Goede snelle service en mooie kwaliteit kleding.
Hoi Nel, Wat fijn dat alles snel is binnengekomen. Wij waarderen je complimenten over de kleding en onze service. Bedankt! Met vriendelijke groet, Lummie
Altijd correct behandelen
Hoi Neli, Wat fijn dat alles weer correct is! Bedankt voor je beoordeling. Met vriendelijke groet, Lummie
Vlotte afhandeling van bestelling.
Hoi Francien, Wat fijn dat alles vlot verlopen is. Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groetjes, Marit
Jammer genoeg nog nooit in de echte winkel geweest omdat ik net even te ver weg woon, maar de webshop op zich is al geweldig. Verzending snel en als ik eens iets moet retourneren of wil ruilen is dat nooit een probleem. Een fijn stel mensen met een groot hart voor hun (web)winkel!
Hoi Margot, Wat een leuke beoordeling om te lezen zeg! Wij waarderen je lieve woorden. Stel je bent een keer in de buurt helpen wij jou ook graag eens in de winkel! Met vriendelijke groetjes, Marit
Super netjes verpakt Snelle levering Helemaal toppie!!!
Hoi Liesbeth, Wat super fijn dat alles goed is verlopen! Bedankt voor deze mooie beoordeling en de 10. Tot ziens. Met vriendelijke groet, Marit
nette verzending,altijd goed assortiment
Hoi Margriet, Wat fijn om te lezen dat alles goed is afgehandeld. Bedankt voor de prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit
Leuke kleding die prettig draagt.
Hoi Petra, Wat fijn dat alles prettig zit. Wij wensen je veel plezier met de gekozen artikelen! Met vriendelijke groet, Renske
Jullie hebben een mooie en ruime collectie. De bestelling wordt altijd vlot geleverd. Mocht het een keer een retourzending worden, dan is dat ook geen probleem. Het geld staat binnen een paar dagen weer op je rekening. Hoe betrouwbaar! Van mij zou de collectie rokken nog wel iets mogen worden uitgebreid. Verder alle lof!
Hoi Joke, Ik werd er helemaal blij van toen ik dit las! Bedankt voor je lieve woorden. Wij nemen je voorstel voor de rokken zeker mee en wie weet in de toekomst. Met vriendelijke groetjes, Marit
Snelle levering, ruime keus
Hoi Nicole, Kort maar, krachtig! Bedankt. Met groetjes, Jessica
Heel veel merken te krijgen en een hele snelle levering, echt aan te raden,ik bestel hier volgende keer weer!
Hoi Lenie, Wat leuk dat je de volgende keer ook bij ons wil bestellen. Wij zijn erg blij dat je zo tevreden over ons bent en dat je ons aanraadt. Bedankt voor de mooie beoordeling. Met groetjes, Jessica
De bestelling is makkelijk te plaatsen. De informatievoorziening is prima op orde, Na bestelling ontvang je een bevestiging. Ook ontvang je de melding dat de bestelling binnen 1-4 werkdagen wordt verzonden. Tijdens het verzendproces word je op de hoogte gehouden. De kleding is op de 2e dag na bestelling al ontvangen. Kortom, prima ervaring!
Hoi Edith, Wat een ontzettend leuk bericht op te lezen zeg. Dit zouden wij zo op onze site kunnen zetten! Bedankt voor je positiviteit over ons! Met vriendelijke groet, Eefje
Fijne broeken vooral voor mij met dikkere boven benen
Hoi J, Soms kan het inderaad best lastig zijn om kleding te vinden wat goed zit! Maar wat super fijn dat dat bij ons lukt. Wij willen u bedanken voor de mooie beoordeling en wij wensen u heel veel draagplezier van de broek(en). Met vriendelijke groet, Karlijn
Altijd snel verzonden. Alles altijd netjes afgehandeld.
Hoi Gerdy, Wat fijn om dit te lezen. Wij waarderen je vertrouwen in ons en dat je ook nog deze prachtige beoordeling voor ons achter laat. Bedankt! Met vriendelijke groeten, Karlijn
Een broek besteld maar kwam terug bij het bedrijf. Waarschijnlijk door mijn eigen schuld. Alleen toen ik het kreeg zat er nog een zak bij die ik niet besteld had. Broek was helaas te groot en shirt hierbij in gedaan. Even gebeld wat het verhaal was. Aardige mevrouw aan de telefoon.
Hallo C, Een foutje kan altijd gebeuren hebben wij soms ook. ;) Fijn dat u wel over de telefoon goed geholpen bent en dat alles uiteindelijk goed is gekomen. Bedankt voor deze prachtige beoordeling. Tot ziens! Met vriendelijke groeten, Karlijn
Mijn ervaring bij Maatje meer is een fijne webshop en een hele snelle bezorging
Hallo Marja, Wat fijn dat alles snel binnen is gekomen en dat je een fijne shop ervaring hebt gehad. Bedankt voor de complimentjes en we zien je heel graag nog eens terug! Met vriendelijke groeten, Marit
Was er voor de 1e keer maar kom zeker vaker, ben heel tevreden met mijn kleding !dank jullie wel!
Hoi Ans, Wat super leuk dat je voor de eerste keer bij ons bent geweest! Wij waarderen het heel erg dat je van zo ver bent gekomen, en daarna ook nog deze top beoordeling voor ons achter hebt gelaten. Het zou erg leuk zijn als je nog eens langs komt. Bedankt! Met vriendelijke groet, Marit
Goede site, ruime keuze en supersnel geleverd
Hoi Tessy, Wat fijn dat alles naar wens is geweest. Bedankt voor deze mooie beoordeling. We zien je graag terug! Met vriendelijke goeten, Lummie
Mooie webshop, veel keus en snelle en keurige levering.
Hoi Renske, Bedankt voor de complimenten over onze webshop. Dit waarderen wij enorm! Wij wensen je heel veel draagplezier. Met vriendelijke groeten, Lummie
Relaxed
Dankjewel Phyllis. Het is altijd fijn om een compliment te krijgen . We lezen allemaal deze reviews en dan is het leuk om dit te lezen. Groet, Eefje
Ik winkel graag online bij jullie. Ik kan erg blij worden van de mooie items die jullie verkopen, en me soms verbazen over de prijzen (zowel hoog als laag). De bezorging is tot nu toe vlot en netjes verlopen.
Deze verbazing is er ook wel eens bij ons , Annemarie. :) Maar fijn dat je geslaagd bent en ook leuk dat je deze waardering geeft. Groet, Eefje
Zzzz
Beste Ccc uit Bbb, Dankjewel voor deze mooie beoordeling. We hebben nooit echt stil gestaan dat Zzzz zo erg gewaardeerd werd door onze klanten. Dus fijn dat je het vermeld. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Aaaa
Mooie merken , veel keuze
Kort maar krachtig zoals het is. Bedankt Pj voor deze beoordeling. Fijn dat je de moeite hebt genomen. Groet, Eefje
snelle service en keurig verpakt
Beste T, Fijn dat je dit noemt. We letten daar in het algemeen erg op. Bedankt voor je reactie Groet, Ruud
Alles goed georganiseerd zoals bestellen retourneren en bedrag weer snel terug ontvangen
Dankjewel Mieke, We blijven ons best doen. Graag tot een volgende keer. Bedankt voor je review. groet, Eefje
Als ik iets bestel dan is het er ook snel. Heel fijn. Ook netjes berichtgeving over verzending etc. Ik ben overigens blij dat jullie verzenden via PostNL, die leveren bij mij in Den Haag ook goed (en op tijd). Bedrijven die DHL hebben probeer ik te mijden. Dus ik zou zeggen, houden zo!
Hallo Roswitha , We blijven nog zeker bij PostNL. Fijn dat je goed geslaagd bent. We zien je graag terug op de webshop of in de winkel. Groet, Ruud