Gedaan wat beloofd: bandenwissel in 1 uur

Banden wisselen, met gebruik van dezelfde velg, met mijn eigen banden. Uurtje werk, en inderdaad, na exact 1 uur kon ik weer wegrijden. Wielen zitten er na een week nog steeds stevig op (voor zo ver ik kan beoordelen). Nadat de auto van de brug was afgereden, werden alle wielen nog een keer een beetje aangedraaid. Het personeel dat aan het sleutelen was, maakte een indruk met een routine-klus bezig te zijn (dat verwacht ik ook van een bandenwissel, in de F1 doen ze het in 2.2s) die ze bijna met de ogen dicht konden doen, maar wel met de aandacht op de juiste momenten om alles goed te doen. Het was druk met klanten. Tijdens het wachten heb ik kunnen werken en een praatje kunnen maken met een andere klant.

Very good

Went to do the apk and no problems, very politely people

Zeer vriendelijk en kundige monteurs die goed advies geven

Kon snel terecht en de airco zit weer vol

Top! Ben heel vriendelijk geholpen ook. Aan de balie werd er wel weer een aanbeveling gedaan voor extra uv-vloeistof waardoor de prijs een pietsie omhoog ging (ik denk dan: als dat zo belangrijk is, reken het bij je servicekosten in), maar daar was ik zelf bij en ik ben blij dat het spul erin zit! Slimmigheidje weer. Mijn ervaring bij een andere KwikFit vestiging in het verleden was niet al te best (daar heeft men me toen een reparatievoorstel gedaan waar dingen op stonden die gewoon echt niet stuk waren - voor heel KwikFit NL bij mij althans de reputatie van charlatans verdienend), maar ik kon nu zeldzaam snel bij jullie terecht dus heb het weer een gooi gegeven en ben heel tevreden.

No nonsense gewoon okay

Snel professioneel voor een goede prijs

Goede vriendelijke en snelle service

Prima geholpen

Voor het uitlijnen van mijn auto prima en deskundig geholpen.

Vlotte en goede service

Probleem met de airco was snel gerepareerd, en twee lampjes verwisselen van de remlichten, werd direct geholpen, en mijn complimenten voor de jongeman aan de balie, zulk personeel moet je zuinig op zijn.

Betrouwbare en kwalitatief goede service

Auto weggebracht voor nieuwe remschijven en blokken. Netjes geïnformeerd wat er moest gebeuren en wanneer hij gereed was. Heldere uitleg bij ophalen. Ondertussen hebben ze ook een ander (sensor)probleem verholpen. Kortom: mijn auto’s gaan voortaan naar deze kwikfit locatie.

Snel, weet waar je aan toe bent

Word hier altijd goed en snel geholpen. Fijn dat er een leenfiets beschikbaar was! Zou nog beter zijn als die ook versnellingen had maar dat is ook het enige verbeterpuntje haha! Service is altijd goed, wordt netjes gebeld over eventuele extra kosten en medewerkers zijn vriendelijk en kundig. Tevreden klant dus!

Super service

Altijd vriendelijke, denken mee, en geven goed adviezen.

Snel geholpen en vriendelijk personeel.

Goede ervaring zeker zo om terug te komen

Vriendelijke en professionele medewerker

De medewerkers dit ik trof was zeer betrokken en vakkundig. Vakmanschap. Redelijke prijs

perfect, precies volgens afspraak

perfect, precies volgens afspraak

Positieve ervaring.

Was bij deze Kwik-Fit vestiging voor het eerst voor een apk keuring en een kleine beurt. Kwam voorheen bij een andere vestiging in den Bosch maar omdat daar geen keurmeester voor de apk keuring meer is gekozen voor de vestiging op de Rietveldenweg 68, den Bosch. Afspraak gemaakt, digitaal, 2 dagen vooraf een herinnering ontvangen. Uiterst correct en vriendelijk personeel. De keuring en beurt zijn soepel verlopen waarbij ik tussendoor op de hoogte werd gehouden. Zowel deze vestiging als die op de Bosdijkstraat den Bosch zijn allebei top en aanbevelenswaard.

Goede kwaliteit - prijsverhouding

Auto ingeleverd conform afspraak, nette uitleg wat de bedoeling. Tussendoor gebeld met advies en verplichte reparaties. Prijsindicatie afgegeven en ook weer netjes gebeld op het moment dat de auto klaar stond. Bij ophalen ook weer nette uitleg over wat er is gedaan. Auto bij langs gelopen en weg

Goed, betrouwbaar en betaalbaar

Volgens afspraak, geen verassingen achteraf.

Snel en goed

Afspraak maken ging makkelijk en was zo gedaan via de site, vakkundig en professioneel bedrijf.

Nette en snelle service

Vriendelijke filiaalmanager

Goede ontvangst, duidelijkheid over werkzaamheden en kosten. Telefonisch op de hoogte gehouden van werkzaamheden

Superservice

Mijn auto apk laten keuren om 13.00u,was door afspraak meteen aan de beurt,en na 3 kwartier was ik alweer thuis ! Supersnel dus !

Snelle, vriendelijke service.

Vriendelijke en snelle service. (Zelfs nog een ijsje gekregen!)

Snelle afhandeling

Het vervangen van 4 banden ging zonder tijdsafspraak heel snel. Na 2 uur kon ik mijn auto alweer ophalen. Echter ik voel nubbij hogere snelheden trilling in stoel en stuur. Mogelijk zijn de banden net iets te hoog opgepompt. Dus helaas ff terug.

Ik kwam 10 minuten eerder op de afspraak en werd gelijk geholpen. Ik had om 8.00 afgesproken.