goede ervaring, netjes te woord gestaan, vriendelijk personeel en als precies op tijd !
Ik had de dag voor mijn afspraak gebeld of ik kon wachten om mijn apk dat was niet mogelijk want ze hadden het erg druk die volgende dag, de dag zelf zet ik de auto ‘s ochtends neer en word een uur later gebeld dat deze klaar is…
door een kapotte band, snel geholpen, na beoordeling van de band was het advies om deze te vervangen i.v.m. slijtage, meteen alle super mee opgelost super advies en service.
Zie hiervoor. Ook hulpvaardig en attent
Altijd goed geholpen bij deze kwikfit
Goed behandeld
Alles volgens afspraak goed nagekomen.
Vlot en op tijd geholpen. de ene vraag duidelijk beantwoord.
Top service!
Alles gedaan (grote beurt) behalve dat waar de auto eigenlijk voor ging (mankementen).
Goedemiddag Simon, Bedankt voor je feedback. Dit is niet de service waar je blij van wordt en mag verwachten van KwikFit, onze excuses hiervoor. Om jou hierin verder te kunnen helpen mag ik dan van je kenteken ontvangen? Je kunt dit naar ons mailen, dit kan naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-59118. Met vriendelijke groet, Johnny Klantenservice KwikFit
Ik was te vroeg, maar dat was geen probleem. Er was ruimte en mankracht, dus de winterbanden waren snel aangebracht. Auto gaf foutieve druk aan, dat werd goed opgelost
Bij het ophalen van mijn auto, moest ik €49,- betalen. Echter, ik had mijn betaalpas vergeten. Gevraagd een nota, zodat ik thuis de betaling kanoden. Nee, ik moet in de regen op de fiets naar huis om de betaalpas te halen. Ik ben al 3 jaar klant en dan wordt je zo behandeld. Zo de waard is, vertrouwd hij zijn gasten”. Zeer slecht. Ik kom hier niet weer voor de APK of anderszins.
Goedemiddag Nanne, Ik snap je frustratie, echter is dit verpest door voorgangers. Ik vraag me dan ook af, of er ook zo gereageerd zou worden als je boodschappen haalt in de supermarkt? Naar mijn weten krijg je de boodschappen ook niet mee zonder betaalpas toch? Met vriendelijke groet, Frank Klantenteam KwikFit
Banden gemonteerd en verlichting opnieuw afgesteld. Vriendelijk en uitstekende service.
Uitstekende en vriendelijke dienstverlening
Grote beurt laten uitvoeren voor mijn BMW, goed advies en de aanpassingen die zijn gedaan vallen nog te overzien mbt kosten.
Alles gaat precies volgens afspraak. Vriendelijke mensen met geduld en begrip.
Op de afgesproken tijd, snel en vakkundig geholpen.
uitlijnen en 3/4 uitlaat vervangen in 45 minuten plus persoonlijk het eindresultaat mogen aanschouwen, prima!
Wij hebben de app Van onze auto laten uitvoeren en dit is echt heel fijn en conform afspraak gedaan. Fijne communicatie en goed geholpen
alles correct en op tijd
De wissel van zomer naar winterbanden was weer snel geregeld!
Wat ik belangrijk vind: bij andere garages kreeg ik het gevoel dat er soms dingen verzonnen werden dan dat werkelijk nodig was. Om maar meer te verkopen. Dat heb ik bij Kwikfit Oosterhout niet. Als er zaken vervangen moeten worden dan herken ik dat en klopt dat dus ook. En dit is de reden dat ik terug blijf komen en zo’n abonnement heb afgesloten.
Goed gewerkt maar het probleem is niet opgelost. De rammel bij mijn voorwiel is er nog steeds. De reparatie heeft niets uitgehaald.
Goedemorgen Henk, Bedankt voor jouw feedback. Wat jammer om te lezen dat het probleem niet is opgelost. Heb je hiervoor ook al opnieuw contact gehad met het desbetreffende filiaal, anders adviseer ik je alsnog contact op te nemen met het filiaal, zodat zij hier nogmaals naar kunnen kijken. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
De mannen van KwikFit Dubbeldamseweg Noord in Dordrecht leveren mij al jaren goed service. Altijd afspraak is afspraak en nooit enige discussie. Dit is ook precies wat ik wil bij bandenwissel, kleine en grote beurten. Vroeger bij andere garages teveel verrassingen….
Uitstelekend hele goed