Goede service zeer klantgericht men auto is weer tiptop in orde.
Net als in voorgaande jaren een accurate en vlotte afhandeling van de afgesproken wisseling van winterbanden naar zomerbanden.
Ondanks drukte op tijd geholpen. Nette wachtruimte met koffie.
Klant is koning
Alles prima; het maken van de afspraak, de bevestiging ervan, de reminder, de ontvangst, de uitleg, het itvorring an het werk, de snelheid van werken. Ik zou niet weten wat er beter kan.
Hele fijne vestiging, zeer goed geholpen. Erg sympatiek team. Goede sfeer. Kon er ook vrij vlot terecht. De vestigingsmanager Is bijzonder vriendelijk, behulpzaam en neemt de tijd voor je verhaal. Ik voel er me er zeer welkom. Service is uitstekend. Zal zeker deze garage aanraden bij anderen.
‘S ochtends mijn auto afgeleverd voor een merk onderhoudsbeurt. Mij werd vertelt dat de auto einde van de dag klaar zou zijn en ik opgebeld wordt wanneer ik hem kon ophalen. Om 17:18u kreeg ik een belletje dat mijn auto klaar was. Ik heb gezegd dat ik er direct aan zou komen. Om 17:33u arriveer ik bij kwikfit, helaas niemand aanwezig, locatie dicht en telefoonlijn afgesloten. Gelukkig via de buurman nog een collega kunnen bereiken en met veel pijn en moeite mijn auto alsnog rond 18:00u gekregen. Dit is niet de service die je verwacht.
Goedemorgen Carel, Wat jammer dat dit zo is gelopen, waarvoor excuus. Dit is met recht niet de service waar de klant blij van wordt. Kan ik hierin nog iets voor je betekenen? Je kan me dan mailen via [email protected] onder vermelding van je kenteken en referentienummer KL-56683 Met vriendelijke groet, Frank Klantenteam KwikFit
Prima omdat ik vroeg blijkt dat ook meting profiel wordt gedaan maar vindt dit niet terug op factuur. Zou dit altijd melden geeft ook een sales lead. Ef zat schroef in band die eraf ging, was niet gemeld dus niet gecontroleerd bij eraf halen?
Ik heb apk laten doen bij kwikfit de service waneer mijn auto klaar was erg snel
Perfect geholpen en goed advies gegeven. Weer veilig de weg op en ik mom zeker weer terug.
De service personeel negeert klanten en de klant moet vragen voor aandacht. Het werk en communicatie over het werk is prima gedaan.
Kom er al jaren. Is er altijd druk dat is een goed teken. Rob is altijd super vriendelijk en doet zijn best.
Mannen stonden al klaar en de wissel was zo gepiept.
Super vriendelijk. Daarnaast bleek uitbalanceren nog niet verstandig dus die heeft hij teruggeboekt.
Super snelle service. Heel blij mee. Mijn auto werd meteen goed en vakkundig van nieuwe banden voorzien, zodat ik op tijd was voor mijn volgende afspraak die ochtend.
Afspraak gemaakt en betaald via de website. Goeie info per mail voorafgaand. Onderhoudsbeurt prima uitgevoerd.
Ruim binnen de afgestemde tijd vier nieuwe banden zoals via de website besteld, vriendelijke ontvangst, geplaatst door vakmensen.
Goede uitleg en meedenken met de klant
Vriendelijk aan de telefoon en receptie, snel geholpen, overleg op verzoek wordt ook netjes gedaan, denken goed mee in oplossingen en evt alternatieven, eerlijk, en de auto rijdt weer prima na de reparatie.
Goed en snel geholpen…zeker tevreden over het resultaat
Bij binnenkomst wist Paul mijn naam al te noemen dus ik voelde me meteen welkom voor de bandenwissel. Ook vond ik het netjes dat het reservewiel op spanning werd gecontroleerd.
Binnen klein half uurtje bandenwissel, top.
Prima service ervaren. Naast een lekker bakje koffie en vriendelijke hulp, ook nog de koplampen voor me afgesteld.
De bandenwissel laat ik doen bij de Kwikfit in Venray. Daar geven ze goed advies, is de prijs altijd goed, en met een goed bakje koffie gaat de tijd ook snel voorbij..