Bijzonder klant vriendelijk

Het omzetten van alleen olie verversen naar een kleine beurt was geen probleem. Ik was snel aan de beurt. De auto werd keurig gewassen afgeleverd en de prijs was alleszins redelijk. De klant vriendelijke behandeling was hartverwarmend.

Snelle afspraak bij het maken van mijn band

Snelle afspraak bij het maken van mijn band

Prima geholpen, netjes

Doen wat ze beloven

Proffesionele fijne mensen

Werkzaamheden goed uitgevoerd, maar balie afhandeling liet te wensen over.

Mn bij het ophalen van de auto was de uitleg summier en de bejegening nou niet echt het toonbeeld van hoe het zou moeten; jammer.

Klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig.

Ik had aanvankelijk een afspraak staan voor de dag staan maar een dag eerder kwam mij beter uit. Gebeld en het was geen probleem om een dag eerder te komen. Op afspraak vriendelijk te woord gestaan en het probleem was snel verholpen.

Precise and competent

Advices to the point, courtesy and patience with non-professional dutch speaker

Goed!

Vriendelijk personeel en mijn airco koelt weer optimaal. Het systeem met de leenfiets, is ideaal.

Snelle professionele service

Super tevreden

Vriendelijk en professioneel en naar tevredenheid werkzaamheden uitgevoerd.

Goede service!!

Goede communicatie, afspraken worden nagekomen!

TOP

Zeer goede ervaring met Kwikfit Soest. Uitstekend geholpen en snel. TOP filiaal.

hele fijne service

goed op hoogte gehouden.

Op alle vlakken goede service

Uitstekende service

Uitstekende service !

Snel afspraak kunnen maken

Alles is in orde.

Ik was bij een aircoservice en alles verliep vlot. De dienst begon op tijd en eindigde een half uur eerder dan verwacht. Alles is in orde. Ik raad aan.

Altijd een goede service

Service is goed. Altijd vriendelijk personeel wat je helpt.

Kwik-fit zijn oplichters

Ik heb mijn auto onlangs gebracht voor een APK keuring. Kort daarna werd ik gebeld dat er in alle 4 banden scheuren zaten en de voorste twee banden zeker vervangen moesten worden. De kosten voor het vervangen van een Bridgestone band kostte 215 euro en dat is bijna het dubbele van andere aanbieders. Twee voorbanden vervangen kostte 440 euro. De achterbadnen zouden ook scheuren bevatten maar die heb ik maar niet laten vervangen en ik heb hier ook nooit schheuren in gevonden. Daarbij werd mij verteld dat de banden scheef waren afgeslten en dat de auto moest worden uitgelijnd. Ik ben een week later naar een auto uitlijningsbedrijf gegaan en de auto bleek prima uitgelijnd te zijn. Kortom, wil je worden belazerd dan moet je zeker naar Kwik-fit gaan. Zoek je een betrouwbaar bedrijf rijdt dan met een hele grote bocht om Kwik-fit heen. Mij zien ze hier nooit meer terug. Bij het bedrijf waar ik de auto heb laten controleren hadden ze veel meer klanten over de vloer gehad die soortgelijke ervaringen hadden bij Kwik-fit.

Super goed

Betrouwbare monteur die wist precies wat en hoe de airco van een tesla moest onderhouden en airco werkte gelijk beter en kouder

goede service

afpraak gemakkelijk via internet te maken

Klasse service !

Altijd goede en kwalitatieve service bij deze Kwikfit lokatie. Betrouwbare adviezen, goede monteurs , ben blij met jullie !

Snel, vakkundig en zeer vriendelijk geholpen

Kwam daar voor een APK-keuring met een auto van bijna 25 jr oud met meer dan 250.000 km op de teller. Had dus geen hoop meer dat de wagen door de keuring zou komen. Werd hartelijk welkom geheten en er werd gezegd dat er heel wat mankementen zouden moeten worden ontdekt, wil de auto direct naar de sloop moeten. Ik zou telefonisch op de hoogte worden gehouden. Telefoontje kwam en een vriendelijke stem zei dat er één band moest worden vervangen en dan zou de wagen door de keuring komen. Geadviseerd werd om nog wat kleine dingetjes te laten doen (niet verplicht voor de keuring). Een zeer tevreden en blije klant reed daar weg.

Goed geholpen

Goed geholpen