Nette en snelle levering

Naast dat de bestelling netjes verpakt en snel geleverd is, is de afwikkeling van een retourzending dito snel en netjes. Echt een betrouwbare winkelier.

volop keus voor de vrouw met grote maat

Zoals altijd bij een maatje meer had ik de bestelde kleding snel in huis. Op mijn gemak de kleding gepast. Helaas had ik een verkeerde maat besteld, dus moest de zending weer retour. Binnen 2 dagen had ik het geld voor de artikelen die ik had geretourneerd weer op mijn betaalrekening staan. De vele merken die Maatjemeer aanbiedt zorgt er altijd voor dat er altijd wel iets voor mij bij zit.

Super! !

Een mooie collectie en een zeer snelle levering, top!

Prima webshop

Prima webshop, snelle lebering, veel keus voor dames met maatje meer.

Snelle levering.

Mooie draagbare broek.

Leuke moderne kleding van prima kwaliteit

Heel blij met de dames van akkrum

Keurig verzorgd

Netjes en keurig verzorgd

Geweldig!

Mooie kwaliteit en supersnelle levering. Ook retour van te klein bestelde broeken en de terugbetaling daarvan ging supersnel! Uiteraard de broeken opnieuw besteld, maar dan een "maatje meer".

Envoi rapide

Très beaux articles détaillés. Les envois sont rapides et bien emballés. Le site est facile à utiliser. Je recommande Maatjemeer

Alleen een panty besteld en toch soepel behandeld!

Fijne webshop voor dames mode

Prima webshop netjes verpakt en snel in huis. Een minpunt de herhaling mails over je ervaring goed is goed. Niet na iedere bestelling weer een mail

Alles ging perfect

Dit was mijn eerste bestelling maar zal zeker weer bij jullie bestellen.

Snelle levering en duidelijke instructies voor het retourneren

Eerste keer besteld en super tevreden. Snelle verzending en kleding was goed en netjes verpakt. Ik had de broek van via appia due al in 2 andere kleuren en wist dus zeker dat de maat goed was. Heel blij met de kleur.

Goede levering.

Goede kwaliteit kleding

Fantastische jas en de maat is perfect!

Fantastische jas en de maat is perfect!

Snelle bezorging, mooie kleding. Retouren worden ook snel afgewerkt.

Alles heel goed gegaan !!

Ik heb de bestelling wel teruggestuurd het was te groot !! Het geld netjes en snel teruggestort gekregen !!

Mooie kleding

kijk volgende opmerking

Na 5 dagen kreeg ik bericht dat mijn bestelling vertraagd was omdat er 1 artikel niet leverbaar was. Ik kreeg een excuusmail. Het betreffende bedrag is teruggestort, en daarna kwam de levering alsnog, Ik heb woensdag 11 maart kleding ontvangen en donderdag 12 maart geretourneerd. Terugbetaling is er nog niet.

Volop keus in grote maten

Overzichtelijke website, mooi assortinent, vlotte verzending, ook bij retour snelle afhandeling.

Keurige aflevering

Keurige en snelle aflevering en hele mooie broeken dat merk wat ik heb is dan en een mooie overzichtelijke site

Mooie collectie, super service! Verzending en retour vlot afgehandeld.

Zeer prettig.

Veel keuze en heb door onstandigheden contact met de klantenservice gehad. Alles keurig verwerkt en afgehandeld.