De planning was duidelijk. Bij aankomst stonden er, zoals gevraagd, twee leenfietsen, beide in goede staat. Terwijl wij koffie konden drinken in de stad, werden de banden verwisseld. Sneller dan gedacht werden we gebeld dat de auto weer klaar stond. Vriendelijk personeel, goede service.
Goeie deal en snelle service
Apk en kleine beurt laten doen. Ben blij met de goede service.
Profs
geweldige service en behulpzaamheid van het personeel de reparatiekosten 100 procent tevredenheid deze kosten worden van tevoren op gegeven dus je weet meteen waar je aan toe bent grote klasse
Ik kon binnen een dag mijn auto brengen
Vlot en vriendelijk geholpen en te woord gestaan!
Vandaag een ruitvervanging gepland voor een BMW IX1. Vorige week Kwik-fit nog speciaal gebeld om te vragen of alles duidelijk was doorgekomen en Kwik-fit ook begreep dat de camera moest worden gekalibreerd en de reparatie daardoor langer zou duren. Deze informatie had ik gekregen via een concurrent. Leasemaatschappij geeft 2 partijen waar de auto voor ruitvervanging kan worden aangeboden. Dat geldt ook voor de wissel van zomer naar winterbanden en vervangen van banden. Bij mijn vorige auto vooral met bandenwissel problemen gehad - banden zoek - verkeerde banden opgestuurd - bij bandenwissel een verkeerde band voor het type auto besteld Vervelende is dat je hele agenda gepland wordt om een afspraak en het continu extra tijd kost om zaken geregeld te krijgen. Een foutje maken mag, ze staan je ook altijd netjes te woord, maar wat een verschrikking in communicatie tussen back office en front office. Hoe kan het zo fout gaan binnen een bedrijf, dit is gewoon echt systematisch. Mijn eigen auto gaat hier dan ook never nooit naar toe...
Goedemiddag Wildeman, Bedankt voor je feedback, ik kan eigenlijk alleen maar mijn excuses aanbieden. Het is echt super vervelend dat het twee keer zo is mis gegaan. Wij streven hier natuurlijk niet naar en willen dat al onze klanten altijd goed en deskundig geholpen worden. Ik heb hier dan ook geen goed antwoord op behalve dat ik nogmaals mijn excuses kan aanbieden. U mag mij persoonlijk mailen als ik hierin nog iets voor u kan betekenen. Je kunt mij mailen naar [email protected] onder vermelding van KL-58094 Met vriendelijke groet, Johnny Team klantenservice KwikFit Nederland.
Prettig bedrijf
Auto voor een kleine beurt, werd helaas iets groter doordat de remblokken en schuiven vervangen moesten worden. Snel klaar en duidelijke informatie, helaas wel wat vieze vingers om mijn bekleding maar voor de rest tevreden
Ik heb de auto van mijn dochter voor de APK gebracht en zoals afgesproken kon ik wachten op de keuring. Vriendelijk en kundig personeel. Prima geholpen!
Kon snel een afspraak maken en de heren die mij geholpen hebben waren erg vriendelijk
Ik kon snel een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt. 5 Dagen later kon ik terecht. Ik werd goed geïnformeerd over de bevindingen en waar de totale prijs op uit zou komen.
Volgens afspraak nieuwe banden op gezet. Netjes gedaan allemaal.
Kreeg uitstekende uitleg over de gekochte banden en het gebruik daarvan.
Door de berichten van te voren word je goed voorbereid en weet je wat wel en niet kan. Dat werkt op de locatie van de garage. Ontvangst gaat snel, Doorlooptijd is goed, afhandeling prima. Ik had aangegeven te willen wachten en dat kon en ik werd ook meteen geholpen. Tips: de koffie kan beter!! En , in de tips staat wel waar ik van te voren op kan letten, maar niet wat dan te doen. Achteraf bleek ik dus van te voren al langs te kunnen rijden om de banden te laten opmeten of ruitewissers te vervangen.
Mijn afspraak in Tiel werd naar Oss verzet. Niet superhandig maar het was een prima ervaring. Hele aardige man aan de balie. En ze deden apk en grote beurt voor een meer dan redelijke prijs. Ik kom graag terug.
Onderhoud zo als afgesproken.
Vriendelijk personeel en vlotte service
Zeer blij werd ik van de service bij Kwikfit Hogeweg Amersfoort. Ik kwam 's ochtends op de bonnefooi langs met de vraag of zij de mogelijkheid hadden om een loshangend onderdeel onder de auto weer goed vast te zetten en zo ja wat dat zou kosten. Ik kreeg het volgende antwoord: Dit kan alleen helaas niet meteen (stonden al diverse auto's binnen) en hij gaf aan dat het voor hun zo klein zou zijn dat daarvoor geen kosten gerekend zouden worden. Vervolgens werd mij aangeboden 's middags om 15:00 met de auto terug te komen. Toen ik op de afgesproken tijd kwam werd mijn auto ontvangen en direct naar binnen gereden. Al snel bleek dat het euvel meer dan verwacht was (originele ophang/bevestigingspunten waren afgebroken en niet meer bruikbaar) dit kostte duidelijk meer tijd, moeite en materiaal. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik bij het terug krijgen van mijn auto en ik vroeg wat zij van mij kregen aan mij werd verteld dat afgesproken was dat dit als service werd uitgevoerd en het zo in orde was. Nou als dat geen klant gerichte service is dan weet ik het ook niet meer. Pure klasse dit.
Vriendelijk en goed geholpen! Ik ga er dan ook elk jaar graag terug voor mijn A.P.K.