Goede klantenservice, duidelijk, klantvriendelijk, meedenkend. Fijn om te winkelen bij een maatje meer.
Vele leuke kleren , hoop er nog vaak iets te bestellen !!
Goede service. Bij bestellen via de webshop is er een snelle levering en bij retour staat je geld weer snel op je rekening. In de winkel in Akkrum zijn ze gezellig, klantvriendelijk en je word goed geholpen.
Snelle levering, maar kom ook graag in de winkel als ik de mogelijkheid heb.
Echt keurig op tijd, en voldoende voorzien van de informatie tot het binnen komen. Met plezier uitgepakt, alles was precies zoals besteld was en de maten kwamen goed overeen. Het gebruikte materiaal was erg goed.
Zeer goede service duidelijke retourzending bij andere bestelling weer snel geleverd
Levering was prima . Mooie shirts .
Veel keuze, mooie kleding voor grote maten in diverse prijsklassen.Snelle levering en goede service.
de ervaring met Maatjemeer is goed ,Alleen de verpakking kan naar mijn inzien wel beter broek was heel erg gekreukt
Veel keus en snelle bezorging.
Supermooie kwaliteit broek
Het zou echt Wit zijn , niet dus. Dus nu moet ik toch nog op zoek naar wit , maar nu heb ik er nog meer werk van. En zo gevraagd is het wit, niet dus. Vgr
Mooie kleding prima kwaliteit
Heel top
Uitstekende kwaliteit en service!
Bij toeval kwam ik op de site en zag tot mijn verrassing de prachtige collectie. Binnenkort ga ik zeker ook een kijkje nemen in de winkel in Akkrum,
Kleding besteld binnen tijd geleverd en retour regelen was makkelijk. Nette afhandeling via mail.
Van bestellen tot ontvangen alles prima geregeld. Mooie kwaliteit kleding.
En mooie kwaliteit.
Je slaagt er meestal voor leuke kleding
Ben een tevreden klant