Nette en snelle levering

Vlot en netjes

Pakje werd keurig ingepakt bezorgd. Helaas viel de broek tegen en heb ik hem retour gestuurd. Ook deze afhandeling ging erg vlot. Het is jammer dat ik zo ver weg woon, want ik kom graag in deze winkel. Ooit op vakantie ontdekt.

Fijne webshop

Mijn ervaringen bij maatje meer zijn prima, goed advies, snel in huis en kosteloos retourneren ‼️

mooi product

Snelle levering en het maakte de verwachtingen waar!

Fijne snelle correcte levering!

Mooie collectie en goede service!

Ik bestel al langer bij Maatjemeer en altijd is de service perfect. Veel nieuwe collecties en er zitten echt pareltjes tussen. De levering is altijd snel en als er iets niet duidelijk is, krijg ik gewoon snel een persoonlijke e-mail. Dat komt heel persoonlijk over. Een aanrader!

Uitstekende kwaliteit

Ik kende uw bedrijf niet maar vond het al bladerend. Uitstekende merken en producten van deze tijd. Kortom ik ben blij met jullie.

Snel.

Mooie merken voor de grotere maten. Na bestellen snel in huis. Makkelijk retouren en snel geld terug als iets niet past. Zal zeker vaker bestellen.

Makkelijk bestellen.

Overzichtelijk om te bestellen en snel geleverd.

Kijk er naar uit om de winkel weer te bezoeken

Snelle levering, prima verzorgd

Mooie kleding, snel geleverd en goed verpakt. Aanrader

Alleen teveel e mails voor 1 bestelling.

Altijd top maar soms past het niet.

Ik krijg dit iedere keer en vind het nu genoeg. Jullie zijn en TOP bedrijf!!!!!!

Mooie kleding, snel versturen, betrouwbaar. Altijd telefonisch contact mogelijk

Super goede service!!

Ik ben erg blij met de mooie kleding die ik heb besteld. Goede kwaliteit en mooie merken! Ook het retour doen van een blouse, waarvan de pasvorm niet geschikt was voor mij, werd heel snel afgehandeld!! Ik blijf bij ‘maatje meer’ bestellen!!

Alles snel geleverd. Met zorg verpakt

Snel geleverd en netjes verpakt.

Gewoon goed

De leggings waren er snel en zijn gewoon goed.

De bestelde blouses voldoen aan mijn verwachting. Ze werden snel geleverd en ik denk dat de prijs kwaliteit verhouding goed is. Hoewel ik dat natuurlijk pas écht goed kan beoordelen nadat ik de blouses meerdere keren gedragen en gewassen heb. Maar ik heb er, tot nu toe in ieder geval, alle vertrouwen in dat dat goed komt.

Mooie kleding!

Overzichtelijk webshop, veel keuze, mooie kleding en snelle levering.

Correcte vlugge levering

Heel tevreden zou wel graag op de hoogte zijn van de solden

Zorgvuldig

Vlotte levering en afhandeling van retour.

Mooie kleding en snelle levering

Altijd snelle levering. Kleding is keurig verpakt. Ook als een kledingstuk niet past of niet aan de verwachting voldoet is retourneren eenvoudig.

Snel en zeer correct. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Uitstekend en zeer naar tevredenheid.