Prima ervaring

Fijn U winkel er is voor de iets vollere mensen. Heb het aan me buurvrouw doorgegeven. Zou wel graag mailtjes ontvangen. Per ongeluk gedrukt op geen mailtjes meer ontvangen. Vriendelijke groet.

Mooie site, mooi assortiment

Smaakt naar meer!

Alles in orde Op tijd Perfect verpakt

Erg goed

Mooie website, heel duidelijk overzicht! Keurige, en zeer snelle levering!

Geweldig een winkel met veel keuze mogelijkheden

Zoeken naar goeie aantrekkelijke en modieuze mode is een echt drama als je maat meer dan 48 is. Modehuizen als Rinsma hebben in de hele zaak twee jurken! Treurig wordt je ervan. Dan is het een heel aangename verrassing om in Akkrum een winkel aan te treffen met een keur aan merken met sportieve en modieuze kleding in grote maten. Heerlijk! Meteen vier stuks gekocht en twee in de webwinkel nog nabesteld omdat ik zo tevreden ben! Ik zou het iedereen met de verdrietige ervaringen die ik als grote maat heb van harte aanraden een tripje naar Akkrum te maken.

vlot contact

na het ontvangen van mijn pakket besloot ik om het niet te houden wegens te groot. Het retourvignet zat al bij de verpakking. Dus gewoon opsturen en naar de post doen. Na 2 dagen kreeg ik bericht dat ze het ontvangen hadden en het geld zouden terugstorten. Dit is inmiddels gebeurd! Zo is het leuk winkelen en zonder risico! dank u wel.

Tevreden maar wel met een kanttekening

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling, super snel en goed geregeld, TOP! Iets minder tevreden ben ik over de aanleiding van mijn bestelling na afhandeling van een klacht m.b t. een jas en in mijn ogen niet van goede kwaliteit. Daar werd helaas niet voldoende verantwoordelijkheid genomen.JAMMER!

goede maatvoering en kwaliteit!

Ga gauw weer iets bestellen...

De levering is vlot en heel correct. De collectie mag soms van mij nog wel iets groter. Verder ben ik heel tevreden.

Mooie collectie

Bestel altijd via internet en alles klopt altijd. Telefonisch contact gehad en ben zeer fijn geholpen.

Heel goed!

Mooie kleding en snelle levering van bestelling per webshop.

Top geregeld, helemaal blij mee

Het is mooie kleding helaas wel heel duur,dus zal helaas bij 1 bestelling blijven,

Snelle levering en snelle afhandeling retour

Bestelling werd snel geleverd als brievenbuspakketje wat erg fijn is omdat je dan niet thuis hoeft te zijn en de bezorger hoeft dan ook de buren niet lastig te vallen. Helaas was het bestelde niet helemaal wat ik er van verwachtte waardoor ik het terug heb gestuurd. Ik had supersnel bericht en supersnel m’n geld terug. Echt top!

Erg goed

Donderdagmiddag besteld en nog voor de Pasen in huis.

Mooie kleding en een prima service

Mijn mooie nieuwe kleding heb ik al met veel plezier gedragen. Fijn is ook dat MM altijd bereid is hulp te bieden en extra service te verlenen als dat onverhoopt nodig is.

Snelle levering goed produkt

Heel netjes en snel verzonden. Kwaliteitskleding.

Super snelle levering en kleding is zoals op de website

Top !!

Mijn pakketje was snel binnen en netjes verpakt.

Super snelle levering

Maatje meer heeft nog de instelling van vandaag bestelt ook vandaag verzenden. Dit gebeurt niet veel meer. Prima service houden zo.

Goede service, snelle verzending .

Altijd netjes en zorgvuldig bezorging en terugbetaling retourgoederen.

Duidelijker dan de kop hier boven kan ik het niet stellen. Alle mijn bestellingen, lopen heel erg netjes. Als er soms iets terug moet, krijg ik snel mijn geld terug. TOP ZAAK, LIEF PERSONEEL!

Snel en netjes afgehandeld

Keurig verpakt, snel afgehandeld

Goede service en prima kwaliteit

Goede website, duidelijke omschrijving van de producten. Snelle service en fantastische kleding.

Prima snel dus 10

Alles ging snel was oke en voor nogmaals bestelling goed.

Ik ben heel te vreden.

Wat ik heb besteld vind erg mooi en ben er blij mee. Bestel zeker wel weer een keer kleding.