Soepel, secuur en snel!

Weer een prima bandenwissel gedaan bij KwikFit - alles liep op rolletjes!

Prima service, leenfiets stond klaar.

Goede service nu nog 1 stapje..

Werd goed ontvangen, ondanks de grote drukte op tijd geholpen volgens afspraak. Ook een klant die spontaan binnen kwam werd direct geholpen, top. Het laatste stapje: 4 nieuwe banden gemonteerd, later bleek band links-voor had een halve bar meer druk dan de andere banden. Verder prima, goede service.

Snelle montage en meedenken

Mooie actie om 2e band voor halve prijs aan te bieden. Ruime banden keuze. Korting als anwb lid, ook als je na online bestelling erachter komt hiervoor een korting te krijgen!

Prima geholpen

Op tijd geholpen, binnen 40 minuten was het klaar. Correct tw woord gestaan.

Toppie

Bij kwikfit elviraland den haag kom ik al jaren.Altijd goed en vakkundig geholpen. Bedankt voor de goede service elk jaar!

Bandenwissel goed uitgevoerd, bandenspanning onvoldoende gecontroleerd

Prettige ontvangst en dito service. Bandenspanning week na montage te veel af. Ben hiervoor teruggeweest en is toen opgelost.

Vriendelijke en snelle service

Afspraak voor apk keuring op korte termijn ingepland en flexibel en snel afgehandeld

Tevreden met de service

Alles volgens afspraak

Alles volgens afspraak. Geen extra reparaties voorgesteld. 1 dingetje: ik zou gebeld worden als de APK gedaan zou zijn. Is niet (direct) gebeurd

Snel en vakkundig geholpen

Tot op heden alleen zeer goede ervaringen. Klantvriendelijke ontvangst, duidelijke communicatie en snelle hulp. Ik beveel Kwikfit altijd aan

Auto voor APK gebracht. Werd gebeld want er moest het e.e.a. worden vernieuwd voor goedkeuring. Direct een prijsopgave doorgekregen, heel fijn omdat je dan direct weet welke kosten eraan verbonden zijn. Dit is dezelfde dag nog gerepareerd en kon mijn auto einde dag goedgekeurd weer ophalen.

Conform afspraak

Banden wissel vlot en binnen afgesproken tijd gedaan.

Het kan niet beter

Ja gewoon goed gedaan

Uitstekend geholpen

Vriendelijk ontvangen. Goed verhaal en goed afgehandeld.

vlotte service

De afspraak maken online lukte niet maar de service was prima.

Altijd goed en deskundig geholpen

Kwikfit Hengelo is de plek waar ik altijd goed geholpen wordt, men denkt mee, en niet alleen om je meer te verkopen. Echt een heel prettig en deskundig team.

alles keurig volgens afspraak geregeld!

Ik kon vanwege drukte en onderbezetting helaas niet wachten op de bandenwissel maar er stond gelukkig wel een leenfiets klaar. Probleem opgelost. Auto was uiteindelijk sneller klaar dan verwacht!

Keurig ontvangen en netjes geholpen

Toen ik aangelopen kwam werd ik meteen vriendelijk begroet. Er werd gevraagd of ik plaats wilde nemen en wilde wachten met een kopje koffie/thee, terwijl de monteur met mijn auto bezig was. Ik ben naar tevredenheid geholpen en de banden van mijn auto zijn weer keurig uitgelijnd.

Uitstekend!

Uitstekend!

Snel en klantvriendelijk

Positief, vriendelijk en op rijd

Keurige service en vriendelijk personeel

Echt aan te bevelen.

Prima.

Ik kon op korte termijn een afspraak maken en was daar goed mee geholpen. Medewerkers stonden mij vriendelijk te woord.

Goede service en aardige medewerkers.

De service was snel. Nauwkeurig. Het personeel was erg vriendelijk en communicatief.