Snel geleverd. Vriendelijk aan de telefoon.
Hoi Hannie, Wat een mooi compliment! Dankjewel. Tot ziens. Groetjes van Lummie
Zie boven
Hoi Anna, Wat een lief compliment. Dankjewel voor de review! Groetjes van Lummie
Prima website, mooie winkel in het gezellige Akkrum. Levering van bestellingen via Internet snel en betrouwbaar.
Hoi Karin, Wat een prachtige opsomming van complimenten. Dankjewel voor de moeite van het schrijven. Tot ziens Groetjes van Lummie
Uitstekende service en hele snelle levering
Hoi Petra, Dankjewel voor de complimenten, heel lief van je! Groetjes van Lummie
De dag nadat ik het besteld had , had ik het al in huis . Mooie kwaliteit , ben er blij mee
Hoi Riet, Dankjewel voor de lieve beoordeling, wat fijn om te lezen! Groetjes van Lummie
Ruime keus, mooie merken. Bij bestellen loopt alles vlotjes. Jammer dat jullie niet in de buurt zitten, dan maakten we nog meer gebruik van jullie mooie spullen !!
Hoi Greet, Dankjewel. Hele mooie complimenten. We nodigen je graag uit in Friesland, maak er een dagje weg van! ;) Groetjes van Lummie
Fijne winkel met een fijne service!!
Hoi Tynke, Dankjewel! Wat een fijne woorden voor ons :) Tot ziens, Groetjes Aly
Hoi Gerda, Hopelijk mogen we je vaker blij maken met een mooie bestelling :) Groetjes Aly
Bestelling geplaatst en binnen 2 werkdagen was het pakketje binnen met de prachtige top.
Dag, Dankjewel voor deze review! Dat doet ons goed. Groetjes Aly
Bestelde broeken waren keurig ingepakt en vergezeld van een persoonlijk briefje. Altijd fijne broeken van Mona Lisa.
Hoi Anja, Daar doen we het voor! Dankjewel voor het delen van deze review. Groetjes Aly
Geinspireerd door een leuke mail zocht ik weer eens naar leuke betaalbare kleding in mijn maat. Erg blij met een goede betaalbare trui van Doris Streich.
Hoi Irma, Bedankt voor de lieve beoordeling, super fijn om te lezen! Tot de volgende keer, Groetjes van Lummie
Alles klopt!
Hoi Lia, Bedankt voor de review! Super lief van jou Groetjes van Lummie
Eerst via webshop besteld, dit is eenvoudig en fijn om te doen. Bestelling was er heel snel en pakketje zag er verzorgd uit. Bleek toch niet helemaal de juiste maat en ik zag dat de winkel helemaal niet zo ver van mijn woonadres was. Gebeld of ik inde winkel kleding mocht ruilen en passen. Geen probleem! Werd warm ontvangen en snel geholpen. Ondanks dat het twee kassasystemen behelsde ging alles keurig en vriendelijk, zelfs een kopje koffie werd aangeboden. Top dames zoals gezegd een goede ervaring rijker.
Hoi Ella, Wat super fijn om te lezen! Erg leuk dat je bij ons in de winkel bent langs geweest. Dankjewel voor het schrijven van deze prachtige uitgebreide review! We zien je graag nog een keer bij ons! Groetjes Mirjam
Mooie, duidelijke website. Eenvoudig om bestelling te plaatsen en snelle levering.
Hoi Evalien, Dankjewel, wat lief van je. Tot de volgende keer! Groetjes Mirjam
En prima en snelle service. Aanrader.
Hoi Wilma, Dankjewel voor de complimentjes, wat lief van je Groetjes Mirjam
Gezellige sfeer, deskundige verkoopsters, lekkere koffie.
Hoi Jopie, Dankjewel voor deze lieve woorden. Graag tot ziens! Groetjes Mirjam
Mooie kleding Prijs kwaliteit prima Duidelijke goed bijgewerkte website Vlot behandeld geleverd Geen problemen met postnl Met vriendelijke groet, Rieneke van Kalker
Hoi Rieneke, Wat een prachtige opsomming van complimenten! We worden altijd erg blij van dit soort reviews. Dankjewel :) Groetjes Mirjam
Ben heel tevreden met het Shirt,en als je vragen heb krijg je snel Antwoord.
Hoi Marry, Bedankt voor deze review, daar worden wij vrolijk van! Groetjes Mirjam
Snelle bezorging
Hoi Marlies, Dankjewel voor de complimenten! Groetjes Mirjam
Ik had een artikel besteld dat nog beschikbaar was in de webshop, maar uiteindelijk bleek dat dit toch niet meer verkrijgbaar was. Ze hebben me persoonlijk opgebeld en we hebben samen naar een oplossing gezocht. Prima service!
Hoi Els, Wat fijn om te lezen dat je op deze manier zo goed geholpen bent! Heel erg bedankt voor het delen van deze prachtige review :) Groetjes van Eefje
Voor mij prima zo
Hoi Gonnie Dankjewel voor deze beoordeling :) Groetjes van Eefje
Goed en snel geleverd. Wel een kleding stuk terug gestuurd. Terug sturen ging ook heel makkelijk.
Hoi Denise, Dankjewel voor deze mooie opsomming van complimenten, daar worden wij heel vrolijk van! Groetjes van Eefje
Pakket was een brievenbuspakket en is tot volle tevredenheid bezorgd.
Hoi W de Wildt, Wat goed om te horen! :) Dankjewel voor deze review Groetjes van Eefje
De artikelen worden zeer netjes verpakt en netjes op tijd geleverd.
Hoi Sandra, Wat een mooi compliment, heel erg lief van je! Groetjes van Eefje
Kwalitatief goede artikelen en zeer snelle levering
Dag MAWB, Wat een fijne beoordeling! Daar worden wij heel erg blij van je. Groetjes van Eefje