Pluspunten
Zeer prettige ontvangst Goede afhandeling Perfecte nacontrole in mijn bijzijn Sympathieke medewerkers
Pluspunten
Vriendelijk, kordaat en duidelijk personeel Ook het meekijken is positief Personeel doet niet ingewikkeld of moeilijk......prima Ook de garantie is prima
VerbeterpuntenMisschien aangeven op de site dat vullen van de airco minimaal 1,5 uur duurt ..daarmee is in te schatten of je daar op wil wachten of vervoer moet regelen.
Pluspunten
Mooie zaak, ziet er strak uit.
VerbeterpuntenMaak een afspraak via internet om 8 uur. Wordt mij medegedeeld dat de gespecialiseerde gecertificeerde glas reparateur pas om half 9 begint. Dus een extra half uur wachten voor niks!
Pluspunten
Vriendelijk en snel geholpen!
Pluspunten
Ik krijg de indruk dat de wagen goed in zijn geheel wordt gecontroleerd en positief vind ik dat aan de klant een checklijst wordt meegegeven waarin de toestand van de gecontroleerde punten wordt weergegeven, maar...(zie hiernaast)
Verbeterpuntendit alles houdt wel in dat het geheel redelijk wat tijd in beslag neemt.
Pluspunten
alles prima geregeld
Pluspunten
behulpzaamheid, beleefdheid, prima afwerking opdrachten, prettige prijzen
Pluspunten
Eerder klaar dan verwacht, vriendelijk personeel, goede service (ook via internet)
VerbeterpuntenStabiliteit wifi
Pluspunten
Zeer vriendelijk en behulpzaam
VerbeterpuntenAls je een afspraak inplant en je moet er om 8:00 uur zijn is pas 16:00 uur contact naar mijn idee wat erg laat.
Voor het uitvoeren van een APK moet de auto voor een halfuur terugkomen.
Pluspunten
Pluspunten
- Snel - Kwaliteit check moeren vastdraaien - vriendelijk
Pluspunten
Vriendelijk personeel Goed bereikbaar Goed op de hoogte gehouden gedurende de dag Goede uitleg reparaties
VerbeterpuntenZijn vrij snel van handelen op einde van de dag Direct moeten betalen van factuur, wat niet van tevoren gemeld was
Pluspunten
ze leveren altijd wat ze beloven/afspreken, zonder onverwachte verassingen.
Pluspunten
Flexibel (tijd wijzigen op laatste moment was mogelijk) Met aandacht. Prettige omgang.
Pluspunten
Supersnelle service na internet afspraak
VerbeterpuntenDe koffie
Pluspunten
snelle service, erg vriendelijk
Pluspunten
Vriendelijk personeel en goede persoonlijke aandacht
VerbeterpuntenGeen bijzonderheden
Pluspunten
Goed te woord gestaan Goede uitvoering van het werk Op moment van afspraak werd ook de bandenwissel opgestart Voldoende nette ruimte om te wachten Koffie is in orde
Pluspunten
snelle afwerking, goede en zakelijke communicatie
Pluspunten
Wordt goed en correct geholpen.
Verbeterpuntenvind dit zo prima
Pluspunten
- vriendelijke en behulpzame keurmeester - vriendelijke en behulpzame monteur - vriendelijke en behulpzame filiaalmanager - oplossingsgericht (3x) - heldere prijsopgaaf nieuwe banden (lekker duidelijk)
Verbeterpuntencapuccino had bittere smaak/ afdronk; dit zou te maken kunnen hebben met noodzaak service- of reinigingsbeurt koffiemachine
Pluspunten
Snelle service, vriendelijk aan de telefoon & de balie, goed betaalbaar, deskundig
VerbeterpuntenLeenfiets zou super zijn!