Goede en snelle communicatie

Great!

Trustworthy and efficient service. Website is well built and user friendly. Delivered on time as promised

Netjes op tijd.

Het was keurig op tijd en van een mooie kwaliteit.

Fantastisch!

Snelle bezorging. Goede kwaliteit en juiste maten. Zeer tevreden!

Super snel alles geregeld.

Retour “geregeld” ging ook prima en geld retour heel snel! Een aanrader om bij jullie te bestellen!

Snelle levering, keurig verpakt, gemakkelijk te retourneren indien nodig en vlot geld terug gestort.

Mooie kleding en snel geleverd.

Prima ervaring.

Goede pasvorm, prima kwaliteit en snelle bezorging.

Betrouwbaar bedrijf en kwaliteitskleding.

Ontvangst en helaas retour prima zeer tevreden

Een shirt was niet leverbaar en ander shirt te groot en helaas niet meer in voorraad in kleinere maat. goed overleg!

Super snel binnen

De Blazer was erg mooi

Mooie kleding van goede kwaliteit!

Goede snelle service.

Jammer dat jullie zo ver weg zitten. Kom het liefst passen in de winkel.zal dit ook zeker doen als we in de buurt zijn. Ik wil het liefst gelijk zien passen en kopen. Shirt vond ik erg mooi maar veel te groot. Service fantastisch.

Kleding naar mijn zin en snel ontvangen !

Goede kwaliteit, mooi en graag tot een volgende keer ! Jammer dat ik zo ver bij u vandaan woon anders kwam ik graag een keertje langs. Groeten Riet van der Putten.

Heel goed geregeld

Leuke en gezellige winkel met mooie kleding en behulpzaam personeel. Voor mij is de afstand ook behoorlijk , maar via de webshop gaat het ook prima, een vlotte verzending en een snelle afhandeling ook met retour helemaal goed.

Zo fijn om hier te bestellen als je een maatje meer nodig hebt. Goed kwaliteitskleding die lang mee gaat. Het is jammer dat ik zover woon anders zou ik zeker langs gaan. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de snelle levering en ook retouren worden netjes afgehandeld.

Snelle afhandeling

De artikelen zijn in het echt net zo als op het plaatje, nog liever ga ik naar de fijne winkel maar dat lukt door de afstand niet altijd

Heel goed, leuke kleding voor de Curvy vrouw, zoals omschreven , ze maken waar wat ze zeggen

Helemaal prima

bestelling wordt correct en snel geleverd.

mooie kleding

snelle levering, prima kwaliteit, goede pasvorm, mooi dessin brievenbuspakje wilalleen niet door de bus

professioneel en zeer vriendelijk

al meerdere keren een bestelling geplaatst en steeds tot volle tevredenheid wordt er geleverd met leuke en mooie kleding! Absolute aanrader voor de vollere vrouw! Ben superslim met jullie! Groetjes Joke

Alles super geregeld

Lekker vlot geregeld verzending en betaling ging vlot

Degelijk en leuke webshop

Er wordt snel geleverd en bij retour snel en netjes afgehandeld.

Alles gebeurd ook volgens afspraak, uitstekend dus…

Uitstekend dus!

Duidelijke website, snelle levering, keurig en veilig verpakt! Heb al vaker iets besteld bij Maatjemeer, daar was ik ook al zeeeeer tevreden over, dus had er alle vertrouwen in! Kortom heel blij met "Maatje" en mijn "websitebezoek" wordt in de toekomst beslist een gewoonte!

snelle levering maar niet gratis zoals ze schrijven.

Snelle levering, Gratis levering en retour zenden. Betaal 99,95 euro voor broek en krijg bij retour zenden 95,00 euro terug is toch gratis? Met vriendelijke groet Henny.