Wintercheck goed uitgevoerd.
Prima camper APK laten doen, super prijs-kwaliteit, zeker weer de volgende keer!
Uitstekende service!
Ik heb 'pas' sinds 3 jaar een auto en heb dus veel vragen over stand van zaken, oorzaak enz. Bij Kwik Fit Damsterdiep in Groningen kan ik altijd alle vragen stellen, hoe simpel ze ook zijn en geven monteurs met geduld uitgebreid antwoord. Grote beurt, apk, wielbalancering en reparaties leveren altijd weer een straffe rekening op maar dat hoort bij de luxe van autobezit. Als ik mr. google raadpleeg, ben ik nog voordelig uit bij Kwik-Fit. Voor dit jaar kan ik weer veilig de weg op en ik leer steeds meer over autotechniek dankzij het service gerichte personeel dat daar werkt. Van de dame achter de receptie die me altijd vriendelijk te woord staat en die het zadel van de leenfiets voor me in gewenste hoogte verstelt, tot het telefonisch contact tussendoor met de stand van zaken waarin uitgebreid wordt uitgelegd wat er gebeuren moet en waarom, tot de aflevering waarin iemand meeloopt (ik weet nu waarom monteurs nog altijd even de wielbouten aandraaien), afgelopen jaren ben ik tevreden over het filiaal op het Damsterdiep en het feit dat het personeel met me meedenkt en geen enkele vraag 'gek' of 'raar' vindt. Dank jullie wel!
Flexibel tien de afspraak iets uitgebreid moest worden. Goed op de hoogte van de voortgang. Ophalen door mijn. Zoon ging goed
Prima in orde
Ik ben twee jaar klant bij de vestiging van KwikFit aan de Brielselaan in Rotterdam. Steeds goed en adequaat en precies conform de planning geholpen. Steeds goede adviezen ontvangen. Ook recent, woensdag 25-10-2023, toen bij een lekkage aan het slangetje van de oliekoeler van mijn versnellingsbak een noodreparatie moest worden uitgevoerd. Naar aanleiding van jullie advies e.e.a. laten checken bij de daler. Wat bleek: de reparatie was perfect uitgevoerd. Vandaag, 31-10, gebeld of mijn ruitenwissers vervangen konden worden. Geen probleem, waren op voorraad. Direct na aankomst vervangen. Graag wil ik jullie de hele crew onder leiding van Felicia completeren met hun zeer professioneel en klantgericht en empatisch "optreden". chapeau, goed ingespeeld op de gerezen situatie.
Top serviceteam, uitstekend werk en snelle afhandeling.
Netjes geholpen en heel snel lekkere koffie
Men zei dat van de banden het ijzer zichtbaar was. Later zei men dat ze uitgedroogd waren. Beide is niet waar, de banden hadden een prima profiel, ik rij er wekelijks meerdere dagen mee. Uitdroging lijkt onmogelijk.
Goedemiddag, Wat vervelend dat je dit zo hebt ervaren. Ondanks dat er met banden gereden wordt, kunnen ze wel uitdrogen en kan er canvas zichtbaar zijn. Kan ik hierin iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten via [email protected] onder vermelding van je kenteken. Met vriendelijke groet, Frank Klantenteam KwikFit
Duikelijke uitleg over uitgevoede werkzaamheden.
Goede service! Medewerkers zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken. Nemen ook de tijd voor je. Kortom: fantastisch en top!
Doordat een ander Kwikfit filiaal wegens omstandigheden gesloten was, is het Veerallee filiaal en de supervriendelijke Christian en Brian te hulp geschoten. Ze hebben de afspraak hetzelfde uur overgenomen voor een lekke autobandreparatie. Ze hebben het probleem heel snel opgelost. Top service!
Vriendelijk ontvangst, goede koffie, fijne ruimte om even te wachten, de leenfiets en de eindcontrole.
Ik wist niet goed waar ik in de buurt mijn elektrische nihola bakfiets kon brengen voor onderhoud en reparaties. Veel fietsenmakers willen niet graag elektrische bakfietsen onderhouden die niet bij hun gekocht zijn.Na wat speurwerk kwam ik bij kwik-fit terecht, even gebeld of mijn bakfiets welkom was, zeker mevrouw elke fiets is welkom.Mijn fiets naar het filiaal in Tilburg gebracht,kleine gebreken aangegeven.Na een uurtje kon ik mijn fiets weer tiptop in orde afhalen, geweldig personeel.Fiets netjes gepoetst, zelfs iets gerepareerd waarvan ik dacht dat het niet kon.Dus kwit-fit heeft er een fiets klant bij.
Goede service. Alles wat ik vroeg kreeg ik een antwoord op. Zeer tevreden
Zeer plezierig geholpen bij bandenwissel
Goed advies
Snelle levering en goede service, ook al betrof het slechts een achterruitwisser.
Vlot geholpen , goede prijs-kwaliteit
Snel, vriendelijk, kwaliteit
De onderbezette staf deed haar best maar ondanks uitleg en toelichting van de opdracht werd die verkeerd uitgevoerd. Dit werd snel verholpen maar toen was het uitlijnen weer vergeten. Al met al meer dan 2 uur gewacht. Complimenten aan de dames die het hoofd koel hielden. Dat die het met zijn drieën moesten klaren is geen goede organisatie.
Goedemorgen Stephan, Bedankt voor jouw feedback. Jammer om te lezen dat je deze ervaring hebt gehad, onze excuses hiervoor. We komen graag met je in contact om dit uit te zoeken. Kun je ons je gegevens mailen naar [email protected] onder vermelding van referentienummer KL-58840. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
Snel en goed vervanger
Vriendelijk volk Nooit verrassingen achteraf