Auto weggebracht voor nieuwe remschijven en blokken. Netjes geïnformeerd wat er moest gebeuren en wanneer hij gereed was. Heldere uitleg bij ophalen. Ondertussen hebben ze ook een ander (sensor)probleem verholpen. Kortom: mijn auto’s gaan voortaan naar deze kwikfit locatie.
Word hier altijd goed en snel geholpen. Fijn dat er een leenfiets beschikbaar was! Zou nog beter zijn als die ook versnellingen had maar dat is ook het enige verbeterpuntje haha! Service is altijd goed, wordt netjes gebeld over eventuele extra kosten en medewerkers zijn vriendelijk en kundig. Tevreden klant dus!
Altijd vriendelijke, denken mee, en geven goed adviezen.
Snel geholpen en vriendelijk personeel.
De medewerkers dit ik trof was zeer betrokken en vakkundig. Vakmanschap. Redelijke prijs
perfect, precies volgens afspraak
Was bij deze Kwik-Fit vestiging voor het eerst voor een apk keuring en een kleine beurt. Kwam voorheen bij een andere vestiging in den Bosch maar omdat daar geen keurmeester voor de apk keuring meer is gekozen voor de vestiging op de Rietveldenweg 68, den Bosch. Afspraak gemaakt, digitaal, 2 dagen vooraf een herinnering ontvangen. Uiterst correct en vriendelijk personeel. De keuring en beurt zijn soepel verlopen waarbij ik tussendoor op de hoogte werd gehouden. Zowel deze vestiging als die op de Bosdijkstraat den Bosch zijn allebei top en aanbevelenswaard.
Auto ingeleverd conform afspraak, nette uitleg wat de bedoeling. Tussendoor gebeld met advies en verplichte reparaties. Prijsindicatie afgegeven en ook weer netjes gebeld op het moment dat de auto klaar stond. Bij ophalen ook weer nette uitleg over wat er is gedaan. Auto bij langs gelopen en weg
Volgens afspraak, geen verassingen achteraf.
Afspraak maken ging makkelijk en was zo gedaan via de site, vakkundig en professioneel bedrijf.
Nette en snelle service
Goede ontvangst, duidelijkheid over werkzaamheden en kosten. Telefonisch op de hoogte gehouden van werkzaamheden
Mijn auto apk laten keuren om 13.00u,was door afspraak meteen aan de beurt,en na 3 kwartier was ik alweer thuis ! Supersnel dus !
Vriendelijke en snelle service. (Zelfs nog een ijsje gekregen!)
Het vervangen van 4 banden ging zonder tijdsafspraak heel snel. Na 2 uur kon ik mijn auto alweer ophalen. Echter ik voel nubbij hogere snelheden trilling in stoel en stuur. Mogelijk zijn de banden net iets te hoog opgepompt. Dus helaas ff terug.
Ik kwam 10 minuten eerder op de afspraak en werd gelijk geholpen. Ik had om 8.00 afgesproken.
Prima service en een mooi opgeknapte servicebalie bij ontvangst. Toont daardoor een stuk professioneler.
Erg meedenkend. En klantgericht.
Gewoon netjes uitleg en telefonisch bespreken over de eventuele kosten
Afspraak via site voor apk op 26 mei prima verlopen. Voor 30 mei moest de auto zijn goedgekeurd, prima toch. Op 26 mei 8.00 auto gebracht, niks vernomen om 16.30 naar de vestiging te Maastricht. Auto afgekeurd op hoes bij wiel, reparatie niet uitgevoerd omdat er overleg niet mogelijk er was gebeld en voicemail ingesproken. Echter heb ik geen gemiste oproepen en ook geen berichten dat mijn voicemail is ingesproken. Verkeerd nummer dus, nee nee dat kon echt niet. Factuur betaald voor apk en lampje kentekenplaat. Maar goed kan wel zeuren lost niks op men kan de auto inplannen op 30 mei oke dat is nog op de apk datum. Op 30 mei om 8.30 melden aan balie voor reparatie, echter deze was niet ingepland en er was ook onvoldoende personeel voor alsnog reparatie en goedkeuring te krijgen, volgens manager. Eerst volgende mogelijkheid was 8 juni , kortom 8 dagen niet gebruikt kunnen maken van de auto ,wat best wel ingewikkeld was voor een gezin van vijf personen. Op 8 juni auto afgeleverd zou gebeld worden als deze klaar was, niks vernomen en om 16.00 uur naar vestiging, de auto stond nog zoals ik hem had achtergelaten. Aan de balie wist de medewerker niks echter dat was dezelfde persoon die hem in ontvangst was genomen. Het excuus was dat het management om 13.00 uur de vestiging had verlaten en de apk keurmeester en betreffende persoon het ook niet wisten, de apk keurmeester vond het wel al vreemd dat de hele dag daar een auto stond.Volgens de baliemedewerker was de afspraak verkeerd ingepland bij reparatie en had moeten worden ingepland worden bij reparatie en op de apk keuring en hij lag dus nu op de verkeerde stapel en op antwoordt dat mij dit niet intresseerde maar of hij kon uitleggen dat een auto op afspraak nog steeds niet om 16.00 is gerepareerd ongeacht welke workflow of stapel, hij leuk aangaf dat hij mij niet gebeld heeft omdat de auto niet klaar was. Reparatie is pas op 9 juni uitgevoerd. Bij het betalen bleek dat het lampje nogmaals in de rekening was gebracht
Goedemorgen Axel, Dit klinkt als de wet van Murphy, waar ik persoonlijk ook erg van zou balen. Hiervoor excuses. Kan je mij mailen via [email protected] onder vermelding van je kenteken en referentienummer KL-57273. Dan ga ik kijken of ik hierin wat voor je kan betekenen. Met vriendelijke groet, Mireille Klantenservice KwikFit
Mijn auto heeft weer een kleine onderhoudsbeurt gehad.
Helemaal goed
Planning goed duidelijk overleg voor reparatie !
Netjes op de afgesproken tijd beginnen en zoals altijd prima uitgevoerd.