Vriendelijk en komt afspraken na

Goede en vriendelijk service.

Voor het eerst APK bij KwikFit. Zeer tevreden. Ga ik volgend jaar weer doen.

Zeer tevreden. Eerste keer APK (en bandenwissel). Volgend jaar weer.

Nick & zijn team zijn professioneel en klantgericht.

Nick & zijn team zijn professioneel en klantgericht.

Snelle, vriendelijke en behulpzame service

Snelle, vriendelijke en behulpzame service

zeer goede ervaring

kom al jaren bij Kwikfit en heb zeer goede ervaring met kwikfit. vriendelijk en zeer behulpzaam. en goede kennis

Goed!

Fijn en vriendelijk ontvangen met een bakkie. Zijn meteen begonnen en ruim binnen de aangegeven tijd waren ze weer klaar!

Correct en op tijd geholpen

Kwik,oftewel snel geholpen.

Prima geholpen bij kwik fit Heemskerk

Kundig en vriendelijk personeel,

Keurig

Goede klantbehandeling

Al jaren meer dan tevreden

Ik breng al jaren mijn auto voor onderhoud naar de Kwikfit. Zowel in Amsterdam als Utrecht wordt ik zeer vriendelijk geholpen. En autopech heb ik in die jaren nooit gehad.

Altijd aandacht voor je probleem en de wil om het op te lossen!

In de zomerperiode onverwacht mijn banden moeten laten vervangen. De bedrijfsleider wist ondanks de beperkt beschikbare middelen (ik had weinig tijd en hij had weinig mensen) toch de banden te vervangen, met nog een mooie zomerkorting ook! Nogmaals dank!

Professioneel, vriendelijk en efficient!

Gewoon super

Altijd gewoon super .zo door gaan dan blijf ik het ook doen Tot de volgende afspraak .

Band is goed en snel gemaakt.

Snelle en klantgerichte service.

goede service met advies

door de weinige kilometers die wij rijden was oorspronkelijke afspraak niet nodig. In overleg paste ze onderhoud aan naar beneden omdat een hoop niet nodig was.

Kundig personeel, prima service

APK en beurt, prima geholpen en alles weer 100%

vriendelijke

Ik kon een afspraak maken voor drie onderdelen tegelijk en precies op de afgesproken tijd mijn auto ophalen.

Positief

Goede communicatie. Prettige manier van benaderen

Mijn voorstel was uit het lood en dus kapotte voorbanden. Ondanks de drukte toch wat ruimte voor mij. (Ik ben afhankelijk van mijn auto als zzp) Reparatie perfect gedaan!

Kwikfit Lelystad (Merwede) is top

Vriendelijk en vakkundig geholpen!

Vakbekwaamheid is top en aardige mensen

Gewoon prima. Vriendelijke gastvrouw

Uitstekende ervaring in Huizen

Helaas een mindere ervaring gehad in Bussum. De banden bleken niet te passen onder mijn auto en ik had dat echt niet goed gezien volgens jullie medewerker. Jammer voor mij zeiden ze. Totaal niet klantvriendelijk en begripvol. Ochtend voor vrij genomen van werk maar ze hadden er geen boodschap aan en gingen door naar volgende klant zonder mee te denken. Toch maar huizen kwik fit gebeld die eigenlijk geen plek hadden. Melvin zo behulpzaam had toch een plekje, informeerde heel duidelijk naar de maat banden en heeft alles geregeld. Voor Bussum een 1 en voor Huizen een 10! Tevens jullie website: die pakt automatisch een maat band die niet bij mijn auto klopt en doet geen checkvraag ( ingelogd in eigen omgeving met alle data van mijn auto). Goed om daar even naar te kijken.

Prima.

Ondanks drukte werd ik snel en goed geholpen. Vriendelijk personeel.