Super snelle levering . Mooie jas
snelle levering. omdat ik een maat te groot had besteld en betaald binnen paar dagen weer restitutie! Toen de kleinere maat besteld.
Niet mijn eerste keer dat ik hier wat bestel en dat gaat zeker vaker gebeuren. Zeer verzorgd en snelle levering. Top!!
Was al lang op zoek naar Mona Lisa broeken, die van de aardbodem leken verdwenen. Ze hebben ze weer. Inmiddels al zes besteld.
Ik was gaan zoeken op internet voor een trui grote maat en vondt er 1 bij maatjemeer.nl 3 zelfde truien wilde ze allebei gelijk bestellen maar ik wist niet of het de juiste maat zou zijn dus dacht aan de bezorgkosten en heb er 1 besteld met in mijn achterhoofd als deze goed zou zijn ik gelijk de 2 andere kleuren zou bestellen . Trui was goed van maat dus ik naar website toen was de prijs veranderd met een prijsverschil van ongeveer 60 euro meer per trui . Ik gelijk contact opgenomen per mail en telefonisch de verkoopster vertelde dat het een weekactie was geweest van 70 % korting en dat ze er overleg over zou hebben met haar hogere en dat ik er nog iets over zou horen . Zijn inmiddels 2 weken verder en nog steeds niks gehoord. Dus ben ik erg teleurgesteld als nieuwe klant wat ik echt heel jammer vindt het gaat over een prijsverschil van plus minus 120 euro . Ik denk ook dat dit bijna nooit voorkomt . Het stond ook niet op de webpagina van de truien dat deze actie de andere dag zou zijn verlopen .
Mooie kleding en vlotte bezorging.
Levering gaat altijd redelijk snel en iets retour sturen loopt soepel.
Fijne webshop en wi kel met mooie kleding voor grotere damesmaten
Ik kocht 2 broeken online. Mijn bijdrage aan de verzendkosten vanuit Nederland naar België was €7,95. Ik moest 1 broek terug sturen, omdat ze niet was wat ik had verwacht. Dit kostte me bij bpost €16,5. Ik vind de kledij op de website heel leuk en dit met super snelle verzending. Maar online iets bestellen houdt een te groot risico in dat het niet past/mooi zit (zeker met een maatje meer) en dan worden de verzendkosten te hoog vind ik. Ik betaalde €24,5 in totaal. Dit is uiteraard niet de schuld van de winkel, maar wel een realiteit waarmee je rekening moet houden (zelfs al vind je een iets goedkopere manier van verzenden dan ik). Dus aanbevelen, ja zeker, maar vanuit België, zorg dat je zeker bent dat je niets moet terugsturen.
Goede pasvorm, op tijd geleverd, blij mee
Broek besteld, 2 dagen later al geleverd
Nieuwe broek van Sangaard besteld en na een dagje dragen blijkt een zijnaad te nipt te zijn gestikt. Top oplossing van Maatjemeer.nl stuur maar op wij bestellen al een nieuwe voor je en sturen hem weer gratis naar je op zodra hij binnen is.
Mooi bedrijf met mooie kleding voor de vollere dames
Sinds een ruim jaar winkel ik geregeld bij Maatjemeer omdat mijn 'eigen' winkel in Alkmaar is opgehouden te bestaan. Gelukkig vond ik online Maatjemeer en bij hen vind ik veel van mijn favoriete kledingmerken. Mocht het eens niet goed staan of passen dan is ruilen nooit een probleem. Dat gaat vlot en zonder problemen. Al met al ben ik heel blij met Maatjemeer en ik hoop nog heel lang bij ze te kunnen shoppen!
Alles was super
Twee fijne doris streich broeken van jullie via Post NL ontvangen, en ook nog afgeprijsd. Blij mee, dank en groet uit Eindhoven ;))
Goede keuze in merken en maten.
Heerlijk shoppen en niet naar de fysieke winkel hoeven en toch de service er wel van. Keurig verpakte mooie kleding en vlot geleverd
Mijn ervaring is alleen van de web-shop . En die is prachtig overzichtelijk. Had nog nooit iets terug hoeven sturen maar nu was het de eerste keer. Prima geregeld sticker erbij erop geplakt . Afgegeven bij post nl. En binnen enkele dagen m’n geld teruggestort . Dankuwel daarvoor. Goede service en vriendelijkheid aan de telefoon.
Blij met m’n aankopen. Goed verpakt. Leuke collectie.
Ik had de jurk in n andere zaak gezien maar niet meer in mijn maat. Gegoogeld en jullie hadden deze nog wel. Besteld en op laten sturen
Goed verzorgd op tijd gekregen
Jammer dat het op de site aangeboden vest niet meer te leveren was.
De jurk was precies zoals omschreven en het werd snel bezorgd.
Juiste artikels werden op tijd geleverd. Mooie kwaliteitskledij. Wat ik retourneerde werd heel snel terugbetaald. Hele goede en vriendelijke service. Dankjewel!