Goed geregeld, duidelijk op de hoogte wanneer het bezorgd wordt. Perfecte broek voor mij.
Hoi Mia, Wat aardig van je! Heel erg bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Veel plezier van je aankoop en graag tot ziens. Groetjes van Ruud
Altijd perfect.
Hoi Els, Heel erg bedankt voor deze beoordeling. Wat ontzettend lief van je dat je dit met ons hebt gedeeld! :) Groetjes van Ruud
Heel goed ,snelle bezorging ,en bij retour heel snel het aankoopbedrag weer terug.
Hoi J, Wat fijn dat je zo tevreden bent en dit met ons deelt. hier worden wij heel erg blij van. Groetjes van Ruud
Hallo wat was ik blij toen de post kwam,en de prachtige pantalon en jurkje thuis kreeg.Helaas het jurkje terug gestuurd. Maar een maat kleiner besteld.
Hoi EL, Wat fijn om te zien dat je blij was toen je je pakketje ontving. Gelukkig heb je de mogelijkheid gehad om het om te kunnen ruilen! Ik wens je heel veel plezier van je bestelling en graag tot ziens Groetjes van Ruud
Super netjes vriendelijk, gewoon TOP
Hoi Mieke, Super lief dat je deze fijne beoordeling hebt geschreven. Dit waarderen wij enorm. Groetjes van Mirjam
...
Hoi Gea, Dankjewel! Wat lief van je. Groetjes van Mirjam
prima verzorgd binnen enkele dagen.
Hoi Marleen, Dankjewel voor de beoordeling. Super fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent :) Groetjes van Mirjam
Helemaal blij
Hoi B.M. Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met ons! Daar worden wij ook blij van ;) Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling, dat vinden wij heel lief van jou. Groetjes van Mirjam
Snelle verzending en retourafhandeling. Mooie kwaliteit kleding.
Hoi M, Dankjewel voor het schrijven van deze lieve beoordeling. Super leuk om te lezen! Groetjes van Mirjam
Betrouwbare leverancier. Al meerdere keren gebruik van gemaakt. Snelle verzending waardoor ik kleding op tijd voor een uitvaartdienst in huis had. Retourzending snel afgehandeld en geld terug gestort.
Hoi A, Wat fijn om te lezen dat je kleding op tijd binnen was. Dit is zeker voor zo'n gelegenheid erg belangrijk. Dit doet mij erg goed. Bedankt voor het delen van deze beoordeling. Wat lief van je. Groetjes van Mirjam
Een van de bestelde artikelen was niet leverbaar. Hierover meteen bericht ontvangen. Andere artikel snel geleverd.
Hoi J, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze beoordeling voor ons te schrijven. Dit vinden wij heel erg fijn om te lezen. Mocht je eens in de buurt zijn kom dan gezellig langs! Groetjes van Mirjam
voor dat ik uit Friesland verhuisde, lang klant geweest bij "de Dames van Akkrum" en nu dus voor speciale artikelen bij "Maatjemeer". Als ik in Friesland ben, moet ik altijd even langs Akkrum.
Hoi CB, Wat super leuk om te lezen dat je ook al klant bij ons was in de winkel! Enorm lief van je dat je deze lieve beoordeling met ons deelt. Heel erg fijn dat je nu je op verdere afstand woont je altijd nog online bij ons kunt shoppen. Groetjes van Mirjam
Snelle service en goede kleding , erg blij mee
Hoi Akkie, Dankjewel voor deze beoordeling. Ik kan me inderdaad jouw bestelling nog herinneren naar het mooie Terschelling. Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast over ons bent. :) Graag tot ziens! Groetjes van Mirjam
Duidelijk site.
Hoi Ria, heel erg bedankt voor het schrijven van deze beoordeling! Wat super lief van je. Groetjes van Mirjam
Ik ben ooit in mijn vakantie in de winkel geweest waar ik goed kon slagen en vriendelijk werd geholpen. Omdat ik wat verder weg woon heb ik nu in de webshop besteld en ook dat ging helemaal prima. Mooie merken en goed passende kleding, zeer tevreden.
Hoi Carolien, Wat leuk om te lezen dat je ons op deze manier gevonden hebt. Gelukkig hebben we inderdaad naast onze stenen winkel ook nog een grote webshop. Zo kun je ook op afstand bij ons shoppen! Nog beter haha. Heel erg bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Mocht je weer eens op vakantie zijn in Friesland kom je dan ook weer gezellig langs? Groetjes van, Hillechien
snelle levering, goede kwaliteit, prima afhandeling.
Hoi Anke, Wat lief. Dankjewel voor het delen van deze review! Groetjes van, Hillechien
Kleding valt goed op maat, goeie kwaliteit. Levering ging snel en retourneren geen probleem.
Hoi Mathilde, Wat fijn om te lezen dat je zo goed geslaagd bent, veel plezier van je aankoop! Dankjewel voor deze super beoordeling en het cijfer 10! Groetjes van, Hillechien
De erg leuke winkel in Akkrum ligt iets verder weg, dus heel handig dat je ook van de webwinkel gebruikt kunt maken. Heldere shop, snelle en keurige service. Vriendelijke en aansprekende communicatie over de bestelling. Geweldig dat je zo toch vlot je favoriete en/of nieuwe kledingstuk kan kopen.
Hoi Mariska, Wat een mooie review heb jij geschreven voor ons! Ontzettend bedankt hiervoor. Dit waarderen wij enorm. Mocht je nog eens in de buurt zijn van Akkrum, dan nodig ik je graag uit om weer even gezellig langs te komen :) Groetjes van, Hillechien
Fijne webshop,heel goede service.
Hallo Maya, Dankjewel voor de complimenten. graag tot ziens! Groetjes van, Hillechien
Eindelijk n plek gevonden waar ik ws vaker terecht kan voor goede broeken.
Hoi Marianne, Wat fijn om te lezen dat je je plekje hebt gevonden voor de broeken! Ik hoop je nog vaak blij te mogen maken met een mooie bestelling :) Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling. Groetjes van, Hillechien
Fijne webshop en leuke winkel
Hoi Ingrid, Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling, wat super lief :) Groetjes van, Hillechien
Uitstekende ervaring. Snelle levering en prima updates over stand van levering.
Hoi Jeannette, Dankjewel voor het schrijven van deze super fijne beoordeling! :) Tot ziens. Groetjes van, Hillechien
Het merk “Twister” draag ik al jaren, mooie pasvorm en goede prijs/kwaliteit en snelle levering.
Hoi Annemie, Wat super leuk om te lezen dat je je merkje bij ons hebt gevonden. Dankjewel voor deze beoordeling en cijfer van 10! :) Groetjes van, Hillechien
broeken leuke aanbieding helaas jeans veelste en echt veelste lang
Hoi Astrid, Jammer dat de broeken te lang waren. Gelukkig had je de mogelijkheid om dit te retourneren :) Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling, super lief van je! Groetjes van, Hillechien
Leuke kleding en snelle levering. Ik wilde 1 shirt een maat kleiner hebben en dat had ik de volgende dag alweer in huis. Als je iets terug stuurt, dan heb je snel je betaalde geld terug.
Dag Marja, Dankjewel voor dit prachtige compliment. Dat doet ons goed :) Veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groeten, Hinke