Goed verzorgd

Snel geleverd. Vriendelijk aan de telefoon.

Alles goed en snel niks te klagen

Zie boven

Prima website, mooie winkel in het gezellige Akkrum. Levering van bestellingen via Internet snel en betrouwbaar.

Uitstekende service en hele snelle levering

De dag nadat ik het besteld had , had ik het al in huis . Mooie kwaliteit , ben er blij mee

Fijn bedrijf

Ruime keus, mooie merken. Bij bestellen loopt alles vlotjes. Jammer dat jullie niet in de buurt zitten, dan maakten we nog meer gebruik van jullie mooie spullen !!

Fijne winkel met een fijne service!!

Nog niet veel bij jullie besteld maar dat was prima

Perfecte levering en service!

Bestelling geplaatst en binnen 2 werkdagen was het pakketje binnen met de prachtige top.

Fijne Mona Lisa broeken

Bestelde broeken waren keurig ingepakt en vergezeld van een persoonlijk briefje. Altijd fijne broeken van Mona Lisa.

Leuke collectie en goede sale

Geinspireerd door een leuke mail zocht ik weer eens naar leuke betaalbare kleding in mijn maat. Erg blij met een goede betaalbare trui van Doris Streich.

Heel goed, geen enkel minpunt

Alles klopt!

Een hele goede ervaring rijker

Eerst via webshop besteld, dit is eenvoudig en fijn om te doen. Bestelling was er heel snel en pakketje zag er verzorgd uit. Bleek toch niet helemaal de juiste maat en ik zag dat de winkel helemaal niet zo ver van mijn woonadres was. Gebeld of ik inde winkel kleding mocht ruilen en passen. Geen probleem! Werd warm ontvangen en snel geholpen. Ondanks dat het twee kassasystemen behelsde ging alles keurig en vriendelijk, zelfs een kopje koffie werd aangeboden. Top dames zoals gezegd een goede ervaring rijker.

Meer dan prima

Mooie, duidelijke website. Eenvoudig om bestelling te plaatsen en snelle levering.

Mooie merken

En prima en snelle service. Aanrader.

Klantvriendelijk

Gezellige sfeer, deskundige verkoopsters, lekkere koffie.

Mooie kleding Prijs kwaliteit prima Duidelijke goed bijgewerkte website Vlot behandeld geleverd Geen problemen met postnl Met vriendelijke groet, Rieneke van Kalker

Ben heel tevreden met het Shirt,en als je vragen heb krijg je snel Antwoord.

Snelle bezorging

Vlotte verkoop en retour

Ik had een artikel besteld dat nog beschikbaar was in de webshop, maar uiteindelijk bleek dat dit toch niet meer verkrijgbaar was. Ze hebben me persoonlijk opgebeld en we hebben samen naar een oplossing gezocht. Prima service!

Voor mij prima zo

Goed en snel geleverd.

Goed en snel geleverd. Wel een kleding stuk terug gestuurd. Terug sturen ging ook heel makkelijk.

Pakket was een brievenbuspakket en is tot volle tevredenheid bezorgd.

De artikelen worden zeer netjes verpakt en netjes op tijd geleverd.

Makkelijke website en goede service

Kwalitatief goede artikelen en zeer snelle levering