In 1 woord geweldig!!!

Mijn ervaring met Kwik Fit de Meern is fantastisch! Onlangs kwamen wij voor een grote beurt en moesten de remblokken vervangen worden. De monteur heeft zijn uiterste best gedaan om alles voor elkaar te krijgen die dag, zodat wij de volgende dag veilig de weg op konden naar België. Hulde aan het team van Kwik Fit de Meern! Als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele garage, dan kan ik Kwik Fit de Meern van harte aanbevelen. Ze hebben ons uitstekend geholpen en verdienen daarom 5 sterren van ons.

Goed werk en vriendelijk personeel

Merkbeurt laten uitvoeren mazda cx3 Alles weer gecheckt en bijgevuld voor de vakantie. Vriendelijk personeel bakkie koffie gekregen. Alles uitgelegd en weer tevreden de weg op.

Snel en vriendelijk geholpen in Gouda

De mensen in Gouda zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Ze zijn klantgericht.

Vriendelijk personeel

Top geholpen de kosten vielen mee en het personeel was aardig

Vertrouwd Adres

Sinds een aantal jaar kom ik hier met de Panda en ze verzorgen hem netjes. Je krijgt een heel inspectierapport mee met hun observaties en ze doen hun best als je iets vervangen wil hebben. APK ook netjes uitgevoerd. Het voelt als een vertrouwd adres!

beschamend onjuist

reeds 40 jaar klant met al mijn autoos en nu na 1 keer een afspraak afzeggen wegens ziekte wordt ik geschoffeerd door mijnheer Jongsma klachten afdeling kwik fit dat ik te weinig gebruik maak van kwikfit en wordt ik verzocht een andere garage te gaan zoeken en dit na 40 jaar trouw !!! Op al mijn emails ook naar de directie mocht ik geen reactie ontvangen men zwijgt mij dood, buiten dat ik dat al bijna kan zijn is dit onjuist ,ik doe mijn verleden met de laatste auto erbij als bewijs KWIK-FIT 53vgt9 sinds aanschaf 2015 klant kwikfit C 1760644 08-01-2016 € 912,99 C 2464699 06-01-2017 € 147,78 C3834259 28-12-2018 € 77,98 C 3201049 23-01-2018 € 359,20 C 4032681 16-04-2019 € 359,75 C 4414018 29-11-2019 € 2400,35 (levenslang garantie en vernieuwen blokken/schijven) C 4907211 06-10-2020 € 479,40 C 5505006 18-10-2021 € 42,00 C 5070463 15-01-2021 € 348,17 C 6284857 24-02-2022 € 187,50 06-02-2023 Wintercheque C 6230878 05-01-2023 APK en advies vernieuwen stuurkogels.€ 130,- op mijn vraag hoe dan het levensautolang remmen garantie kan ontvangen geeft men niet thuis , ik heb aangeboden eenmalig de kosten van 4 remschijven en blokken incl montage te vergoeden en dan scheiden onze wegen heloaas ook hier op geen reactie wat is kwik fit geworden ???? bergafwaarts na vertrek van Evert naar Leeuwarden ? waardeloos deze behandelijng

Prima allemaal

Werkplaats, snel, vriendelijk en doortastend. Receptie, vriendelijk maar ervaar ik ook als ietwat afstandelijk.

Volgende keer naar een andere garage. Een dure ervaring.

EUR 81 om een lampje te vervangen en de koplampen op te poetsen is heel duur. Niet echt een aanrader.

Compleet

Makkelijk afspraak gemaakt, keurig ontvangen met koffie en een werkplek met WiFi. Service uitgevoerd volgens afspraak, geen verborgen of extra kosten.

airco nog steeds niet goed

Ik heb onze auto nu 2x weggebracht voor de airco, maar deze is nog steeds niet goed. De eerste keer voor een airco service (vullen en reinigen). Blijkbaar hebben ze de airco na deze servicebeurt niet getest, want hij werd nog steeds helemaal niet koud. De tweede afspraak is de aircopomp vervangen. De airco wordt nu wel koud, maar met een naar geluid (hoge zoemende toon) onder de motorkap vandaan dat er eerst niet was. Het soort geluid dat hoort bij een motortje of pomp die op z'n laatste benen loopt. Ik weet niet of ik nog een derde afspraak zal maken om hiernaar te laten kijken, of maar naar een andere garage zal gaan.

Eigenzinnige manager

Man bij de balie behoorlijk eigenwijs, lijkt erg belangrijk gevonden te willen worden. Apk verder wel netjes afgehandeld.

Snel en netjes

Vervanging van twee achterbanden: snel en netjes. In een halfuur onder het genot van een kopje koffie. Vriendelijk en beleefd te woord gestaan! Dankjulliewel mannen! (Beverkoog Alkmaar).

Behulpzaam en goede service

Ik werd vakkundig en snel geholpen. Elke keer weer als ik langs kom. Wel merk dat ze het ontzettend druk hebben en ondanks dat zeer vriendelijk en vakkundig. En niet zo belachelijk duur als dealer garages en net zo goed. Vooral aan de receptie zeer prettig geholpen elke keer.

Top service in Uithoorn

Vriendelijk, vakmensen, zeer goede service. Kunnen we echt aanbevelen !

Helemaal goed

Great service and swift help with my airco!

Had an airco service done to my Sandero, and now it works perfectly!

Vriendelijk, goede en snelle service

Kers op de taart stond er ook nog een leenfiets klaar, top!

Ontzettend fijn geholpen.

Monteur, erg klantgericht, denkt mee in betaalbare oplossingen. Gevoel eerlijk zaken doen. En klantvriendelijkheid.

Volgens afspraak, geen gedoe over extra verzoek. Top!

Altijd goed!

Bij Kwik Fit loopt het altijd soepel. Afspraak maken, auto brengen, afhandeling. Vriendelijke mensen met gevoel voor service. Gisteren mijn auto opgehaald na de APK. Mijn man rook een benzinelucht bij zijn eigen auto dus die was even meegegaan. Ze hebben er gelijk naar gekeken en daar rekenen ze niks voor. Top!

Prima service en contact

Twee auto's weggebracht voor APK met de ene een kleine en de andere een grote beurt en volledige airco service. Netjes gebeld over de APK punten en eventuele extra adviespunten. Duidelijke prijsopgave vooraf en bij het advies. Bij ophalen wordt in jou bijzijn gecontroleerd of de banden echt goed vastzitten. Auto's rijden allebei weer prima. Al met al zeer tevreden.

Goed geregeld

Gewoon goed ,vriendelijk geholpen ,top bezig.

Uitermate goed is kwikfit Noordwijk bevallen

Keurige filiaalmanager Danny van Delft, aandacht, service en kwaliteit!

De autokeuring verliep soepel. Online afspraak gemaakt,leenfiets stond klaar,metjes gecommuniceerd alvorens te handelen,vriendelijk te woord gestaan.

vriendelijke en correcte service

Ik vind allen de prijs kwaliteit verhouding € 39 voor een zomerinspectie erg aan de hoge kant. Arbeidstijd precies 21 minuten, Een uurloon van € 120, per uur ? De afgelopen jaren heb ik de zomer als de winterinspecties laten uitvoeren bij Kwik fit voor de prijs van € 19.50 en €22.50.