De 1e keer een broek besteld, was helaas niet goed, teruggestuurd en na 1 dag het geld al teruggestort. Top! De 2e keer weer een broek besteld die perfect zit. Blij mee. Erg goede service.
Net pakketje met mooie trui.
Goede en vlotte afhandeling bestelling. Fijne webwinkel.
Maatje meer heeft veel keuze voor vrouwen met een maatje meer. Hier kun je in de winkel rond kijken naar wat je mooi vindt in plaats van in een gewone winkel eerst te kijken of jouw maat er uberhaupt wel is. Ook de webshop is fijn met realistische volle maat modellen zodat je een goed beeld krijgt. Snelle levering en ook snelle terugbetaling als je toch iets terug stuurt. Ik ben fan!
Wat een topwinkel, vriendelijk en altijd bereid om te helpen. Leveringen keurig op tijd. Ook retour sturen is perfect: direct een retourlabel erbij en je geld snel terug op je rekening. Mooie en goede kleding voor jonge en oudere dames. Ook de website is duidelijk en heeft mooie foto's. Een echte aanrader. Ben blij met jullie.
Snelle levering, prima verpakt en ruime keuze
Snelle levering, het was alleen niet wat ik ervan verwacht had dus ging het helaas retour. Ik heb niet twee keer verzendkosten te hoeven betalen maar slechts één keer. Het retourbedrag was binnen no time op mijn rekening bijgeschreven. Een groot compliment!!
Ruime sortering en snelle Levering
Ik heb bij jullie voor de eerste keer besteld en helaas niet de juiste maat opgestuurd gekregen. Ik had een mail gestuurd hierover en meteen werd de juiste maat opnieuw toegestuurd zodat ik toch nog op tijd mijn juiste maat in huis had voor het feest. De verkeerde maat weer retour gestuurd, dus prima opgelost.
Het is prima maar retour sturen vond ik niet prettig iets kopen van 39.95 euro en + verzendkosten en dan krijg je 35.04 euro terug het zal wel zo horen.
Deze site kwam ik tegen,een mooie collectie voor een maatje meer. Overzichtelijke websiteJe wordt keurig op de hoogte gehouden van je bestelling. Mooie donkerblauwe broek,Helaas te groot.
Het vest zit heerlijk en is precies de goede kleur. Heel tevreden. Ik vind het wel jammer dat je alleen punten kunt sparen bij aankopen in de winkel, en niet online.
Ik had per abuis leveringadres niet ingevuld, dus pakket stond op afhalen. Hun gemaild en volgende dag al in de brievenbus. 1 artikel niet goed. Teruggestuurd met het retourlabel dat al in de doos zat. Perfect geregeld. Teruggestuurd zonder te betalen.
Mijn bestelling was snel geleverd en keurig verpakt en verstuurd
Heel prettig
bij retour snel je geld terug!!
Bestelling netjes afgehandeld
De levering was snel, maar ik vind dat je een blouse van € 189 niet in de brievenbus kunt laten bezorgen; lees proppen. Daardoor erg gekreukt. Dat kan beter!
Snelle levering en afhandeling. Alleen jammer van de retourkosten.
Kleding van kwaliteit! En mocht je wat terug willen sturen dan loopt de terugbetaling altijd netjes en op tijd!
Door misverstand was product niet leverbaar in kleur die ik wilde. Werd meteen gemaild en een voorstel voor andere kleur gedaan. Ook over het aanvankelijke terugboeken van de betaling wel/ niet werd direct en helder gecommuniceerd. Echt heel betrouwbaar
Ik was op zoek naar een mooi vest. Bij Maatje Meer vond ik hem. Geweldig!!!!
Klant vriendelijk
Heerlijke trui gekocht, zit lekker, maar na één week dragen valt hij toch wel tegen. Stiksel niet helemaal goed en binnenkant mouwboorden begint te pluizen. Had voor de vrij hoge prijs betere kwaliteit verwacht.