Correct

Mooie site en correcte behandeling.

prima service

De bestelling was snel bij mij bezorgd maar jammer de blouse was te groot en dus retour gestuurd.

Snelle levering Ben een tevreden klant

Super goede service

Fijne kleding van goede kwaliteit. Ook als iets net niet past kun je het altijd terug sturen en wordt de terugbetaling snel geregeld.

Erg tevreden

Erg blij met mijn aankopen. Service is geweldig. 1 blouse moest ik ruilen (te groot) de volgende dag had ik al een nieuwe blouse binnen. Ik blijf hier zeker kopen.

Heel blij mee . Maat perfect keurig ingepakt Super bedankt

Snel geleverd en netjes

Snel geleverd Netjes En zoals omschreven.

Netjes verpakt en snel geleverd

Mooie blouse van fijn materiaal

Alleen maar hele goede ervaringen!

Betrouwbaar, klantgericht en goede communicatie!!

Hele goede service

Snelle verzending. Helaas viel de pasvorm tegen, maar retourneren was geen probleem en ook heel snel geld weer teruggekregen.

Netjes bezorgd

Snel

Netjes verstuurd

Steeds snel binnen Als de maat niet goed was snel weer retour en nieuwe maat binnen Kleding mooie kwaliteit.

Mooi rokje

Ben heel blij met mijn donkerblauwe rokje. De maat is perfect en het staat mooi. Levering ging zonder problemen.

Supersnelle service. Geen problemen gehad. Bedankt.

Supersnelle service. Geen problemen gehad. Bedankt.

leuke kleding, goed omschreven, snel en keurig verzonden. Absoluut een aanrader.

Goeie winkel

Helaas paste de broek niet goed. Dus moest ik het artikel terugsturen maar binnen paar dagen geld retour. Dus goed geregeld

Redelijk

De service was goed maar het artikel viel heel erg tegen en kwam erg kreukelig uit de verpakking. Artikel teruggestuurd.

Goed ingepakt,zelfs een retour ticket erbij,kan niet beter

Vlotte en correcte levering

Maatjemeer levert snel en handelt ook retourzendingen snel af. Fijn om hier iets te bestellen!

prettig

levering was snel, spullen zijn van de goede kwaliteit, ook een retour ging prime

Leuke kleding, correcte levering

Leuke winkel voor curvy vrouwen. Zeer ruime keuze uit verschillende stijlen en merken. Vriendelijke communicatie en snelle en correcte levering.

Het pakketje kwam keurig op tijd en het zag er verzorgd uit