Bezorging slecht Elke dag weer bericht van uitstel Zou zaterdag geleverd worden werd uiteindelijk donderdag Maar het artikel is heel mooi Dankuwel
Tsja Corrie. Eigenlijk was het de bedoeling om ons bedrijf een review te geven en niet PostNL. Maar we snappen heel erg goed hoe frustrerend dit is geweest. Fijn dat het artikel je erg bevallen is. En we hopen dat je ondanks deze negatieve PostNL ervaring ons nog een keer opzoekt. We hebben vaak mooie prints van KjBrand. :) Bedankt voor de review. Groet, Ruud
Prachtige kleding, mooie winkel, goede service. Ik koop al jaren mijn kleding in de winkel in Akkrum. Nu heb ik een keer via de webshop besteld. Bevalt ook prima.
Fijn Joke dat jouw online ervaring ook even goed ging als de fysieke ervaring. Tot snel in de winkel of op onze webshop. Heel erg fijn dat je deze recensie geeft. Groet, Ruud
Bij ruilen of terugsturen heel snel geld teruggestort.
Dankje Phyllis, we hebben dat inderdaad als speerpunt. Heel snel de retour terugbetalen. We doen het liever niet. haha. Dankjewel voor deze reactie Groet, Ruud
Het is een webshop vol mooie mode en mooie merken. Ik was heel blij met mijn aankoop die ook supersnel werd geleverd. Aanrader!
Dankjewel Marijke. Je hoefde niet te doen. Toch nam je deze moeite om ons te verwennen met deze mooie review. Heel erg bedankt. Groet, Hinke
heel vriendelijk en perfect geregeld én: mooie draagbare spullen!
Dat klinkt als muziek in onze oren. "Perfect geregeld". Daar streven we naar. Het lukt niet altijd, maar gelukkig in jouw geval wel. Bedankt voor je reactie. Groet, Mirjam
Overzichtelijke shop en snel in huis.
Bedankt Marleen. Heel leuk dat je even de moeite genomen hebt om ons dit mooie cijfer te geven. Groet, Ruud
Mooie collectie ,veel keuze. Makkelijk in gebruik. Snelle levering
Lieve mensen aan de telefoon voor uitleg . Heel mooi rood pak van yesta gekocht met bij passend t shirt . Was super mooi en echt rood zoals afgebeeld . Super blij mee. Groetjes Henny uit kampen
Weet je, Henny. We zijn dag en nacht bezig om ons bedrijf op de kaart te zetten. Daarbij is het blij maken van de klant een doel. Een beoordeling als deze is voor ons erg belangrijk. Erg lief dat je even de toijd genomen hebt. Thanks, Mirjam
Snelle levering en ook een goede afhandeling als je iets terugstuurt bij een verkeerde maat bv.
Hoi Marian, Wat fijn dat je ons deze complimenten gunt. Dankjewel hiervoor. Graag tot ziens! Groetjes van Ruud
mooie, duidelijke website. snelle levering.
Hoi Christel, Dankjewel voor deze beoordeling. Groetjes van Ruud
Bestelling wordt op een correcte manier verzonden. Als klant wordt je netjes op de hoogte gehouden van het verloop hiervan. Ook wanneer je een artikel retour stuurt wordt je als klant netjes op de hoogte gebracht wanneer het ontvangen is en wanneer je je geld teruggestort kunt verwachten. Daarom bestel ik graag bij jullie.
Hoi Alina, Dankjewel! Wat een prachtig mooie uitgebreide review heb je voor ons geschreven. Hier worden wij heel erg blij van zoals je kunt begrijpen. :) Ik nodig je graag uit om bij ons in de winkel te komen! Groetjes van Ruud
Ze helpen je ook telefonisch uitstekend. Ik beveel maatjemeer dan ook zeker aan.
Hoi Katrien, Dankjewel voor deze complimenten! Wat lief van je dat je dit met ons deelt. Groetjes van Ruud
Snelle levering. Keurig verpakt. Na retour supersnel mijn geld terug. Juiste maat ontvangen en erg tevreden over de kwaliteit.
Hoi Anneke, Dankjewel voor de beoordeling. Wat fijn dat je met ons hebt gedeeld dat je zo enthousiast bent. Dit doet ons erg goed! Groetjes van Ruud
Keurig bedrijf!
Hoi Mirjam, Heel erg bedankt voor deze mooie complimenten en review! Erg lief van je :) Groetjes van Ruud
Nvt
Hoi Annie, Dankjewel voor deze super lieve complimenten! Graag tot ziens :) Groetjes van Ruud
Jas ziet er mooi uit. Was goed verpakt, en snelle levering
Hoi Herma, Heel erg bedankt, super fijn dat je dit met ons deelt. Groetjes van Ruud
Helaas nog nooit in de winkel geweest, maar koop regelmatig via de website en dat gaat prima
Hoi Marieke, Nou zeg! haha. Dan nodig ik je zeker eens uit om bij ons in Akkrum te komen :) Heel erg bedankt voor deze complimenten en graag tot ziens. Groetjes van Mirjam
Snelle levering,ben zeer tevreden.
Hoi Roefie, Dankjewel voor deze complimenten en lieve beoordeling. hier worden wij enorm blij van. Graag tot ziens. Groetjes van Mirjam
Mooie jurk. Netjes verpakt. Snelle levering. Kortom zeer tevreden.
Hoi Anne-Miek, Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling, super lief van je! Graag tot ziens :) Groetjes van Mirjam
Elke aankoop is een feestje om te ontvangen. Prettige en vlotte afhandeling met een vriendelijk, persoonlijk gericht schrijven!
Hoi Sophia, Wat lief van je! Super bedankt dat je dit met ons gedeeld hebt! Wij streven inderdaad naar het persoonlijke klantencontact. Leuk dat je dit is opgevallen :) Groetjes van Mirjam
Altijd prettig zaken doen met Maatje Meer. Snelle en prettige service, mooie spullen. Bedankt weer!
Hoi Simone, Dankjewel voor het benoemen van deze mooie complimenten, heel erg lief van je! Ik hoop je volgende keer weer blij te mogen maken met een hele mooie bestelling. Groetjes van Ruud
Erg tevreden over de snelle service . Maar ontstemd over het bedrag van € 4,95 wat wordt afgetrokken bij teruggave . Dat doet me toch besluiten , niet meer bij Maatjemeer te bestellen .
Hoi Nelleke, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle service. Ik zie inderdaad dat je een aantal keren bij ons hebt besteld, precies de helft van je bestellingen bij ons heb je ook weer geretourneerd. Je was dus aardig bekend met ons retour beleid. Ik begrijp dat het even schrikken is voor je. Ons retour beleid is veranderd. Dit kun je vinden in onze algemene voorwaarden, voor op de home page en bij het afrekenen. Wij rekenen €4,95 aan verzendkosten bij een afgerond bedrag onder de €70,-. Ik vind het erg jammer dat je om deze redenen niet meer bij ons shopt. Maar ik hoop dat je begrijpt dat stel iedereen zou de helft van zijn bestellingen weer retourneren dat wij hier dan een enorme dagtaak aan zouden hebben. Wij werken namelijk met mensen en niet met machines. Misschien is dan in de winkel langskomen een betere optie voor je?:) Daar nodig ik je graag voor uit! Groetjes.
Fijne website en duidelijk, helaas was de broek veel te lang , maar zal dit zeker aanbevelen
Hoi Els, Heel erg bedankt voor deze super fijne beoordeling. Wat fijn om te lezen! Gelukkig is dit opgelost :) Graag tot ziens! Groetjes van Ruud
Hoi Loek, Wat lief van je! Dankjewel voor deze review. Hier zijn wij blij mee. Groetjes van Ruud
Goed geregeld, duidelijk op de hoogte wanneer het bezorgd wordt. Perfecte broek voor mij.
Hoi Mia, Wat aardig van je! Heel erg bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Veel plezier van je aankoop en graag tot ziens. Groetjes van Ruud