Leuke collectie
Hoi Marlies, Wat lief van je! Heel erg bedankt :) Groetjes van Hinke
Helaas niet alle modellen meer beschikbaar in maat 48
Hoi Aleid, Heel erg bedankt voor je beoordeling. Maat 48 is inderdaad een erg voorkomende maat bij ons. Basics bestellen wij altijd opnieuw bij, mocht je graag een melding krijgen zodra het weer op voorraad is. Kun je je aanmelden op de webshop bij het artikel! Druk op: ''Waarschuw mij als mijn maat er weer is'' Dan krijg je een mail zodra hij weer op voorraad is. Groetjes van Hinke
goede service
Hoi Marjo, Dankjewel! Lief van je. Groetjes van Hinke
Ben heel tevreden.
Hoi Marry, Dat is fijn om te lezen! Dankjewel voor het delen. Groetjes van Hinke
Naast de prachtige winkel met een mooi assortiment bestel ik ook via de webshop. Wordt altijd keurig geleverd en mooi op tijd! Ik beveel een maatje meer zeker aan!
Hoi Karin, Wat lief! Leuk dat je in onze winkel in Akkrum komt en ook online besteld :) Dankjewel voor het schrijven. Groetjes van Hinke
Mooie kleding, van goede kwaliteit, snel en netjes thuisbezorgd ben 100 procent tevreden.
Hoi Nienke, Heel erg bedankt! Heel veel plezier met je mooie aankopen. Groetjes van Hinke
De kleding is van mooie kwaliteit
Hoi Jolande, Wat een super lieve beoordeling! Dankjewel hiervoor Groetjes van Hinke
Goede communicatie, snelle verzending, snelle terugstorting bedrag. Ga zo door!
Hoi Carin, Dankjewel! Heel veel plezier van je aankopen en graag tot ziens. Groeten van Aly.
Snelle afhandeling retourzending.
Hoi Marie-Ann, Dankje! Super lief van je dat je dezee review hebt willen schrijven Groeten van Aly.
Supersnel geleverd en prachtige jurk!
Hoi Marijke, Dat is fijn om te horen!:) heel veel plezier van je prachtige jurk! Groeten van Aly.
Fijne webshop met mooie merken in grote maten. Veel keuze, ook in de 'gangbare' maten. Vriendelijk klantcontact en snelle levering. Top!
Hoi Petra, Dankjewel voor deze review! Tot de volgende keer :) Groeten van Aly.
Alles volgens afspraak prima.
Hoi E, Dankjewel voor het schrijven van deze reactie. Groeten van Aly.
Ik vind alles prima maar ik vind het niet nodig Fijn om dit steeds opnieuw in te vullen want het is nu bijna bij iedere site ! Ik hoop dat jullie dit snappen!
Het bestelde product is keurig afgeleverd en was in goede staat. De maat klopte perfect. Heb al veel complimentjes ontvangen.
Geweldige service en mooie collectie
Hele goede service prima zaak Top
Goede ervaring met de webshop
Heel tevreden
Hoi Karen, Dankjewel voor de lieve woorden. Tot ziens, Groetjes Mariëlle
Fijne webshop en een mooie collectie. Hele snelle levering en gratis retour. Het is altijd fijn om bij jullie te shoppen.
Hi Marja, Dat zijn nog eens fijne complimenten! Heel erg bedankt. Groeten van Aly.
Een prettige webwinkel. Wat is mis is de mogelijkheid om achteraf te betalen.
Hoi Christine, Dankjewel voor de feedback, we zullen je tip overwegen in de toekomst. Groeten van Aly.
Bestellingen worden snel geleverd en retour sturen is ook geen probleem
Hoi Monique, Dankjewel! Hele fijne review heb je voor ons geschreven. Groeten van Aly.
Snelle en correcte levering van de bestelling.
Hoi Ceekaa, Heel erg bedankt voor het schrijven van deze review :) Groeten van Aly.
Snelle levering! Retour artikelen wordt ook snel afgehandeld.
Hoi A, Dankjewel! Dit vinden wij ook erg belangrijk. Groeten van Aly.
Goed en snel geleverd
Hoi Eika, Dankjewel! Wij worden blij van zulke beoordelingen. Groeten van Aly.
Zoals altijd was alles weer pico bello in orde. Wat zijn jullie toch een geweldige webwinkel!
Hoi Simone, Wat een lieve beoordeling! Hier doen we het allemaal voor. Dankjewel en tot ziens :) Groeten van Aly.