Ze hebben de goederen snel en correct geleverd. Persoonlijk zie ik graag Klarna toegevoegd.
Erg netjes verpakt.
Mooie kleding, snelle levering en bij een retour krijg je heel snel je geld retour.
Al vaak besteld en gekocht bij maatjemeer.nl. Genoeg keuze en een super service. Vorig jaar had ik nog wat topjes nodig voor mijn reis naar Afrika. Telefonisch contact gehad, ik was wat laat met bestellen, maar ze hebben ervoor gezorgd dat de topjes mee konden in het koffer. Helemaal top!
Twee prachtige truien gekocht. Beschrijving op de website klopte precies met wat ik kreeg. Erg tevreden!
Goed, word op de hoogte gehouden, snelle levering en nooit een probleem om te retourneren!
Goede snelle service
Voor de tweede keer besteld. Wederom leuk kleding. Goede kwaliteit en toch goed geprijsd. De bestelling was snel binnen. Ik ben erg tevreden.
Veel keuze in mooie kleding, afhandeling van de bestelling verloopt altijd goed. Eventueel een retourzending is geen probleem. Je merkt aan alles dat men hart voor de zaak heeft.
Ik bestel graag bij Maatjemeer. Ze hebben leuke kleding en zijn heel servicegericht. Als iets niet goed is van de bestelling en ik het terug stuur, heb ik binnen een paar dagen het geld weer op mijn rekening staan.
Zoals op de website de kleding wordt getoond en beschreven, zo ontvang ik het ook heel snel thuis
Mooi en fijn product
Het bestelling was netjes ingepakt. De kleding die niet naar wens was, ging retour en het geld is meteen teruggestort. Prima service.
Snelle levering, als ook snel geld terug gestort van het artikel dat ik terug gestuurd heb. Geweldige service !!! Bedankt.
Fijne zaak,altijd alles correct afgehandeld
Mooie. Warme trui. Erg blij mee.
Ik bestel regelmatig iets en ben zeer tevreden met de afhandeling daarvan. Ook als ik iets retour stuur.
Goede communicatie (mail), Snelle verzending, Mooie kleding!
Snel geleverd en keurig verpakt met zorg. Zou zeker weer bestellen.
Fijne zaak en mooie kleding!
Mijn bestelling was eerst uitverkocht. Telefoontje dat geld direct teruggestort zou worden. Tot mijn verrassing achteraf toch leverbaar. Ik kreeg de keuze, geld terug of alsnog brzoek leveren. Keurig afgehandeld.
Alles ziet er goed uit
Ruime keus aan kwalitatief goede mode. De levering gaat altijd razendsnel.
Snelle levering en snel bezorgd. Geen klachten.
Ruime keuze, makkelijk bestellen. Retour moet bij zelfde aanbieder als bezorging, dat is bij ons niet fijn geregeld( beperkt geopend)