Hartstikke goed

Wordt altijd goed geholpen in zaandam Ik was eigenlijk te laat voor vakantie maar wordt dan toch nog net optijd geholpen, fijn!

Niets te klagen!

Ik kom nu zo’n 3 jaar bij Kwik-Fit en ben altijd heel tevreden. Word vriendelijk te woord gestaan, ze zijn behulpzaam en professioneel.

Prima geholpen.

Werd goed ontvangen en heb tijdens de reparaties genoten van een heerlijk kopje koffie.

Afgekeurde apk herkeuring pas mogelijk over 2,5 week

Mijn auto is niet door de apk gekomen. Het waren reële mankementen dus daar geen feedback op. Echter gaat het om kleine reparaties (motor ruitenwisser vloeistof / polijsten koplamp). Er was geen ruimte in de agenda om de werkzaamheden uit te voeren. En ik kreeg de mededeling dat de keurmeester na de dag van apk op vakantie was. Dit zorgt ervoor dat ik de reparatie en herkeuring op een andere plek moet doen en daardoor nog een keer de kosten van de APK kwijt ben. Er wordt niet meegedacht ik een oplossing. Bijvoorbeeld reparatie en herkeuring op een andere kwikfit locatie. Daardoor vind ik de organisatie zeer onklantvriendelijk.

Duidelijk advies, snelle service

Tijdig geïnformeerd over bevindingen en mogelijkheid om deze al dan niet op te lossen. Resultaten keuring en beurt op papier meegekregen met duidelijk advies. Tevens fijn on online een afspraak te kunnen maken.

uitstekend

fiets ter beschikking

Volgens verwachting

Super vriendelijk geholpen..

Snel en deskundig

Snel ingepland. Kon wachten, goes geholpen

Snel actie ondernomen!

Goede, en snelle service

Betrouwbaar

Betrouwbaar

Klantvriendelijkheid is perfect!

Bij mijn bezoek aan het Kwikfit filiaal in Huis ter Heide voor airco onderhoud, bleek de condensator helaas lek te zijn. Deze kon ondanks de vakantiedrukte gelukkig een paar dagen later worden vervangen, een behoorlijke klus. Ik ben heel vriendelijk en professioneel door Michael en met name Mehrdad te woord gestaan en geholpen, zij verdienen echt een pluim en ik zou dit filiaal aan iedereen aanraden!

Compleet en snel

Goede en nette service

Ik werd goed geholpen! Vriendelijk ontvangen en vragen zijn goed beantwoord. Ook de prijs was goed in verhouding voor wat er allemaal gedaan is. Erg blij mee en ga zeker weer terug als er iets is met de auto of de auto een keuring of beurt moet krijgen.

Voortreffelijke service

Ik ben zeer netjes geholpen bij Kwikfit Hengelo aan de Holtersweg. Bij vertrek werd ook nog gratis het ruitensproeier reservoir gevuld. In 1 woord TOP!!

Alles snel en netjes verholpen (band reparatie, airco bijvullen, reinigen en repareren van een kapotte onderdeel)

Auto voor APK keuring weggebracht. Was prima, maar er moest een kogellager vervangen worden. Tegenvaller. Artikel moest besteld worden en een week later geplaatst. Zowel nieuwe als oude onderdeel bekeken en het bleek inderdaad nodig. Kunnen weer een jaartje voorruit!

Snel en prettig geholpen, goed advies, prima prijs.

Het was weer een grandioze ervaring. De opel werd voor het tweede achtereenvolgende jaar in 1 keer apk goedgekeurd, de vloeistoffen check was een actie: gratis.

Goede service!

Onwijs goed geholpen. Goede service. Klantvriendelijk. Ik ga zeker nog terug als nodig is.