Echt snel en goed service
Echt snel en goed service
Uitstekende service en goede deskundigheid.
Goede service die heel snel was! En de mensen achter de toonbank stralen vriendelijkheid uit.
Afgelopen zag ik dat een koplamp kapot was. Gelijk langs gegaan bij vestiging Damsterdiep en werd direct geholpen. Kop koffie gedronken en daarna kon ik gelijk verder. Top!
Prima service en keurig op tijd klaar.
Goed en snel geholpen met plaatsen winterbanden, echter 1 band liep dag erna tijdens lange rit langzaam leeg door vuiligheid op de velg. Gelukkig Kwikfit-locatie dichtbij en supersnel verholpen.
Jammer dat ik er pas later achter kwam dat drie van de vier customized ventieldopjes waren vervangen door standaard plastic dopjes.
Goede communicatie over de reparaties
Al aardig wat jaren klant hier, ze leveren altijd top werk zowel met mijn huidige auto als mijn vorige. Waardeer de no-nonsense aanpak. Ze praten je geen dure reparaties aan als die niet nodig zijn en het probleem ook simpel opgelost kan worden. Heel blij met deze KwikFit, zeer aan te raden!
Dit was mijn eerste bezoek aan Kwikfit Alkmaar (Willem de Zwijgerlaan) en ben zelden zo tevreden geweest over een autogarage. Ik werd ondanks de drukte super snel en vriendelijk geholpen, kreeg een lekker bakkie koffie tijdens het wachten en de manager was zeer transparant over de eventuele kosten. Zo hoort het! Complimenten aan het hele team van Kwikfit Alkmaar (Willem de Zwijgerlaan) en zal deze tent zeker aanbevelen aan vrienden en familie!
Wederom mijn APK laten doen bij Kwik-Fit Waalwijk. Vriendelijk personeel en super snel geholpen. Kon meteen de reparatie laten uitvoeren.