Keurig geregeld en op de hoogte gehouden van alles. Pluim
Leuke blouse gevonden en ook in de sale een sterk afgeprijsde blouse. Deze in de sale kun je niet retourneren, maar was de gok zeker waard met 70% korting erop. Snel geleverd. Leuke selectie aan grote maten kleding.
Vlug, goed en netjes geleverd.
Als ik in Friesland ben, kom ik altijd graag in de winkel in Akkrum. En ook online bestel ik regelmatig. Helaas was de jurk, die ik onlangs bestelde, niet de goede maat. Jammer, want de kleuren waren prachtig. Ik kreeg snel een reactie uit Akkrum toen de retourzending daar was aangekomen en ook het geld werd snel op mijn rekening teruggestort. Prima service!
Ik ben heel tevreden over Maatjemeer!! Op de side veel keuze, overzichtelijke side en de kleding wordt netjes verpakt en snel bezorgd. Dus top!!
Heb positieve ervaring met het bedrijf
Overzichtelijke website, vriendelijke en snelle communicatie. Retour ook snel geregeld als er onverhoopt een kledingstuk niet past of niet staat.
zie boven
Goede kwaliteit kleding, snelle levering.
Netjes op tijd ontvangen ,maar moest terug sturen om dat het te groot was .Hele mooie kwaliteit en de afhandeling was ook geweldig .
Bestelling klopt altijd.en netjes optijd
De kledinglijn van Orientique geweldige kleuren en goede pasvorm! Ik word er altijd vrolijk van als ik zo’n mooie blouse aantrek of jasje…
Grote keuze en vlotte bezorging! Ik volg je winkel online, maar kom jullie vlug eens bezoeken in de winkel.
Retour ook snelle afhandeling.
Goede kwaliteit en pasvorm, snelle levering
Mooie aanbieding, netjes en vlot verstuurd!
Mooie kleding voor een maatje meer en ik bestel dan ook graag vooral als er een mooie korting is Het wordt snel en netjes geleverd en er wordt goed gecommuniceerd Ik heb nog nooit iets retour gedaan hetbpast goed en de kwaliteit is mooi
Altijd gezellig en niet op dringerig
Zoals altijd weer helemaal top! Snelle levering, mooie spullen en retour supersnel verwerkt en terugbetaald. Absoluut een aanrader!
Super klantvriendelijk. Ze hebben er alles aan gedaan om het pak op tijd geleverd te krijgen.
Zijn in Akkrum geweest en een leuke winkel.Verder ben ik goed geadviseerd door de verkoopster.
Mooie kleding, veel keuze, goede levering
Mooie kleren en wordt altijd snel verstuurd. Goede service.
Ik koop hier vaker en ik ben altijd zeer tevreden over mijn aankopen. Zhenzi en Yest Curve zijn mijn favoriete merken en als je je maat weet dan is het makkelijk bestellen. Wat ook erg leuk is, is dat er regelmatig kortingsacties zijn en dan is het helemaal leuk om te shoppen. Kleding is altijd netjes verpakt in doosjes die goed afgesloten zijn. Ik ben een hele blije klant van MaatjeMeer. Ik vind deze winkel echt een aanrader!
Prima geregeld