Netjes geholpen en heel snel lekkere koffie

Men verkocht mij met de APK 4 nieuwe banden a 685 euro

Men zei dat van de banden het ijzer zichtbaar was. Later zei men dat ze uitgedroogd waren. Beide is niet waar, de banden hadden een prima profiel, ik rij er wekelijks meerdere dagen mee. Uitdroging lijkt onmogelijk.

Online alles geregeld en op de afgesproken dag werden de nieuwe banden gemonteerd volgens afdpraak

Duikelijke uitleg over uitgevoede werkzaamheden.

Fantastisch en goede service!

Goede service! Medewerkers zijn vriendelijk en hebben kennis van zaken. Nemen ook de tijd voor je. Kortom: fantastisch en top!

Doordat een ander Kwikfit filiaal wegens omstandigheden gesloten was, is het Veerallee filiaal en de supervriendelijke Christian en Brian te hulp geschoten. Ze hebben de afspraak hetzelfde uur overgenomen voor een lekke autobandreparatie. Ze hebben het probleem heel snel opgelost. Top service!

Vriendelijk ontvangst, goede koffie, fijne ruimte om even te wachten, de leenfiets en de eindcontrole.

Ik wist niet goed waar ik in de buurt mijn elektrische nihola bakfiets kon brengen voor onderhoud en reparaties. Veel fietsenmakers willen niet graag elektrische bakfietsen onderhouden die niet bij hun gekocht zijn.Na wat speurwerk kwam ik bij kwik-fit terecht, even gebeld of mijn bakfiets welkom was, zeker mevrouw elke fiets is welkom.Mijn fiets naar het filiaal in Tilburg gebracht,kleine gebreken aangegeven.Na een uurtje kon ik mijn fiets weer tiptop in orde afhalen, geweldig personeel.Fiets netjes gepoetst, zelfs iets gerepareerd waarvan ik dacht dat het niet kon.Dus kwit-fit heeft er een fiets klant bij.

Vriendelijk ontvangen en snelle afwikkeling

Goede service. Alles wat ik vroeg kreeg ik een antwoord op. Zeer tevreden

Top, goede service, goed advies en lekkere koffie

Zeer plezierig geholpen bij bandenwissel

Netjes geholpen

Goed advies

Snelle levering en goede service, ook al betrof het slechts een achterruitwisser.

Vlot geholpen , goede prijs-kwaliteit

Vlot geholpen , goede prijs-kwaliteit

Prima goede service

Snel, vriendelijk, kwaliteit

Aardige mensen, goed resultaat maar matig proces

De onderbezette staf deed haar best maar ondanks uitleg en toelichting van de opdracht werd die verkeerd uitgevoerd. Dit werd snel verholpen maar toen was het uitlijnen weer vergeten. Al met al meer dan 2 uur gewacht. Complimenten aan de dames die het hoofd koel hielden. Dat die het met zijn drieën moesten klaren is geen goede organisatie.

All season banden

Snel en goed vervanger

Altijd prettig en vriendelijk

Vriendelijk volk Nooit verrassingen achteraf

Goed service

Goed ervaring

Apk plus beurt wederom goed

Kosten bleven in de buurt van de inschatting. Goede adviezen, betrouwbaar.

Enorm aardig personeel en goede adequate service!

Zonder afspraak toch gehopen

Ik kwam binnen bij kwikfit Draaierweg Amsterdam (N) zonder afspraak ik had een lekke band en moest naar het ziekenhuis ivm schouder operatie, wegens de drukte hadden zij eigenlijk geen tijd maar maakte toch een medewerker vrij om mij te helpen zodat ik op tijd op mijn afspraak kon komen ik geef daarom Kwikfit een dikke 10

Te duur

Er wordt teveel gerekend in rekening gebracht bv. Remolie bijvullen 80 euro betaald.

Vriendelijke, duidelijke, kundige en vertrouwd voelende medewerker

Ben nu 2 x bij Kwikfit te Poeldijk geweest en ik werd heel vriendelijk en beleefd ontvangen.

Vriendelijke klantenservice. Zichtbaar natrekken van wielmoeren is goed en geeft veilig gevoel.

Zie hierboven

Snel en uitstekend

Om 08.00 uur gebracht en om 10.00 kon ik auto weer meenemen. Vriendelijke benadering. Prettig.

Zeer professioneel en uitgebreid toegelicht

Heb een zeer goed gevoel overgehouden aan mn bezoek. De auto heeft een onderhoudsbeurt gehad en de details zijn met me besproken.