Mooie kleding, snelle levering. Dank u
Hoi Jitske, Wat leuk om te horen dat je blij bent met de kleding en de snelle levering. Bedankt voor je positieve reactie! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Al meerdere keren kleding gekocht bij Maatjemeer. 1x iets teruggestuurd dat niet goed paste en dat werd direct afgehandeld. Deze maand drie truien besteld en alle drie gehouden. Kortom erg tevreden!
Hallo Elly, Wat een fijne review! Leuk dat alles steeds naar wens verloopt en dat je tevreden bent over je aankopen. Veel plezier met je nieuwe truien! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Snelle service, mooie kleding. Alleen jammer dat het spaarsysteem niet voor online klanten is.
Hoi H.J., Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je blij bent met de kleding en service. Je opmerking over het spaarsysteem nemen we zeker mee, dank daarvoor! Met vriendelijke groetjes, Karlijn
Hele goede ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
Hallo Joke, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en service. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groetjes, Karlijn
Snelle levering! Prima, niks op aan te merken.
Hoi Hanneke, Dank je wel voor je positieve beoordeling. Fijn dat alles weer naar wens is verlopen! Vriendelijke groeten, Ympkje
Duidelijke website, vriendelijk aan de telefoon en snelle levering
Hallo Nicole, Wat leuk om te horen dat je tevreden bent over onze website, service en snelle levering. Dank je wel voor je lieve woorden! Vriendelijke groeten, Ymkje
Veel keuze, goede merken, hoge kwaliteit. Realistische prijzen.
Hoi Marina, Bedankt voor je lieve woorden! Tot ziens. Met vriendelijke groet, Karlijn
Fijne contacten, prettige en snelle levering
Hoi Elly, Wat super dat je onze service goed vindt. Bedankt voor je mooie beordeling. Groetjes van Ymkje
Mooie kleding
Hoi Ria, Bedankt voor je lieve compliment en de 10! Met vriendelijke groeten, Renske
Duidelijkheid wat betreft bestellen, vlotte levering. Grote sortering mooie kleding.
Hoi Greet, Fijn dat alles duidelijk is. Dank je wel voor de 10! Met vriendelijke groeten, Renske
Gied product, snelle en goede levering
Hoi Roely, Fijn dat alles goed is! Bedankt voor je reactie, Met vriendelijke groeten, Renske
snel ontvangen, leuke kleding.
Hallo T, Super dat alles was zoals je had verwacht. Bedankt voor de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet, Lummie
uitstekend
Hoi Marja, Fijn dat alles goed is. Bedankt! Met vriendelijke groet, Lummie
Snelle levering en ook snelle terugbetaling als een item niet voldoet.
Hoi Gisela, Wat leuk dat je zo positief over ons bent. Bedankt voor je lieve woorden! Met vriendelijke groet, Lummie
Sinds een half jaar bestel ik bij deze webwinkel. Bestellingen worden snel en goed verpakt geleverd. Zelf heb ik mijn favoriete merken en als ik iets van mijn gading vind, dan bestel ik het hier. Op zich ben ik nieuwsgierig naar de winkel, maar de reisafstand is helaas te groot.
Hoi Annemieke, Wat superleuk om te horen dat je inmiddels al een half jaar bij ons winkelt! Wie weet kunnen we je, als je eens in de buurt van Akkrum bent, verwelkomen met een kop koffie in onze winkel. Bedankt voor je mooie beoordeling! Met vriendelijke groet, Antsje
Hoi Bea, Super! Met groetjes, Antsje
Veel keus, mooie merken en snelle keurige verzending
Hoi Renske, Wat fijn dat je zo over ons denkt! Bedankt voor je lieve woorden. Met vriendelijke groetjes, Marit
Als ik.door Akkrum rij.is het eigenlijk de eerste stop. Eerst even kijken of er wat tussen zit. Vriendelijke mensen. Veel aanbod.
Hoi Petra, Wat super leuk dat je altijd als eerste aan ons denkt als je Akkrum binnen rijdt. Bedankt voor je lieve woorden en we hopen je snel weer te zien! Met vriendelijke groetjes, Marit
Super snel het pakketje in huis , netjes verpakt . Ookde retourzending super snel en vakkundig opgelost. Fijne ervaring. Bestel zeker weer bij jullie
Hoi Annette, Wat super dat alles goed is verlopen. Bedankt voor je vele complimenten en je lieve woorden. Wij hopen je snel weer tussen de bestellingen te zien. Met vriendelijke groetjes, Marit
Goede ervaring met de levering en verpakking .
Hallo CCE, Wat fijn dat je het shoppen bij ons goed hebt ervaren! Bedankt voor je positieve input en tot ziens. MVG, Tjitkse
Erg blij mee
Hoi Hettie, Super! Mvg, Tjitske
De webshop overzichtelijk. Bestelling vlot in huis. Mooie kleding.
Hoi Truus, Bedankt voor je positieve beoordeling. Wij zijn super blij dat je tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Eefje
Hoi Desi, Bedankt voor je woorden! Met vriendelijke groetjes, Eefje
Bestelling, aflevering en terugbetaling omdat kleding niet past snel en goed afgehandeld!
Hoi Betsy, Jammer dat de kleding niet helemaal paste. Wel bedankt voor je positieve reactie. Met vriendelijke groetjes, Eefje
Ik had een jas besteld. Die bleek te groot. Geretourneerd. Gelijk een maat kleiner besteld. Die had ik een kleine week later al weer ontvangen en mijn geld was ook teruggestort.
Hoi Gerda, Goed om te horen dat alles vlot is verlopen en dat je tevreden bent met de service. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling. Met groetjes, Karlijn