige mensen.
VerbeterpuntenLeenauto