Goede behandeling en kennis van zaken
Keuring naar wens verlopen vakwerk
Zeer fijn geholpen en op tijd weer klaar. Leenfiets was ook een prettige service.
Vriendelijk personeel, duidelijkheid omtrent reparatie, sneller klaar dan gedacht en probleem opgelost. Nog korting ook. Topservice
Zeer vriendelijk ontvangen en goede service verleent bestelde werkzaamheden waren niet allemaal nodig. Deze werden omgezet naar een info opdracht waardoort de kosten in mindering werden gebracht.
Duidelijke afspraak, vriendelijk personeel, snel geholpen en prima service. En geen " addertjes"onder het gras
in de ochtend een belletje dat er onderdelen vervangen moesten worden met de kosten daarvoor. En einde van de dag alles geregeld! Inclusief APK en grote beurt, TOP!
Helaas bedriegt het bedrijf klanten tijdens de APK. Ze zoeken van alles. Het is interessant hoe oude auto's nieuwe APK krijgen. Een week voor de APK heb ik het lager in het achterwiel gerepareerd. Kwik-Fit Duidelijke diefstal. Kinderen werken daar. Ik raad het niet aan.
Goedemorgen meneer Jura, Wat vervelend dat u het niet eens bent met de apk afkeurpunten. Wat ik zie is dat u een keuring heeft laten uitvoeren waarbij afkeur is geconstateerd van de wiellager, hier opvolgend heeft u de keuze gemaakt dit zelf te herstellen. Helaas was dit nog niet in orde bij de 2e keuring waarop er in overleg met u is gekozen een nieuwe te monteren. Ik kan me voorstellen dat dit als vervelend ervaren kan worden. Ik zie dat u ook zojuist een mail heeft gestuurd. Ik zal dan ook het verdere contact met u laten verlopen via de mail. Met vriendelijke groet, Frank Klantenteam KwikFit
Auto weggebracht omdat de airco het niet meer deed. Conclusie: condensor kapot. Die moest besteld worden en kon vlot een nieuwe afspraak maken ivm naderende vakantie. Bij de 2e afspraak de auto afgegeven. Werd ik na een halve dag gebeld met het nieuws dat ze een second opinion hadden gedaan en bleek dat er geen lek in de condensor zat, maar dat er waarschijnlijk iets bij het koeltevloeistof is gekomen waardoor de airco niet meer werkte. De koeltevloeistof leeggehaald en opnieuw gevuld met dezelfde vloeistof en de airco werkte weer. Kosten voor mij als klant: €0! Hier kom ik zeker terug, want je word als klant hier centraal gezet!
Gewoon goede garage met vriendelijke service.
Grote beurt En airco laten checken bleek dat deze goed was dus niet dure rekening in rekening gebracht top
De wachttijd voor een afspraak was te lang.
Keurig volgens afspraak geholpen. Al maanden van te voren gebruik gemaakt van een bandenaanbieding. Deze blijft staan tot de daadwerkelijke datum van banden wisselen. Hierna zelfs nog een mooie extra korting gekregen. Al met al een dikke 10 voor dit filiaal in Spijkenisse!
tiptop, dank!
Ik ben keurig geholpen en er werd ook gebeld voordat er een bepaalde handeling werd verricht, die tot extra kosten leiden.
Prima en vriendelijke geholpen, goede prijs/kwaliteitverhouding. Men gaf eerlijk aan dat mijn accu nog goed was waar ik over twijfelde. Dat scheelde mij kosten. Ook kon ik op het laatste moment toch een leenfiets meekrijgen die ik was vergeten vast te leggen. Kosten vielen mij erg mee voor hetgeen ze aan mijn auto gedaan hadden.
Online afspraak gemaakt, gebeld over leenfiets indien beschikbaar, niet gezien op de website, alles netjes geregeld, 2 dagen later een e-mail met korting op airco combi pakket, gemaild en krijg het verschil terug, ik zeg top service.
Werd keurig gebeld dat de auto goedgekeurd was en keurig advies op bepaalde punten met duidelijk. Het is nu nog niet nodig maar hou het in de gaten. Heel tevreden
Snelle en goede en betaalbare bandenwissel.
Alles correct uitgevoerd.
Keurig volgens afspraak, snel uitgevoerd en tegen een scherpe prijs en vriendelijke mensen.
Keurige ontvangst, vriendelijke medewerker. Telefoontje zodra de auto klaar was met uitleg dat ze alleen een lampje van de kentekenverlichting vervangen hebben. Afhankelijk ook snel.
Goed overleg, niet te duur en netjes behandeld
airco vloeistof bijgevuld en gecheckt of er geen lek is