Alles keurig afgeleverd, mooi verpakt en gekregen wat ik besteld heb. Hoefde zeker niet lang te wachten op aflevering. Zeer prettige winkel om te kopen. Mijn dank hiervoor.
Hoi Ann, Wij willen jou bedanken voor deze mooie reactie. Dit waarderen wij enorm! Wij vinden het altijd fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Renske
Volgens afspraak op tijd bezorgd, artikel is zoals verwacht werd!
Hoi Karin, Super dat alles volgens afspraak is verlopen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met groet, Aukje
Ik al meerdere keren besteld en ben telkens erg tevreden. Mooie materialen, goed verpakt en snelle levering. Bovendien hebben ze een goede site waar alles prima is te vinden!
Hoi Evalien, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je complimenten over zowel de verpakking als de site. Met groet, Aukje
Ja hoor. Heel blij met mijn koopjes! Een shirt te groot helaas, maar ook niet in kleinere maat meer te krijgen helaas, dus dan maar wat wijder
Hoi Angele, Blij om te lezen dat je blij bent met je aankopen. Jammer dat het andere shirtje niet meer op voorraad was, maar erg leuk om te horen dat je hem toch houdt Met groetjes, Aukje
Mooie kwaliteit kleding en de retour snel afgehandeld. Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie.
Hallo Miranda, Wat leuk om te lezen dat je vaker bij ons wilt gaan bestellen. Bedankt voor je mooie beoordeling. En tot de volgende bestelling dan maar! Met groetjes, Aukje
Fijne webwinkel met veel keuze in grote maten. In de sale scoor je mooie items voor een klein prijsje. Snel verstuurd, netjes verpakt. Retour wordt ook vlot verwerkt.
Hoi Inge, Bedankt voor je mooie woorden. Wij zijn erg blij dat je zo tevreden over ons bent. Met vriendelijke groeten, Renske
Snelle levering en mooi product.
Hoi Jeanine, Bedankt voor je mooie beoordeling. Erg goed dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groeten, Renske
's-middags laat besteld en de volgende dag al in huis!
Hoi Sarah, Wat leuk om te horen dat je vaker bij ons wilt bestellen. Dank je wel voor je postitieve reactie! Met vriendelijke groeten, Renske
Excellent service
Hallo Martine, Dank je wel voor je compliment! Met groet, Antsje
Goede ervaring
Hallo Ria, Wat goed om te horen dat je een fijne ervaring bij ons hebt gehad. Bedankt voor de 10. Met groet, Antsje
Is prima snel bezorgd.
Hallo Baukje, Fijn dat alles goed is verlopen. Met groet, Antsje
Goede en vriendelijke service
Hoi Anita, Fijn om te horen! Daar doen wij het voor. Met vriendelijke groet, Marit
Ik ben zeer tevreden over uw dienstverlening, met name de uitstekende service via zowel e-mail als telefonisch contact. De gemaakte afspraken zijn prettig verlopen. De levering was correct, netjes verpakt en voorzien van een retourlabel, wat het retourneren aanzienlijk vereenvoudigt.
Hoi Lia, Het is echt super om te horen dat u zo tevreden bent over onze service. Wij willen u bedanken voor uw lieve woorden. Met vriendelijke groet, Marit
Kwalitatief mooie kleding. Is voor sommige merken wel aan de prijs. Ik ben altijd erg blij met de sale ;-)
Hoi Lia, Bedankt voor je compliment over onze kleding! We begrijpen dat het soms wat aan de prijzige kant kan zijn. Gelukkig compenseert de sale dat ook weer een beetje Met vriendelijke groet, Marit
Alles heel snel geregeld. Ook retourzending heel snel verwerkt. Dames een 10
Hoi Sop, Bedankt voor de 10! Dit waarderen wij heel erg. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Veel keuze in diverse merken en prijsklasse. Mijn bestelling was snel geleverd en kwam overeen met de foto op de website.
Hoi Nicole, Fijn dat de foto's goed overeen kwamen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Ik bestel niet snel kleding online, omdat het mijn ervaring is dat ik dan veel moet terugsturen dat toch niet past. Maar de kleding van maatjemeer.nl was precies volgens verwachting. Echt een positieve uitzondering op mijn gebruikelijke ervaring met webshops.
Hoi Maria, Wat leuk dat je deze uitzondering voor ons hebt gemaakt! Fijn dat alles ook positief is verlopen. Bedankt voor je vertrouwen en lieve woorden. Hopelijk maken wij jou volgende ervaring net zo goed. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Met een maatje meer kan je bij deze website thuis winkelen . Altijd veel keuze en snel en netjes geleverd.
Hoi Lia, Dat klopt zeker! Dank je wel voor de complimenten en de 10! Met vriendelijke groet, Lummie
Mooie kleding van fijne merken. Klantgericht.
Hoi Petra, Bedankt voor je lieve complimenten. Met vriendelijke groet, Lummie
Ze hebben echt grote maten en een leuke keus. Producten van goede kwaliteit. Ook bij retourneren snel geld terug. Heel fijn, zou er zo weer kopen.
Hoi Angelique, Leuk dat je zo enthousiast bent! Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lummie
Ik bestelde 4 lange broeken van het merk Adelina voor mijn hoogbejaarde moeder. Ze waren keurig ingepakt en zagen er perfect uit. Ze wilde er twee houden. Een dag na de retourzending van de andere twee broeken stond de retourbetaling al op mijn bankrekening. Dat vind ik goede en betrouwbare service.
Hallo G, Wat fijn dat alles helemaal naar wens is verlopen. Bedankt voor je prachtige review. Wij wensen je moeder heel veel draagplezier met de twee mooie Adelina broeken! Met vriendelijke groet, Eefje
Snelle levering, Eenvoudig te routeneren. Zeker goede kwaliteit kleding. Daarom.bestel ik regelmatig bij maatje meer.
Hoi Louise, Wat leuk om te lezen dat je vaker bij ons besteld! Bedankt voor de lieve woorden en de prachtige beoordeling. Met vriendelijke groet, Antsje
Snelle en goede levering
Hoi Agnes, Super! Met vriendelijke groet, Antsje
Top, alles keurig op tijd en netjes verpakt!
Hoi Carla, Bedankt voor de mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Antsje
Artikelen kwamen snel en keurig verpakt.
Hoi Annelies, Super dat alles snel en naar wens binnen is gekomen. Bedankt voor je mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Marit