De website is duidelijk. De kleding is mooi en van goede kwaliteit. De levering was snel.
Hoi Romy, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Hier worden we erg blij van! Bedankt voor je review. Groetjes Eefje
Ik ben verknocht aan het merk Yesta en ben blij om bij jullie steeds weer iets leuks te vinden.
Hoi Gerdie, Wat super leuk om te lezen! Yesta is nu al een paar collecties bij ons in de winkel en wij zijn er ook erg blij mee. Ben je ook bekend met ons merk Base Level Curvy? Dit is een zusje van Yesta, hun basis merk. Met dezelfde pasvormen en prijsklasse! Ook erg fijne items, vooral als je al Yesta fan bent. Zeker het kijken waard. Groetjes Hinke
Bestelde product snel ontvangen! Mooie kwaliteit
Hoi Irene, Dankjewel! Wat fijn dat je het product snel hebt ontvangen. Wij zijn erg gericht op de volgende werkdag nog in huis. Dit is goed om te lezen. graag tot ziens Groetjes Hinke
Snel en regelmatige update over de bestelling.
Hoi L, Dankjewel voor deze complimenten, veel plezier van je aankopen! Groetjes Hinke
De jurk die ik kocht past goed en is de kleur die ook op de site stond. Het enige jammere is dat de armsgaten van mouwloze jurkjes vaak zo groot zijn. Je ziet een stuk van je BH. Erg jammer. Nu vond ik het jurkje zo leuk dat ik zelf de armsgaten even wat minder groot maak. Maar misschien kunnen jullie daar is op letten? Groetjes Conny
Hoi Conny, Dankjewel voor de feedback. Gelukkig heb je nog een goeie oplossing kunnen vinden voor het probleem. Ik zal je opmerking zeker meenemen in de volgende vergadering! Dankjewel de review. Groetjes Hinke
Ruime keus in mooie kleding. Alles wordt snel geleverd en als je iets terugstuurt krijg je snel het aankoopbedrag teruggestort.
Hoi Marja, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent, hier worden wij ook blij van! Wat lief van je. Groetjes Ineke
Super mooie kleren
Hi Bren, Dankjewel voor de complimenten, tot de volgende keer! Groetjes Ineke
Zie boven.
Hoi MAWB, Dankjewel voor het compliment :) Groetjes Ineke
altijd keurig mails sturen hoe alles verloopt.Mocht het niet goed zijn snel je geld retour wat erg belangrijk is.Dus het verdient een 10
Hoi LG Jeuring, Heel erg bedankt voor het schrijven van deze lieve review. Graag tot ziens, Groetjes Ineke
Al vaker gekocht en elke keer weer prima service.
Hoi Jeanne, Dankjewel voor deze lieve review! Ik wens je erg veel plezier van je aankopen. Groetjes Ineke
Prima website en goede service
Hoi Marianne, Dit zijn erg fijne complimenten! Thanks voor het delen. Kom je ook eens gezellig langs in Friesland, Akkrum? Groetjes Ineke
Prima webshop en een goede service
Hoi Maya, Dankjewel voor deze review. Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent. Groetjes Lummie
Fantastische winkel en webshop
Hoi Mariene, Dankjewel voor de beoordeling, erg lief van je! Groetjes Lummie
Het is altijd afwachten bij een nieuwe online bestelling. Over Maatje Meer ben ik tevreden.
Hoi Suze, wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, erg veel plezier van je aankopen! Graag tot ziens, Groetjes Lummie
Snelle service en keurig en goed verpakt eigenlijk niks op aan te merken!
Hoi Yolanda, Dankjewel! Dat is fijn om te lezen. We zijn blij met een klant zoals jij! Tot ziens :) Groetjes Lummie
Maatje meer doet wat het beloofd, fijn!
Hoi Berien, Wat lief van je zeg, heel erg bedankt voor het delen van deze beoordeling. Tot ziens, kom je ook eens gezellig langs in de winkel? Groetjes Hinke
Basics zijn mooi en goed betaalbaar. Alles klopt, echt een aanrader
Hoi Natalie, Bedankt voor het schrijven! Ik neem aan dat je het over Base Level Curvy hebt. Wij zijn zelf ook erg blij met dit merk namelijk! We krijgen steeds meer kleuren hiervan binnen, dus zeker de moeite waard om even te blijven kijken op onze webshop. Graag maken we je nog een keer blij met een mooie bestelling. Groetjes Hinke
Het is goed en snel.
Hoi Marry, Dankjewel voor deze complimenten, graag tot ziens! Groetjes Hinke
De 2 artikelen die ik had besteld waren plotseling niet in voorraad, terwijl overal op internet waar je ze googlet nou juist ziet dat jullie ze wel in voorraad hebben.
Hoi Berna, Overal waar je googlet zijn ze wel op voorraad.. Wij zijn natuurlijk een webshop op zich en hebben niet dezelfde voorraad dan iedere andere webshop. Het kan dus zijn dat iemand jou net voor was met bestellen. Dit kan gebeuren. Erg vervelend voor jou, dat begrijp ik. Gelukkig heb je ze nog ergens anders kunnen vinden neem ik aan :) Groetjes Mirjam
Vlot geleverd. Uiterst betrouwbaar . Fantastische kleding !
Hoi Anneke, Dit zijn erg fijne complimenten! Hier worden wij blij van. Dankjewel voor het schrijven Groetjes Hinke
Prima service.
Hoi Karin, Bedankt voor het lieve compliment. Tot ziens Groetjes Hinke
Snelle levering, kleding van goede kwaliteit en pasvorm
Hoi Jolanda, Bedankt voor het schrijven van deze review. Dit waarderen wij enorm! Tot ziens, online of misschien wel eens in de winkel ;) Groetjes Lummie
Prettige, klantvriendelijke web-site. Geeft gevoel van vertrouwen en meedenken!
Hoi Marijke, Wat leuk om te horen dat je onze webshop zo fijn vind. Ik wens je heel veel plezier van je aankopen, hopelijk mogen we je nog eens blij maken met een bestelling. Groetjes Lummie
Goede service, bestelling was heel snel geleverd en de bloesjes zijn heel mooi en passen perfect, dank je !
Hoi An, Dankjewel voor de complimenten. Ik wens je erg veel plezier van je blouses! Graag tot ziens, Groetjes van Mirjam
Maatje meer zorgt voor een snelle en correcte levering en eventueel ruilen of retour sturen is makkelijk geregeld.
Hoi Jess, Dankjewel! Wat een lieve complimenten. Graag tot ziens, Groetjes Mirjam