Voor het eerst hier een bestelling geplaatst, was erg duidelijk, helaas was het bestelde te klein maar ook het retourneren ging vlot en werd het aankoopbedrag binnen 48 uur teruggestort op mijn rekening.
Hoi Karen, Wat ben ik blij dat je zo''n fijne ervaring hebt gehad! Dankjewel voor het delen :) Groetjes van Mirjam
De bestelling geplaatst maar er ging iets niet goed bij mijn betaling. Vriendelijk telefonisch geholpen. Daarna super snel keurig ingepakt mijn bestelling ontvangen.
Hoi Maria, Wat een prachtige complimenten, daar worden wij zo blij van! :) Dankjewel voor 't delen. Groetjes van Lummie
Goede website en prima keuze
Hoi Maya, Dankjewel! wat een mooie beoordeling heb je voor ons geschreven :) Groetjes van Lummie
Snelle levering, prima service.
Hey J.M, Dankjedankje, wat een fijne opsomming! Groetjes Eefje
Hi Sjan, Dankjewel! Kom maar eens gezellig bij ons langs in de winkel :) Groetjes Eefje
Overzichtelijke webshop en snelle verzending Aanrader!
Hoi P, Dankjewel! Super lief. Groetjes Eefje
De jurken van MAT… ze zijn niet goedkoop, maar wel heel mooi. Levering via post NL was snel. Heel mooi ingepakt door Maatjemeer. Een cadeautje via de post!
Hoi Jacqueline, MAT is een prachtig merk! Wat fijn dat je je merkje bij ons hebt gevonden. Heel erg bedankt voor het delen. Groetjes Eefje
Snelle toezending van het shirt ,en na mijn retour stond de terugbetaling binnen 2 dagen op mijn rekening . Persoonlijk stel ik dit soort van service erg op prijs . Zij komen hun beloftes na . Zou er zo weer bestellen .
Hoi Marleen, Daar streven wij naar! Wat fijn dat je dit met ons deelt, dankjewel :) Groetjes Eefje
Veel keus uit goede merken en snelle efficiente bezirging zonder veel onnodig pakpapier
Hoi Adrienne, Wat een prachtige beoordeling, dankjewel voor het schrijven! Groetjes Eefje
Zie boven
Hoi B.J.R. Wat een mooie complimenten, super lief van je! Groetjes Eefje
Hoi J.W, Dankjewel voor deze fijne complimenten, daar worden we blij van :) Groetjes van Mirjam
Snelle levering ,en snel weer geld retour bij retourneren.
Dag J, Dat doet ons goed! Bedankt hiervoor, Groetjes van Mirjam
Kleding van mooie kwaliteit.
Hoi Anneke, Wat lief! Thanks voor het compliment ;) Groetjes van Mirjam
Hoi Marieke, Dankjewel voor deze top! beoordeling :) Groetjes van Mirjam
Duidelijke webshop, goed aangegeven maten, ik ben altijd weer blij met mijn aankoop!
Hoi Trude, Super! Dankjewel :) Hier worden wij ook weer blij van. Groetjes van Mirjam
Binnen twee dagen een super leuke jurk geleverd. Voor herhaling vatbaar!
Hi Anne Margriet, Dat is super fijn om te horen, dankjewel! Groetjes van Mirjam
Hoi! Dankjewel Marieke, kom je ook eens gezellig langs in de winkel?:) Groetjes van Mirjam
Deze winkel verkoopt goede kledingmerken. Maat word goed aangegeven.
Hi Riet, Bedankt voor de beoordeling, erg aardig van je. Groetjes Ineke
Fijne winkel met vriendelijk personeel waar ik meestal wel iets leuks kan vinden.
Hoi Carolien, Super lief! Heel erg bedankt. Wat leuk dat je geregeld bij ons langskomt :) Groetjes Ineke
Mijn eerste bestelling. Fijne trui. Zit heerlijk comfortabel. Veelzijdig combineerbaar! Kom zeker terug. Hartelijk voor de goede service!
Hallo Francis, Wat leuk! Heel veel plezier van je mooi trui :) Tot de volgende keer! Groetjes Ineke
heerlijk vest van Brand, mooie kleur. had 'm al in rood. snelle bezorging en keurig verpakt
Hoi Jacqueline, Heel veel plezier van je vest van KjBrand! Dankjewel voor het delen :) Groetjes Ineke
Snelle service netjes verpakt
Hoi Silvia, Dankjewel! wat lief van je, bedankt voor het delen :) Groetjes Ineke
Ieder bezoek aan de website is verleidelijk; duidelijke, volledige informatie over de kleding. Een mooi assortiment van prachtige kwaliteit/merken maakt voor mij van kijken vaak kopen. Ik hoef zelden iets terug te sturen.
Goede en snelle levering ,goed verpakt . Een tevreden klant
Ook deze bestelling is weer snel en met zorg verzonden! Blij mee!!