Na een afspraak over een grote service beurt blij verrast met afrekening. Door Kwik Fit uitgevoerd onderhoud, met garantie, bleek zelfs nog iets goedkoper uit te vallen. Service!!

De dame asn de balie zeer onvriendelijk

Zeer slecht

prima service

Werd netjes en op tijd geholpen.

Erg onprofessioneel

Ik had een lekke band en helaas op een plek waar hij niet gerepareerd kon worden. Ik breng m naar kwikfit Leeuwarden bij WTC helicon weg na dat ik gebeld had, en duidelijk aangf dat ik een BGP had gekocht toen ik in oktober vorig jaar mn banden kocht. Mn band was klaar en k haalde mn auto weer op maar moest ineens heel ergveel geld betalen. Ik leg uit over het bgp dienik had en volgens die man loog ik en had k het eerder moeten zeggen. Na aangegeven te hebben dat ik het via de telefoon aan had gegeven bleef hij zeggen dat ik loog, en ik heb niks gezegd en werd meneer boos. Volgens hem moest ik maar even normaal gaan doen, en wat dacht ik wel miet en noem het allemaal maar op. Uit eindelijk wou hij mij alsnog laten betalen voor dingen dje in het garantie pakket zaten en was hij wel klaar met het gezeik en had hij het liefst gewild dat we direct opdonderden. Dit vind ik onprofessioneel gedrag en hoop dat hier wat mee wordt gedaan. En dat dit ook wordt terug gekoppeld naar mij.

Netjes alles volgens afspraak

uitstekend

Auto laten uitlijnen ging zeer snel was naar een half uurtje klaar. Ook zeer vriendelijk personeel.

Prima ervaring in Alphen aan den Rijn

De afspraak maken voor een APK met beurt liep “gesmeerd” op de website. Prijzen zijn ook zeer vriendelijk evenals het personeel en er word prima meegedacht door de medewerkers. Nadien ook een goed advies voor de toekomst van de auto.

Als altijd. Volgens afspraak en netjes uitgevoerd.

APK. Snel en correct.

Zeer matig

Telefonisch nauwelijks te bereiken Een afspraak maken en op de APK wachten was niet mogelijk

Fijn geholpen, goede uitleg gekregen en redelijke prijs.

De problemen met de airco zijn onderzocht en uitgelegd. De reparatie is besproken en uitgevoerd. De airco loopt weer als een zonnetje. En de prijs was exact zoals van te voren aangegeven.

Goed!

Maakten tijd voor me vrij.

supervriendelijk en regelen alles on the spot

Ik kwam met de auto van mijn dochter en de spiegel was binnen 1 uur binnen ( besteld) en erop gezet, topservicr

Oke

Giede indruk

Goede en snelle service

Lekker last minute een afspraak kunnen inplannen, net voor 09:00 gebracht en om 11:00 weer klaar. als extra service nog een mooie dop de trekhaak gekregen. erg fijne service en vriendelijke mensen.

Bijzonder goed

Direct geholpen , gewoon hele goede garage met prima service

Goed vakkundig en snel geregeld

Accu overlede, direct door KwikFit een nieuwe geregeld en ingeleverd in de Auto

Ik ben super goed en snel geholpen.

Na een telefoontje werd ik vriendelijk en ook snel geholpen. Ik kon met mijn lekke voorband gelijk de volgende morgen kon ik om 08.00 uur langs komen. Ik werd ook snel geholpen, super vriendelijk. Zo wil je geholpen worden…Top!!!

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijke ontvangst, goede communicatie over afhalen, gratis leenfiets

Goede ervaring

Airco doet het weer goed. Personeel was vriendelijk.

Goede service en ervaring

Alles is netjes uitgevoerd volgens afspraak! APK en onderhoudsbeurt, eind van de dag gebeld dat alles in orde was. Leenfiets viel een beetje tegen, zeker als je niet vlakbij woont, leukst zou toch een kleine leen auto…

Geweldig!

Al tien jaar kom ik met mijn auto bij Kwik-Fit. Al tien jaar ben ik intevreden met hun vakkundigheid. Bovendien word je zeer vriendelijk te woord gestaan!

APK en banden vervangen was snel geregeld!

Via de website een afspraak gemaakt voor de jaarlijkse apk en het vervangen van de banden. Dit is helemaal perfect gegaan. Ook hebben ze de banden op vakantie spanning gezet. Dus ik ben helemaal tevreden.

Vriendelijk en snel geholpen

Het bijvullen van de airco is perfect uitgevoerd. Ik was iets eerder op de afspraak maar werd meteen geholpen. De airco is weer ijskoud en ruikt lekker fris. De opgegeven prijs klopte ook. Kortom zeer tevreden.

Goed service

Top !

Keurig ontvangen , medewerker nam de tijd , communiceerde prima en had t probleem ( wiellager kapot ) in 1 x ontdekt. Binnen 1 week onderdeel in huis en goed gerepareerd / gemonteerd Kortom klasse