Besteld, bezorgd, retour, geld retour. Ga zo door. Hier word ik blij van.
Hoi Janny, Dankjewel voor de beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Hopelijk mogen we je nog eens een pakketje toesturen die je zal bevallen :)Groetjes van Lummie
Deze webshop heeft een zeer mooie collectie en handelt bestellingen snel en zorgvuldig af. Aanrader!
Hoi Petra, Heel erg bedankt voor deze lieve beoordeling, hier worden wij blij van!We wensen je erg veel plezier van je bestelling en zien je graag terug :) Groetjes van Lummie
Mooi assortiment, snelle levering. Met zorg verpakt.
Hoi Marianne, Dat is erg aardig van je! Ik wens je veel plezier. We nodigen je graag eens uit in onze winkel in Friesland. Groetjes van Lummie
Er waren 2 dingen niet op voorraad. Hier werd echter per mail eerlijk over gecommuniceerd. Verder ben ik dik tevreden. Kom zeker nog een keer terug.
Hoi Sonja, Dankjewel voor deze mooie geschreven e-mail. Erg aardig van je! Groetjes van Lummie
Heel erg tevreden
Hoi Rietje, Dankjewel voor de complimenten! Erg lief van je :) Groetjes Mirjam
Netjes verpakt,en snel geleverd.Zeer tevreden.
Hoi Gerda, Wat fijn om te lezen dat je zo tevrden bent. We wensen je erg veel plezier van je aankopen. Dankjewel voor deze lieve review! Groetjes Mirjam
Goede ervaring, en prettige sfeer.
Hoi Stieneke, Dankjewel! Wat lief dat je dit met ons hebt willen delen. Graag tot ziens, Groetjes Mirjam
Vriendelijk en goed advies, snelle levering en hoge kwaliteit
Fijne webshop voor dames met een Maatje Meer. Uitgebreide collectie dus veel keus. Snelle levering ook.
Duidelijke website en snelle levering
Heel goed.
Snelle levering en fijn contact…
Ik had een "als dan" vraag gesteld in mijn bestelling. Jullie hadden dit zonder verder contact kunnen verwerken. Wat fijn dat er toch even een belletje komt om door te nemen hoe de kleding valt en ook eerlijk dat je het bij één shirt niet precies weet. Door deze kleine dingen voelt het dichtbij, bijna of je in de winkel bent. Al is een rit naar Friesland ook zeker de moeite waard (en jullie hebben goede koffie). Bedankt weer.
Snelle levering (winkel en Post NL), goed product
Heerlijke onderjurk. Goede pasvorm en voelt niet aan als een harnas. Dik tevreden!
Hoi Heleen, Ik ga er vanuit dat dit de onderjurk is van Sangaard of Base Level Curvy. Fijn om te horen dat deze bevalt! Dit is namelijk allebei een nieuw merk bij ons :) Dankjewel voor het schrijven van deze lieve review. Heel erg lief! Tot ziens, Groetjes Mirjam
Snelle afhandeling, goede kwaliteit.
Hoi Alie, Dankjewel voor het schrijven van deze review! Groetjes van Ineke
Alles ok
Hoi Janny, Wat fijn om te lezen, thanks! Groetjes van Ineke
Mooi kleding, goed op maar en snel in huis
Hi Anja, Dankjewel! Wat lief dat je ons deze complimenten toestuurt :) Groetjes van Ineke
Prima geleverd.
Hoi Irma, Erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Graag tot ziens. Dankjewel voor deze goeie review! Groetjes van Ineke
Mooie website, snelle reactie. Volop keuze en op mijn vragen werd steeds snel gereageerd (de afstand is best groot tussen Akkrum en Nijmegen, dus even langskomen is geen optie). Ik ben erg blij met de manier waarop ik geholpen ben (en nog geholpen word). Deze winkel maakt voor mij echt het verschil!
Hoi Gonnie, Wat super lief van je! Wat een mooie opsomming aan complimenten voor ons. Wij worden erg blij van zo'n lieve beoordeling. Hopelijk mogen we je nog eens blij maken met een prachtige bestelling. Groetjes Mirjam
Snelle levering. Mooi mode Goede kwaliteit Makkelijk webshop
Hoi Jolanda, Erg lief van je! Wat heb je ons mooie complimenten gegund. Dankjewel hiervoor. Groetjes Mirjam
Besteld en heel snel geleverd.
Ik heb van het merk Yest kleding besteld. Mooie kwaliteit en het werd snel geleverd. Zal zeker vaker bestellen bij Maatje Meer.
Geweldig top gaat zo door
Perfect zittende nieuwe broek heel snel in huis.