Snelle, correcte, levering. Er zat ook nog een klein presentje bij, heel erg attent!
Hoi Els, Lief van je. Bedankt voor het schrijven.Groeten van Hinke
Keuze en pasvorm zijn prima en de Dames zorgen voor een snelle afhandeling en verzending.
Hoi Martha, Super! Dankjewel voor deze mooi complimenten, worden wij blij van. Groeten van Hinke
Fijn dat mijn tuniek zo verpakt was dat hij door de brievenbus kon (geen overbodige grote doos).
Hoi Suus, Ja zeker! Dat doen we altijd, als iets door de brievenbus past. Dan hoef je er niet voor thuis te blijven :) Groeten van Hinke
Kwam met de postbode ,ik was verbaasd.
Hoi Marijke, Bedankt voor deze goeie beoordeling! Super. Groeten van Hinke
Handige site ruim assortiment en vriendelijke klantenservice.
Hoi Maria, Wat een mooie opsomming aan complimenten, heel erg bedankt hiervoor :) Groeten van Hinke
De service van de dames is geweldig.
Hoi Marja, Dankjewel! Super om te lezen. Groeten van Hinke
De zending en het artikel waren goed verzorgd. Alleen niet wat ik verwacht had dus ik heb geretourneerd. Bij volledige annulering van de koop verwacht ik het volledige aankoopbedrag terug. Er is geld voor retourzending ingehouden. Dit staat niet duidelijk in de voorwaarden. Daar wordt alleen beschreven dat je voor order onder de 70 euro inhouding krijgt. Maar ik heb dus volledige zending retour gestuurd. Dispute is ingezet, en niet klantvriendelijk afgehandeld. Hier bestel ik nooit meer.
Beste mevr. Bunde, Jammer van dit misverstand. Ik dacht dat het wel duidelijk omschreven is. De verzending kost standaard €4.95 . Er is een uitzondering voor klanten die een afgeronde bestelling hebben gedaan boven de 70 euro. Zoals u zelf zegt heeft u dat niet. Immers u heeft alles retour gestuurd. De retour was wel gratis, maar we rekenen dan alsnog €4.95 voor de verzending. Dat houden we dan in. Wat overigens ook in de mail die u krijgt na retourzending omschreven staat. Nogmaals jammer van dit misverstand. Met vriendelijke groet, Ruud van Doorn De omschrijving in de voorwaarden is : Kosten van verzending en retour De kosten voor de verzending bedraagt € 4,95. Retour is gratis. Mocht u een afgeronde bestelling boven de € 70,- hebben geplaatst, dan zijn ook de verzendkosten voor onze rekening. Met een afgeronde bestelling bedoelen we de bestelling nadat de eventuele retouren zijn verwerkt.
Originele beoordeling
De zending en het artikel waren goed verzorgd. Alleen niet wat ik verwacht had dus ik heb geretourneerd. Bij volledige annulering van de koop verwacht ik het volledige aankoopbedrag terug. Er is geld voor retourzending ingehouden. Dit staat niet duidelijk in de voorwaarden. Daar wordt alleen beschreven dat je voor order onder de 70 euro inhouding krijgt. Maar ik heb dus volledige zending retour gestuurd. Dispute is ingezet.
Een prachtige jurk besteld, vlak voor kerst. Ik had het begrepen als de levering niet meer was gelukt maar de dames hebben hem gelijk verzonden en hij was op tijd, heel blij mee.
Hoi Miranda, Goed om te lezen! Hopelijk heb je veel plezier van je nieuwe jurk :) Groeten van Hinke
Snelle service, professionele verkoopsters.
Hoi Anita, Dankjewel! Super lief van jou :) Groeten van Hinke
Mooie blouse besteld, volgende dag al in huis, leuke attentie erbij met persoonlijk kaartje
Dag E, Dankjewel voor deze beoordeling! Lief van je. Groeten van Hinke
Via internet kopen is lastig, maar ook handig. Streef ernaar retourzendingen te voorkomen. Ga dan af op het advies van de medewerksters. Deze heb ik volop gekregen en met het gewenste resultaat:). Waarvoor dank.
Hoi Ingrid, Wat leuk om te lezen! Heel erg bedankt dat je dit met ons hebt willen delen. Dat waarderen wij enorm. Groeten van Hinke
De eerste keer iets besteld, maar er komt zeker een vervolg op. Snel geleverd, goed ingepakt en met een persoonlijk kaartje erbij. Hele mooie ervaring.
Hoi Ria, Goed om te horen! heel erg bedankt hiervoor Groeten Lummie
Heldere website, snelle levering, keurige verpakking met, altijd leuk, kleine attentie. Ik heb de kleding nog niet gedragen maar het ziet er goed uit!
Hoi Nel, Dankjewel voor deze review, super lief van je! Groeten Lummie
Werd snel geleverd, helaas was er iets mis met de rits van de jas. Teruggestuurd en kreeg keurig mijn geld teruggestort. Goede service.
Hoi Debby, Fijn om te lezen dat onze service je zo goed bevallen is. Dankjewel van het delen :) Groeten Lum mie
Krijgt goede informatie over de producten. Houden zich aan wat e schrijven.
Hoi Suzanna, Dankjewel! Super lief van je :) Groeten Lummie
Snelle levering ook al is in de maand december!
Hoi Wilma, Goed om te horen! Dankjewel :) Groeten van Hinke
Ik ben zeer tevreden over mij eerste bestelling bij Maatjemeer.
Hoi Suus, Daar worden wij blij van, Dankjewel hiervoor :) Groeten van Hinke
Veel keus, goede kwaliteit, snelle levering
Hoi Irene, Dankjewel voor deze beoordeling! Wat super leuk en lief van je. Groeten van Hinke
Grote selectie en snelle levering. Als je een vraag hebt is de klantenservice heel snel bereikbaar.
Hoi Marja, Bedankt! Daar streven wij ook naar. Bedankt voor het schrijven :) Groeten van Hinke
Leuke broek precies zoals omschreven. Door drukte bij de post een dagje later, maar via de telefoon door de dames gerustgesteld. Voor mij te ver weg om heen te rijden maar dit gaat ook prima zo.
Goed verpakt
Hoi Herma, Dankjewel! Lief van je :) Groeten van Mirjam
Snel en netjes
Hoi Ingrid, Bedankt voor deze beoordeling! Met vriendelijke groeten, Mirjam
Het was de eerste keer voor mij maar zeker niet de laatste keer.
Hoi Marijke, Wat fijn om te horen! We zien jou graag terug bij ons :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
Jammer dat ik nooit antwoors heb fekrwgen op mijn mail,waardooor ik even met jullie heb gebeld.De dame aan dectelefoon was erg vriendelijk.De levering van mijn jurk was goed en snel.
Hoi Jenny, Wat gek dat je nooit antwoord hebt gekregen.. Meestal zijn we hier vrij snel mee. Had je ons juiste e-mail adres? je kunt ons namelijk altijd bereiken op [email protected] Dankjewel voor de beoordeling! Met vriendelijke groeten, Mirjam
De winkel in Akkrum is écht het bezoeken waard, maar als je -zoals ik- niet in de buurt woont, is hun online service echt een prima alternatief. Mooie kleren, onberispelijk ingepakt en in mijn geval binnen een dag ontvangen (in de kerstdrukte). Kortom: een aanrader!
Hoi Maria, Wat een super lieve woorden! Heel erg bedankt voor deze fijne omschrijving. We zijn blij met jou als klant :)! Met vriendelijke groeten, Mirjam