Gemakkelijk online afspraak maken, snelle afwikkeling en beschikbaarstellen van een leenfiets .

Normaal

Was normaal voor de service. Wat nodig is.niet goed ook niet slecht.

betrouwbaar en zeer klantvriendelijk

Een grote onderhoudsbeurt houdt in Veenendaal in dat alles grondig wordt gecheckt en je auto wordt ook nog even schoongemaakt en gestofzuigd. De achterremmen waren toe aan vervanging en aan de oude onderdelen werd uitgelegd wat het probleem was. Heel transparant en zeer vriendelijke mensen. De kosten waren vooraf inzichtelijk gemaakt. 1 km van het centrum, dat is te lopen of af te leggen met de gratis leenfiets.

prima geregeld

Afspraak voor 4 nieuwe banden , in klein uurtje was alles voor elkaar. Koffie was lekker alleen jammer er was niets om te lezen in de wachtkamer.Geen krant of autobladen. Heren hebben alles vlot voor elkaar gemaakt.

afspraak is afspraak

Netjes geholpen. Vriendelijk personeel Lekkere koffie

Erg tevreden

Vriendelijk personeel. Snelle service

Geen verrassingen, prettige prijs

Te gast bij het filiaal in Roosendaal. Vriendelijke ontvangst, waarbij de afgesproken werkzaamheden werden doorgenomen en direct werden aangevangen. Met een bakje koffie plaatsgenomen in de wachtruimte. Binnen de vooraf aangegeven termijn waren de werkzaamheden klaar en ook volgens de afgesproken prijs. Geen onaangename verrassingen dus. Na het afronden van de werkzaamheden werden ze opnieuw doorgenomen en uitgelegd. Uitgevoerde werkzaamheden: airco reiniging en vullen.

Vriendelijk en een goede service.

Het via de website een afspraak maken en het uitvoeren van het onderhoud aan de auto ging prima. Een tevreden klant. Vraag mij wel af of de anwb korting en andere acties niet is verwerkt in de factuur.

Afspraak inplannen was makkelijk en op de dag zelf ook. Er werd nog gebeld voor iets anders dan dat mijn auto daar was en dat kon dus ook meteen verholpen worden!

Snel en vakkundig

2 jaar op rij apk laten uitvoeren. Vorig jaar wat kosten gehad (eerste apk sinds ik de auto bezit) maar toen zijn blijkbaar alle gebreken gevonden want dit jaar was hij goed door de apk. Vorig jaar was de auto de volgende dag al klaar. Dit jaar kon ik hem na 5 uur al ophalen. Topservice, vriendelijke monteurs.

Snel, vriendelijk met tips

Ik werd snel geholpen. Ik kreeg een advies mee zonder aandringen.

Hartstikke goed

Wordt altijd goed geholpen in zaandam Ik was eigenlijk te laat voor vakantie maar wordt dan toch nog net optijd geholpen, fijn!

Niets te klagen!

Ik kom nu zo’n 3 jaar bij Kwik-Fit en ben altijd heel tevreden. Word vriendelijk te woord gestaan, ze zijn behulpzaam en professioneel.

Prima geholpen.

Werd goed ontvangen en heb tijdens de reparaties genoten van een heerlijk kopje koffie.

Afgekeurde apk herkeuring pas mogelijk over 2,5 week

Mijn auto is niet door de apk gekomen. Het waren reële mankementen dus daar geen feedback op. Echter gaat het om kleine reparaties (motor ruitenwisser vloeistof / polijsten koplamp). Er was geen ruimte in de agenda om de werkzaamheden uit te voeren. En ik kreeg de mededeling dat de keurmeester na de dag van apk op vakantie was. Dit zorgt ervoor dat ik de reparatie en herkeuring op een andere plek moet doen en daardoor nog een keer de kosten van de APK kwijt ben. Er wordt niet meegedacht ik een oplossing. Bijvoorbeeld reparatie en herkeuring op een andere kwikfit locatie. Daardoor vind ik de organisatie zeer onklantvriendelijk.

Duidelijk advies, snelle service

Tijdig geïnformeerd over bevindingen en mogelijkheid om deze al dan niet op te lossen. Resultaten keuring en beurt op papier meegekregen met duidelijk advies. Tevens fijn on online een afspraak te kunnen maken.

uitstekend

fiets ter beschikking

Volgens verwachting

Super vriendelijk geholpen..

Snel en deskundig

Snel ingepland. Kon wachten, goes geholpen

Snel actie ondernomen!

Snelle fijne service!