Mijn aankoop prima verlopen en keurig verzorgd.

Dit was mijn eerste aankoop bij ‘maatjemeer’ . Alles verliep prima. Ik ga zeker vaker op de site kijken. THNKS.

Uitstekend!

Mijn bestelling kwam binnen twee dagen thuisbezorgd. Ik ben erg blij met mijn item van Yoek uit de sale met 50% korting.

Leuke aanvulling garderobe

Drie leuke shirts (met 50% korting) die als gegoten zitten. Blij mee!

Ongedwongen en gezellig en behulpzaam

Mijn ervaringen met Maatjemeer is heel goed.

Snelle afhandeling en goede kwaliteit !

Mijn pakketje werd snel geleverd en de inhoud naar wens.

Snelle levering, ook retour zendingen worden snel afgehandeld.

Snelle levering, ook retour zendingen worden

snelle service

altijd mooie kleding

Erg tevreden

Mijn bestelling is correct verlopen en ik ben er erg blij mee. Prachtige kwaliteit. Kijk weer uit naar de volgende voorraad!

TOP

Altijd zeer snelle service! Ook retouren worden zeer snel, adequaat en correct uitgevoerd. Zeer tevreden over!

Snelle levering en mooie kleding!

Snelle levering en mooie kleding, voel mij goed in de nieuwe kleren.

Mooie truien

Mooie truien van tachtiger kwaliteit die ik met veel plezier ga dragen. Levering door PostNl duurde veel langer dan verwacht. Oorzaak ligt bij PostNl.

De kleding is goede kwaliteit en precies wat is beloofd.

Eerste keer besteld voor een ander ,maar zeer tevreden

Is heel erg snel en netjes geleverd

Kan niet beter!!!

Bij fysiek bezoek in Akkrum, zeer kundig advies bij de keuze van kleding. De dames doen alles om de juiste kleding aan te bieden. Ook wordt de aanwezige echtgenoot niet vergeten. Die wordt voorzien van koffie, een krant, een tijdschrift. Via internet: Ondanks het feit dat er bij elk merk een maattabel wordt gegeven klopt het soms niet. Ik voel me dan bezwaard om spullen terug te sturen en een andere maat of artikel te bestellen.

Snelle levering, ben er erg blij mee!!

Alles prima verlopen.

Bestellen ging makkelijk, bezorgen ook prima en retourneren idem dito.

Prima kleding en goed geleverd

Maatje meer biedt prima kleding en de levering, ook retour mocht het niet passend zijn, gaat ook altijd goed. Ben een tevreden klant.

Goede service gode kwaliteit

In een woord prima

Ik ben tot nu toe reuze tevreden ,moet even afwachten hoe het gaat met iets wat ik terug heb gestuurd en mijn geld terug krijg maar heb er het volste vertrouwen in ,voor iedereen de beste wensen voor 2026 ga zo door

Voldoet aan de verwachting

Snel en goed

Snelle levering Goed materiaal. Je krijgt wat ze zeggen!

Super, kan niets anders zeggen.

super

Top winkel waar ik graag online bestel. Bijna alles wat ik bestel past altijd. Fijne en goede stoffen. Een echte aanrader.

Fijne service, vlotte verzending

Ik woon in Gelderland en als ik een vraag heb over de pasvorm of maatgeving kan ik altijd bellen en hebben we goed contact zodat ik weloverwogen een beslissing over de aankoop kan nemen. Ik ben superblij dat het merk Vetono erbij is genomen. Zit altijd fijn, comfortabel en de kwaliteit is geweldig