Alles goed geregeld
Helemaal goed, k po n er snel terecht, en vriendelijke mensen, prima service
Super service, super kwaliteit
vriendelijke montuers duidelijk rapport wat er mis was
Mijn fiets achterin de auto gelegd en de zittingen van de achterbank thuis gelaten. Deze blijken echter noodzakelijk voor de keuring. Gelukkig had Kwikfit twee passende zittingen liggen waarmee het probleem opgelost was. Bedankt voor het meedenken heren!
Ze zijn wat druk waardoor de communicatie soms wat stroever gaat maar wordt altijd goed geholpen en ze leveren goed werk. Ik ben er blij mee.
Goed geholpen met airco vullen en filters reinigen. Aardige mensen
Ben zeer netjes en correct te woord gestaan en er wordt met je mee gedacht.
Goed advies en vriendelijkheid
Zeer klantvriendelijk en eerlijk. Je wordt gezien en bent geen nummer. Doen graag iets extra's.
Plotseling was er makken aan de auto; erger dan gedacht. Direct werd er ruimte gemaakt om de reparatie in te plannen, terwijl de agenda vol was. Op de dag dat we de auto konden halen, kwam 's avonds in het nieuws, dat de garage's overbelast zijn door tekort aan materialen en personeel...! Ja, m'n man zag, dat ze erg druk waren, maar geen moment was iemand naar hem gestressd! Even vrolijk, alsof hij de enige klant was! Kwik Fit: chapeau!! Heel veel dank voor al jullie inzet en vakkennis!!! We wensen jullie veel zegen, werkplezier en goede gezondheid toe. Groeten, Gerard en Joke
Voor het eerst een APK bij deze garage. Uitstekend behandeld. Ook de auto. No nonsense en toch soepel. Kortom: een blijvertje.
Goed en snel nieuwe banden gekregen
Auto was keurig op tijd klaar, nette afhandeling
Prima service en heldere communicatie staat voorop! Wel enige verbeterpunten ( na vertrek geconstateerd): - trof een "kapje" mbt de accu op de achterbank. Wat is nu de bedoeling: kan dit weg of moet dit geïnstalleerd worden; - signaal dat onderhoud noodzakelijk is, is na een grote beurt nog steeds zichtbaar. Geeft onrustig gevoel: is er nog wat aan de hand of niet; - bij het wegrijden is "gepiep" van onder de auto duidelijk hoorbaar (uitlaat?). Dit is helaas niet gesignaleerd en verholpen. Maar voorop staat prima & vriendelijke service!
Heel goed! Koffie en een heerlijk ijsje tijdens het wachten, blij met 2 nieuwe voorbanden.
Netjes
Goede service, vriendelijk personeel (Wibeautsraat)
Banden wisselen, met gebruik van dezelfde velg, met mijn eigen banden. Uurtje werk, en inderdaad, na exact 1 uur kon ik weer wegrijden. Wielen zitten er na een week nog steeds stevig op (voor zo ver ik kan beoordelen). Nadat de auto van de brug was afgereden, werden alle wielen nog een keer een beetje aangedraaid. Het personeel dat aan het sleutelen was, maakte een indruk met een routine-klus bezig te zijn (dat verwacht ik ook van een bandenwissel, in de F1 doen ze het in 2.2s) die ze bijna met de ogen dicht konden doen, maar wel met de aandacht op de juiste momenten om alles goed te doen. Het was druk met klanten. Tijdens het wachten heb ik kunnen werken en een praatje kunnen maken met een andere klant.
Went to do the apk and no problems, very politely people
Zeer vriendelijk en kundige monteurs die goed advies geven
Top! Ben heel vriendelijk geholpen ook. Aan de balie werd er wel weer een aanbeveling gedaan voor extra uv-vloeistof waardoor de prijs een pietsie omhoog ging (ik denk dan: als dat zo belangrijk is, reken het bij je servicekosten in), maar daar was ik zelf bij en ik ben blij dat het spul erin zit! Slimmigheidje weer. Mijn ervaring bij een andere KwikFit vestiging in het verleden was niet al te best (daar heeft men me toen een reparatievoorstel gedaan waar dingen op stonden die gewoon echt niet stuk waren - voor heel KwikFit NL bij mij althans de reputatie van charlatans verdienend), maar ik kon nu zeldzaam snel bij jullie terecht dus heb het weer een gooi gegeven en ben heel tevreden.
Snel professioneel voor een goede prijs
Voor het uitlijnen van mijn auto prima en deskundig geholpen.