Ik had de jurk in n andere zaak gezien maar niet meer in mijn maat. Gegoogeld en jullie hadden deze nog wel. Besteld en op laten sturen
Hoi Hetty, Dankjewel voor je mooie review. Fijn dat je de jurk bij ons hebt kunnen vinden en dat we je hebben kunnen helpen. Hopelijk tot snel! Groet, Antsje
Goed verzorgd op tijd gekregen
Hoi Irene, Leuk om te horen dat je tevreden bent en dat alles netjes op tijd binnen was. Bedankt voor je fijne reactie. Met vriendelijke groeten, Lummie
Jammer dat het op de site aangeboden vest niet meer te leveren was.
Hoi Ida, Bedankt voor je feedback. We snappen dat het teleurstellend is als een artikel niet meer leverbaar is. Met vriendelijke groeten, Lummie
De jurk was precies zoals omschreven en het werd snel bezorgd.
Hoi Veronique, Leuk om te lezen dat de jurk precies was zoals je had gehoopt. En fijn dat de levering ook snel verliep. Dankjewel voor je reactie. Met vriendelijke groeten, Lummie
Juiste artikels werden op tijd geleverd. Mooie kwaliteitskledij. Wat ik retourneerde werd heel snel terugbetaald. Hele goede en vriendelijke service. Dankjewel!
Hoi Fien, Superleuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Snelle levering, goede service en een vlotte retour. Bedankt dat je dit ook deelt! Met vriendelijke groet, Renske
Mooi kleding in grote maat dameskleding.
Hoi Ankie, Wat superleuk om te lezen! We vinden het belangrijk dat iedereen zich mooi en goed voelt in wat ze draagt. Dank je wel voor je lieve woorden, en we hopen je snel weer terug te zien! Met vriendelijke groet, Renske
Veel keuze
Hallo DHJ, Bedankt voor je fijne beoordeling! Wat leuk om te horen dat je blij bent met de snelle levering en ruime keuze. Daar doen we het voor! Met vriendelijke groet, Renske
Tot ik Maatjemeer kende kocht ik 2 keer per jaar kleding van Xanders in België of s'Hertogenbosch, ik woon in Heerhugowaard dus dat moest echt gepland worden. Als je precies weet welke maat je hebt en welk model je goed staat is het heel gemakkelijk om twee nieuwe outfits bij elkaar te klikken. Heel snel werd de kleding bezorgd, het past perfect. bedankt voor de service. Mocht het toch niet passen dan heeft Maatjemeer al een sticker gepland zodat je de bestelling gemakkelijk retour kunt sturen.
Beste Gerda, Wat geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service en het gemak van online bestellen bij Maatjemeer. Het is fijn dat u precies weet welke maat en modellen u passen, waardoor het shoppen nog leuker wordt. We doen ons uiterste best om de levering snel en probleemloos te laten verlopen, en mooi dat de retourmogelijkheid voor u ook zo makkelijk is. Bedankt voor uw lieve woorden en we hopen u snel weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Ymke
Voor het eerst hier besteld, snelle levering eea was de verkeerde maat, de terugbetaling was ook vlot. Mooi assortiment!
Hoi Kim, Super fijn dat je zo tevreden bent over onze webshop, het assortiment en de snelle service. Goed om te horen dat de terugbetaling ook vlot is geregeld, ondanks de verkeerde maat. Met groet, Tjitske
Bestelling was snel en keurig verzorgd
Hoi Lisette, Super fijn om te horen dat je bestelling snel en netjes is verzorgd. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met groetjes, Karlijn
Het is fijn als je een maatje meer hebt en er toch leuk uit kunt zien. Heb jullie net pas ontdekt. Ik zie veel mooie merken en veel keus. En als je dan ook af en toe met de uitverkoop mee kan doen. Dikke duim voor jullie, Jacqueline
Hoi Jacqueline, Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met onze kleding en de snelle levering in een mooie verpakking! We vinden het echt belangrijk dat iedereen, ook met een maatje meer, er fantastisch uit kan zien. Super dat je ons net ontdekt hebt en zo enthousiast bent over ons aanbod en de merken. En ja, de uitverkoop is natuurlijk altijd fijn mee te pakken! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met Groetjes, Karlijn
Het vest was te klein en zat niet mooi bij de hals. Retour gezonden. Nu wachten op mijn geld terug.
Hallo Willeke, Dank u wel voor uw bericht. Wat jammer dat het vest niet goed zat en dat u het heeft moeten retourneren. We hopen dat de terugbetaling inmiddels goed en snel is verwerkt. Mocht u hier nog vragen over hebben, neem gerust contact met ons op. Met groetjes, Karlijn
Grote keuze in allerlei stijlen. Pakket wordt gestuurd met een persoonlijke notitie, dat is hartverwarmend. Ook retour afhandeling is snel en correct. Enige jammere is dat de zaak in Akkrum is, anders bezocht ik deze zeker! (voor mij 3 uur met de auto rijden)
Hoi Marietta, Dank u wel voor uw mooie woorden! We vinden het heel belangrijk om onze klanten een persoonlijke ervaring te geven, ook als ze online bestellen. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service en het ruime aanbod. Akkrum is inderdaad niet naast de deur, maar hopelijk bent u er eens in de buurt en komt u langs! Met vriendelijke groet, Marit
Alles verloopt vlot
Hoi Peggy, Wat fijn om te horen dat alles perfect en vlot verlopen is. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit
Veel aanbod van mooie kleding. Gevarieerde prijsklassen.
Hallo B, Wat fijn om te horen dat u ons kledingaanbod en de variatie in prijsklassen waardeert. Bedankt voor uw mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Marit
Vlotte verwerking, snelle levering
Hoi Veroniek, Wat fijn om te horen dat alles vlot is verlopen en je zo snel geleverd hebt gekregen. Bedankt voor je mooie beoordeling, daar worden we blij van! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Online besteld; had het snel in huis. Het was mooi en goed verpakt. Erg fijn winkelen bij jullie, ook als je in het zuidoosten van het land woont.
Hoi Jolanda, Super om te horen dat alles snel en goed afgehandeld is. Jammer dat je wat verder weg woont, maar voor nu is de webshop dan een fijne oplossing. Bedankt voor je mooie beoordeling en wie weet zien we je nog eens in de winkel verschijnen. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Maar een 10 er zijn altijd verbeterpunten. Vooral voor de website ik vind het soms moeilijk zoeken om dat er zoveel op staat .
Hoi Wilma, Wat leuk dat je de tijd hebt genomen om een beoordeling achter te laten! Fijn om te horen dat je goed en prettig geholpen bent, daar worden wij ook blij van. En helemaal terecht dat je ook een verbeterpunt noemt. We snappen heel goed dat de website soms wat overweldigend kan zijn met alle informatie die erop staat Met vriendelijke groetjes, Eefje
Al meerdere keren mooie kleding besteld. Snelle levering en mocht het niet passen of naar je zin zijn dan is het gemakkelijk terug te sturen en wordt het geld snel terug gestort!
Hallo Diny, Wat goed dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie reactie. Mvg, Nynke
Snelle en nette service
Bedankt Patricia. MVG, Nynke
Snelle en goede levering.
Hallo jeannet, Fijn dat alles goed is! Mvg, Nynke
Snel geleverd, vriendelijk contact, Goede prijs/kwaliteit verhouding Ben er blij mee
Hoi Anna, Wat fijn om te horen dat je er blij mee bent. Bedankt voor je reactie! Met vriendelijke groet, Lummie
Hou dit niveau vast.
Hoi Jopie, Wij gaan ons best doen, bedankt! Met vriendelijke groet, Lummie
Uitgebreid assortiment van mooie kleding voor de plusvrouw. Zowel de exclusievere merken als wat minder dure merken. Eenvoudig te bestellen. Correcte afhandeling.
Hoi Jeanette, Wat een leuke beoordeling om te lezen, zeg! Hartelijk dank voor je positieve review. Met vriendelijke groet, Lummie
Ik ben zeer tevreden.
Hoi Dimphy, Wat super dat je tevreden bent! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Renske