Broek terug gestuurd en nog niks gehoord en wel betaald.
Mooie kwalitatieve kleding.
Alles is prima gegaan, werd goed op de hoogte gehouden
Zoals altijd weer prima verzorgd
Heerlijke broeken en snel geleverd
Tevreden over maat, bezorging en mooie kleding
Al veel besteld en naar volle tevredenheid.
Vriendelijk, eerlijk en behulpzaam.
Ook prima
Bij al mijn bestellingen als een snelle nette afhandeling ervaren.
Tevreden met mijn bestelling, netjes verpakt, zeker voor herhaling vatbaar!
De bestelde broek voldeed qua kleur aan de plaatjes op de website. Helaas waren de pijpen te kort. Een verbeterpunt voor de producent wat mij betreft. Verzending was met PostNl. Helaas geen betrouwbare partner. Zending aangekondigd, toch weer verschoven etc. Dat gebeurd (veel te) vaak. Mijn advies: kies andere verzender.
Bestellen is makkelijk, snel afgehandeld en geleverd
Voor de Pinksteren besteld en direct na de Pinksteren keurig verpakt geleverd.
Snelle servicev, mooie kleding in webshop.
Al een aantal keren wat besteld. Mooie kleding van goede kwaliteit
Allemaal prima verlopen had een vraagje en meteen antwoord via de mail!! zou zo weer bestellen. Gr Astrid
Helaas was de kleur en maat die ik wilde niet meer voorradig
De bestelling kwam op de afgesproken tijd. De jas was de beloofde kwaliteit, maar bleek te groot. Retourlabel zat er al bij. En het geld stond echt weer snel op mijn rekening. .
Snelle nette bezorging!
Korrekte bestellingen in huis. Ruilen of retour geen probleem. Netjes op de hoogte gehouden worden van de status van je bestelling of retour. Bij retour geld netjes teruggestort krijgen. Kortom een fijne zaak om bij te bestellen. Slechts één (1) nadeel....te ver weg om eens te gaan bezoeken..
Erg tevreden met de aankoop. Goede kwaliteit.prijzen variëren van betaalbaar naar duur.Ruime keuze.Goede omschrijving materiaal ,valt het artikel groot of klein uit.Snelle levering. Ik ga hier zeker vaker bestellen
Ruime keus