Retour gister gedaan ,even daarop afwachten
Leuke webshop , mooie rok gekocht Snel in huis
Nieuwe kleding nodig? Ik zoek niet eens naar webshops, keer altijd weer terug bij De Dames, slaag er altijd naar volle tevredenheid.
Maar de retour en de terugbetaling werden prima en vlot afgehandeld. Erg tevreden.
Snelle levering, heel fijn!
Alles is volgens afspraak geregeld.
Hoi duidelijke website alles staat keurig maat en prijs vermeld snelle levering
Goede ervaring met maatje meer! Snelle verzending en als je het vraagt ook uitgestelde verzending. Jammer is wel dat als je iets vraagt, ze het wel doen maar geen antwoord geven dus weet je niet of het echt gaat gebeuren. Verder prima verzorging en service!
Besteld en snelle levering dus geheel naar tevredenheid
Het pak wat ik besteld had was prima bezorgen duurde iets langer
Ik kreeg wat ik besteld had.
Zoals altijd ben ik zeer tevreden over maatjemeer.nl. Akkes was weer prima en ik ben ontzettend blij met de warme wintertrui!
De retourzending was binnen een paar dagen geregeld, Super.
Ze hebben de goederen snel en correct geleverd. Persoonlijk zie ik graag Klarna toegevoegd.
Hallo Tiny, Wat fijn dat alles snel en correct geleverd is. Bedankt voor je suggestie over Klarna, die nemen we zeker mee. Vriendelijke groetjes, Marit
Erg netjes verpakt.
Hoi Janny, Dankjewel voor je mooie beoordeling. Fijn dat je bestelling zo netjes verpakt aankwam. Met vriendelijke groeten, Marit
Mooie kleding, snelle levering en bij een retour krijg je heel snel je geld retour.
Hallo Jeannet, Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met de kleding en dat zowel de levering als het retourneren zo soepel gaat. Groetjes, Jenny
Al vaak besteld en gekocht bij maatjemeer.nl. Genoeg keuze en een super service. Vorig jaar had ik nog wat topjes nodig voor mijn reis naar Afrika. Telefonisch contact gehad, ik was wat laat met bestellen, maar ze hebben ervoor gezorgd dat de topjes mee konden in het koffer. Helemaal top!
Hoi Will, Wat een geweldige review. Super dat je al zo vaak besteld hebt en dat we je vorig jaar zelfs op het laatste moment nog konden helpen voor je reis. Leuk om te horen! Groetjes, Jenny
Twee prachtige truien gekocht. Beschrijving op de website klopte precies met wat ik kreeg. Erg tevreden!
Hallo M, Fijn dat de truien helemaal naar wens waren en dat de beschrijving zo goed aansloot bij wat je kreeg. Bedankt voor je positieve beoordeling. Groetjes, Jenny
Goed, word op de hoogte gehouden, snelle levering en nooit een probleem om te retourneren!
Hoi Chantal, Dankjewel voor je fijne woorden. Goed om te horen dat je steeds zo tevreden bent over de communicatie, levering en het retourproces. Met vriendelijke groetjes, Lummie
Goede snelle service
Hallo J, Dankjewel voor je review. Fijn dat de service weer helemaal naar wens was. Groetjes, Lummie
Voor de tweede keer besteld. Wederom leuk kleding. Goede kwaliteit en toch goed geprijsd. De bestelling was snel binnen. Ik ben erg tevreden.
Hoi Yvonne, Wat leuk dat je alweer zo tevreden bent na je tweede bestelling. Blij dat de kwaliteit en de snelle levering je opnieuw zo goed bevallen. Met vriendelijke groet, Lummie
Veel keuze in mooie kleding, afhandeling van de bestelling verloopt altijd goed. Eventueel een retourzending is geen probleem. Je merkt aan alles dat men hart voor de zaak heeft.
Hallo Margreet, Dankjewel voor je prachtige beoordeling. Mooi om te horen dat je de webshop als zo prettig ervaart en dat je merkt dat we met veel hart werken. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Ik bestel graag bij Maatjemeer. Ze hebben leuke kleding en zijn heel servicegericht. Als iets niet goed is van de bestelling en ik het terug stuur, heb ik binnen een paar dagen het geld weer op mijn rekening staan.
Hoi Rietje, Wat fijn dat je zo graag bij ons bestelt en dat je onze service zo waardeert. Goed om te horen dat het retourneren altijd snel en netjes verloopt. Vriendelijke groetjes, Eefje
Zoals op de website de kleding wordt getoond en beschreven, zo ontvang ik het ook heel snel thuis
Hallo Nicole, Wat fijn om te lezen dat alles precies zo binnenkwam als je op de website zag en dat ook nog eens heel snel. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje