Zelfs bij een tussendoortje ( vervangen van ruitenwisserbladen ) werden we vriendelijk en snel geholpen. En de halfjaarlijkse wisseling van de banden met wielen ging weer als vanouds. Top !
Was mijn eerste keer bij deze garage. Zou gebeld worden als mn auto klaar zou zijn. Werd gebeld met de vraag of ik al gebeld was,want mijn auto was allang klaar. Hele dag zitten wachten. Aangegeven dat ik een leenfiets wou. Werd me niet gegeven dus moest lopend. Beetje jammer.
Goed geholpen.
4 nieuwe zomerbanden, 8:00 afspraak en om 8:30 klaar, wat een topteam! Perfect uitgebalanceerd en 0% trilling op het stuur! Kwikfit mag trots zijn op dit filiaal en haar medewerkers! Hier kom ik zeker terug.
Zoals in de aanhef, kort maar krachtig: altijd vakkundig, vriendelijk en snel!
Na gestrand te zijn in Rijnhaven Rotterdam en de eerst(e) mogelijke hulp door de Wegenwacht was Kwik-Fit Maashaven gelukkig dichtbij. De vestigingsmanager heeft mij geweldig opgevangen. Zij heeft er alles aan gedaan om z.s.m. een nieuwe dynamo te bestellen en het lukte haar ook nog om de auto dezelfde (!) dag weer af te leveren. Wat een geweldig filiaal van Kwik-Fit en wat een TOPmanager! Kwik-Fit mag wel heel zuinig op haar zijn.
Vriendelijk personeel, die correct handelen.
Vriendelijk, snel en prima service
Ik zeg dat niet omdat mijn zoon momenteel stage loopt bij jullie, hij is immers geen APK keurmeester, kwam hiervoor ook al jaren en iedere keer is de service super. Prima koffie, netjes alles op tijd, goede tips. Keurig. Geen opmerkingen. Prima. Prijs is wel wat omhoog gegaan (waar niet op dit moment) maar een nette korting gekregen wat ook altijd helpt ;-)
Vriendelijk personeel, stond een leenfiets voor me klaar en werd keurig gebeld dat mijn auto weer klaarstond.
Seizoen bandenwissel
Banden in november laten plaatsen. In april al versleten. Geen compensatie gekregen waar ik volgens mij wel recht op heb. Uiteindelijk 4 nieuwe banden genomen voor de volle prijs.
Goedemiddag Thijs, Ik ga dit voor je uitzoeken. Je gegevens heb ik op basis van je e-mail kunnen vinden, dus ik kom er snel bij je op terug via e-mail. Met vriendelijke groet, Frank Klantenteam KwikFit
Snel goed prijsbewust
Goed ontvangen, ondanks dat er zieken waren was niet een probleem en werden we goed geholpen.
Snelle service onder het mom: afspraak is afspraak. Zeer vriendelijk personeel. Rococo heeft zijn zaakjes goed voor elkaar.
Dank je wel voor de flexibiliteit!
Geweldig. Super aardige en betrouwbare mensen. Absoluut toppers daar. Gisteren geweest. Ondanks de enorme drukte ben ik super goed geholpen. Top bedrijf. Aanrader
Alles goed uitgelijnd. Auto rijdt weer super.
Wij konden de auto een dag van te voren brengen zodat men er de volgende dag direct mee aan de slag kon. Netjes gebeld toen de auto klaar was. Wij hadden een merkbeurt + APK en zijn zeer tevreden.
Goede vakgarage, vriendelijk personeel, doen wat ze beloven!
Attent
Vertrouwde gezichten door weinig verloop onder de medewerkers, allemaal vriendelik en hulpvaardig. Snelle afhandeling.
Fijne empatische locatie manager die zijn technici goed coached en in hun kracht zet.
Heel aangenaam