Snelle en juiste levering
Hoi Betsie, Heel erg bedankt voor het schrijven van deze review! Dit waarderen wij enorm! Groetjes Ruud
Dit was de eerste keer dat ik iets besteld heb, maar was te klein. Er zat keurig een retourlabel bij. Dus gelijk teruggestuurd. Maar wat ik niet wist (of over het hoofd gezien) is dat er dan gekeken wordt naar het bedrag exclusief btw. Dus let op: Wanneer u door deze retourzending onder de 70 euro komt met uw aankopen, dan zullen we een bijdrage in de verzendkosten inhouden van € 4.95. Dit volgens onze algemene voorwaarden. De retourzending op zich is uiteraard gratis.
Beste Yolanda, Bedankt voor je reactie en fijn dat de kennismaking beviel. De grens voor gratis verzending is gewoon inclusief BTW hoor. Je hebt als het goed is ook jouw aankoopbedrag minus € 4.95 terug gekregen. Mocht dit niet kloppen mail ons dan svp [email protected] . Graag tot een volgende keer. Groet, Ruud van Doorn
Goede kleding en bezorgservice
Hoi Corine, Dankjewel voor deze mooie complimenten! Groetjes Ruud
Snelle service en leuke producten
Hoi Anita, Dankjewel voor deze opmerking, erg lief van je! Groetjes Eefje
Prima pasvorm. Mooie kwaliteit
Hoi Ellen, erg fijn om te zien dat je zo tevreden bent met ons! Groetjes Eefje
Goed !
Hoi Eva, Dankjewel voor het lieve compliment! Groetjes Eefje
Goede website, snelle levering, briefje erbij maakt het persoonlijk
Hoi Annemarie, Erg lief van je! Dankjewel :) Groetjes Eefje
Kleding was re groot. Eenvoudig retour zenden en geld snel terug.
Hoi Alie, Erg lief van je dat je ons de 5 van de 5 sterren gunt! Groetjes Eefje
Helaas ging er deze keer wat mis. De verkeerde broek ontvangen, deze bleek eigenlijk ook prima te zitten. Na mailcontact het verschil terug gekregen tussen beide broeken. Bestel snel weer wat,hopelijk gaat het dan goed
Hoi Muriëlle, Dankjewel voor het schrijven van deze review. Fijn om te lezen dat eigenlijk de verkeerde broek toch ook wel beviel haha. Geluk bij een ongeluk zullen we dan maar zeggen ;) Groetjes Eefje
Een altijd keurige afhandeling. Alleen wel vervelend dat het een week duurt voordat een brievenbuspakketje hoopt aan te komen. Dit ken ik niet zo. Wellicht is DHL een snellere vervoerder.
Hi Johanna, Dit vinden wij ook erg vervelend.. Helaas kunnen wij hier niks aan doen en is dit een probleem bij PostNL. DHL vervoert namelijk alleen pakketten, geen brievenbus pakketten. En wij hebben veel pakketten die deur de brievenbus passen, dus helaas is dat geen optie voor ons. :) Groetjes Eefje
vlotte afhandeling werd op de hoogte gehouden over de verzending
Hoi Berna, erg bedankt voor het schrijven van deze verzending. Groetjes Eefje
Snelle levering en mooi product.
Hoi Ineke, Dankjewel voor deze lieve complimenten! Groetjes Eefje
De levering ging lekker vlot en was goed verpakt. Omdat ik mijn maat nog niet goed wist, had ik twee exemplaren van hetzelfde tuniek besteld. Na terugsturen van het pakket had ik ook binnen een paar dagen het geld weer op mijn rekening teruggestort gekregen. Zo wordt thuiswinkelen wel heel makkelijk.
Hoi Loes, Erg bedankt voor het schrijven van deze review. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden over ons bent! Ik ben blij met een klant zoals jij. Groetjes Eefje
Gewoon goede service en mooie kleding. Snelle levering.
Hoi An, Bedankt voor de review. Hier worden wij blij van! Groetjes Ineke
Prima gegaan snelle levering
Hoi Jacintha, Heel erg bedankt! Ik wens je veel plezier van je aankopen. Groetjes Ineke
Alles staat is keurig verlopen. De bestelling kwam snel binnen en was netjes verpakt. De jurk was helaas te kort. Ik ben nl een lange vrouw. Dus dat was heel jammer! Ga zeker jullie website in de gaten houden! Mvg
Hoi Emmy, Dankjewel! Wat lief dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. Houdt onze facebook pagina even in de gaten! Wij posten geregeld jurkjes met deze mooie dagen. Mirjam is namelijk zelf ook 184cm en die showt geregeld jurkjes. Misschien kun je daar een kleine inschatting mee doen? ;) Groetjes Ineke
Weer iets bij maatje meer besteld. Deze keer heb ik de bestelde bloes, die ik overigens heel snel ontvangen heb, teruggestuurd vanwege de te kleine pasvorm. Wat schetst mijn verbazing: ik werd keurig op de hoogte gehouden dat mijn retour pakketje goed aangekomen was en dat de retourbetaling volgt! Ook bij retourzendingen is Maatje Meer dus super attent!!!!! Bedankt!!!
Hoi Ellen, Dankjewel! Wat heb je een mooie review voor ons geschreven. Dit geeft onze prioriteit goed weer. Wij streven namelijk erg naar persoonlijk klanten contact en een snelle afhandeling! Thanks voor het delen. Groetjes Ineke
Had een blouse besteld, model niet mooi voor mij, wel heel mooie kwaliteit. Retour gedaan, kreeg bevestiging daarvan en direkt geld retour. Goed geregeld.
Hoi Annet, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om dit met ons delen. Hier worden wij heel blij van. Graag tot ziens! Groetjes Eefje
Snelle levering, prachtige kwaliteit . Ik ben er blij mee
Hoi Ciska, Dankjewel! Ontzettend bedankt voor het delen van deze review. Groetjes Eefje
Snel geleverd, duidelijk aangegeven wanneer ik het kon verwachten en fijne broek
Hoi Bernadette, Dankjewel! Wat lief van je dat je deze review hebt geplaatst. Groetjes Eefje
Snel accuraat vriendelijk maakt het waar
Hoi MJ, Bedankt voor het delen! Graag tot ziens, Groetjes Eefje
Snelle levering Leuke draagbare collectie. Bij artikel omschreven maatvoering kloppen zo kun je zien of je misschien een maatje meer moet bestellen.
Hoi Ans, Wat fijn! Heel erg bedankt voor het delen van deze review. Misschien eens tot ziens in onze winkel in Akkrum? Groetjes Eefje
De website is duidelijk. De kleding is mooi en van goede kwaliteit. De levering was snel.
Hoi Romy, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hier worden we erg blij van! Bedankt voor je review. Groetjes Eefje
Ik ben verknocht aan het merk Yesta en ben blij om bij jullie steeds weer iets leuks te vinden.
Hoi Gerdie, Wat super leuk om te lezen! Yesta is nu al een paar collecties bij ons in de winkel en wij zijn er ook erg blij mee. Ben je ook bekend met ons merk Base Level Curvy? Dit is een zusje van Yesta, hun basis merk. Met dezelfde pasvormen en prijsklasse! Ook erg fijne items, vooral als je al Yesta fan bent. Zeker het kijken waard. Groetjes Hinke
Bestelde product snel ontvangen! Mooie kwaliteit
Hoi Irene, Dankjewel! Wat fijn dat je het product snel hebt ontvangen. Wij zijn erg gericht op de volgende werkdag nog in huis. Dit is goed om te lezen. graag tot ziens Groetjes Hinke