Kleding van mooie kwaliteit.
Hoi Anneke, Wat lief! Thanks voor het compliment ;) Groetjes van Mirjam
Hoi Marieke, Dankjewel voor deze top! beoordeling :) Groetjes van Mirjam
Duidelijke webshop, goed aangegeven maten, ik ben altijd weer blij met mijn aankoop!
Hoi Trude, Super! Dankjewel :) Hier worden wij ook weer blij van. Groetjes van Mirjam
Binnen twee dagen een super leuke jurk geleverd. Voor herhaling vatbaar!
Hi Anne Margriet, Dat is super fijn om te horen, dankjewel! Groetjes van Mirjam
Hoi! Dankjewel Marieke, kom je ook eens gezellig langs in de winkel?:) Groetjes van Mirjam
Deze winkel verkoopt goede kledingmerken. Maat word goed aangegeven.
Hi Riet, Bedankt voor de beoordeling, erg aardig van je. Groetjes Ineke
Fijne winkel met vriendelijk personeel waar ik meestal wel iets leuks kan vinden.
Hoi Carolien, Super lief! Heel erg bedankt. Wat leuk dat je geregeld bij ons langskomt :) Groetjes Ineke
Mijn eerste bestelling. Fijne trui. Zit heerlijk comfortabel. Veelzijdig combineerbaar! Kom zeker terug. Hartelijk voor de goede service!
Hallo Francis, Wat leuk! Heel veel plezier van je mooi trui :) Tot de volgende keer! Groetjes Ineke
heerlijk vest van Brand, mooie kleur. had 'm al in rood. snelle bezorging en keurig verpakt
Hoi Jacqueline, Heel veel plezier van je vest van KjBrand! Dankjewel voor het delen :) Groetjes Ineke
Snelle service netjes verpakt
Hoi Silvia, Dankjewel! wat lief van je, bedankt voor het delen :) Groetjes Ineke
Ieder bezoek aan de website is verleidelijk; duidelijke, volledige informatie over de kleding. Een mooi assortiment van prachtige kwaliteit/merken maakt voor mij van kijken vaak kopen. Ik hoef zelden iets terug te sturen.
Goede en snelle levering ,goed verpakt . Een tevreden klant
Ook deze bestelling is weer snel en met zorg verzonden! Blij mee!!
Goede afhandeling. Mooie blouse
Voor het eerst bestelde ik bij Maatjemeer. Voor mij een verademing want jullie hebben leuke kleding. Ik moet nog even goed uitzoeken wat mijn juiste maten zijn maar ik zal jullie zeker in de gaten blijven houden. Nu word het wachten op herfst weer, zodat ik mijn kleding kan gaan dragen.
Na bestelling werd mijn blouse vlot geleverd. Het paste door de brievenbus. Blouse past perfect. Tevreden klant dus
Hoi Yvonne, Dankjewel voor het delen van jouw ervaring met ons :) Heel erg fijn om te lezen! Dankjewel hiervoor. Vriendelijke groeten van Mariëlle
Prachtige merken, snelle bezorging en goede service
Hoi Esther, Een heel mooi complimenten, dankjewel voor het schrijven. :) Groetjes van Eefje
Hi Marlies, Daar doen we het voor! Dankjewel voor de beoordeling :) Groetjes van Eefje
Goed verpakt, snelle levering , duidelijke website
Hoi Coby, Dankjewel! Super fijn om te lezen :) Groetjes van Eefje
Gewoon goed, zoals het hoort.
Hoi Lisenka, Dankje dankje! Heel lief van je :) Groetjes van Eefje
Ik koop hier al jaren. Alleen maar goede ervaringen.
Hoi joke, Super! Wat lief dat je dit met ons deelt. Dankjewel :) Groetjes van Eefje
prima , heel blij mee
Hoi Mary, Dankjewel! Wat een fijne complimenten. Groetjes van Eefje
Heel tevreden
Hi Anita, erg lief van je, dankjewel voor het delen :) Groetjes van Eefje
Netjes verzorgd en snel geleverd!
Hoi Francien, Wat een mooi complimenten, thanks! Groetjes van Eefje
Supersnelle levering. Netjes verpakt. Mooie collectie!!
Hoi Loes, Mooi! Heel erg bedankt voor het delen. Groetjes Ineke