Alles prima verzorgd en snel.

Dank voor de mooie kwaliteit en snelle aflevering.

Ik kende jullie nog niet maar bij de 1 ste bestelling perfect ook heel fijn ingepakt dank jullie wel gr.Hanneke

Een goede ervaring.

Snel en netjes geleverd. Leuk kaartje erbij, helemaal top.

betrouwbaar

top kwaliteit, snelle levering

De stof van de Via Appia blazer voelt heerlijk comfortabel aan, de pasvorm is perfect en de kwaliteit straalt er echt vanaf. Wat mij daarnaast positief verraste, was de verpakking. In plaats van de gebruikelijke, veel te grote kartonnen doos vol opvulmateriaal, werd de blazer geleverd in een stevige papieren enveloppe. Dit is niet alleen een stuk duurzamer en milieuvriendelijker, maar ook ontzettend praktisch: het pakketje paste zo door de brievenbus! Hierdoor hoefde ik niet thuis te blijven om het in ontvangst te nemen. Snelle levering, een prachtig kledingstuk én oog voor het milieu. Maatjemeer.nl heeft er zeker een vaste klant bij!

Goede service, snelle verzending. Kleding wordt netjes verpakt. Je wordt goed op de hoogte gehouden van verzending tot levering.

Geheel conform verwachting

Tegenwoordig zijn online aankopen welke volgens verwachting worden verstuurd en ontvangen geen zekerheid.

Geweldig ❤️

Mooie kleding!

Heel goede communicatie

Aloewel ik een beetje langer heb moeten wachten, omdat wat ik besteld had niet direct beschikbaar was, was de communicatie perfect ! Ik heb ook heel vlot een terubetaling gekregen nadat ik geen goede broekmodel had gekozen. Dus alles ok voor mij. Maatje meer verkoopt ook kleren van goeie kwaliteit.

Mooie jas

Shirt tekort

Viel tegen, tegen ik moest dit helaas terug sturen.

Snelle Regeling , ook met terugbetaling.

Mooie producten, snelle levering q

Mooie kwaliteit!

Voor het eerst besteld en zeer tevreden. Mooie kwaliteit tshirt, zoals op de website omschreven. Snelle levering en keurig verpakt.

Leuke kleding, snelle levering

Leuke kleding, snelle levering

Top webshop!

Ik kan door fysieke beperkingen niet lang staan en lopen en daarom winkel ik steeds vaker online. Inmiddels heb ik al meerdere keren iets besteld bij deze webshop. Wat hebben ze super veel keuze! En ook heel erg vaak leuke kortingsacties, waar ik erg blij mee ben. De eventuele retouren worden zeer snel terugbetaald. Echt top geregeld allemaal! Ik ben gewoon heel erg blij dat ik deze webshop heb ontdekt. Dank voor alle goede zorgen steeds!

In een woord geweldig!

Maatjemeer past precies in mijn kledingstijl.

Mooie kleding

Snelle levering.

Keurig

Pakje is altijd snel geleverd. Ook een retour is redelijk snel afgehandeld. Kortom: zoals het moet zijn!

prima webshop!

De kleding in de webshop wordt duidelijk omschreven: fijn! Mijn bestelling werd vlot geleverd en het paste ook nog eens allemaal; wat wil je nog meer!

Fijne webshop!

Een aanrader!

Alles duidelijk en goede collecties

Leuke kleding .

Betrouwbaar, verzorgd en snel.

Ben al jaren online klant. De bestellingen worden heel goed en netjes verzorgd en snel geleverd. Eventuele terugbetalingen worden snel afgewerkt. De communicatie en service is heel goed en duidelijk.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding