MM verkoopt een mooie kwaliteit kleding voor een goede prijs. Het aanbod is divers en loopt van sportief tot stijlvol. De kleding wordt heel snel bezorgd. Als er onverhoopt iets mis is met de kleding dan kun je gerust bij MM aankloppen en dan wordt er gezorgd voor een goede oplossing. MM biedt een uitstekende service.
Anneke, Wat leuk dat je de moeite genomen hebt om deze uitgebreide recensie te schrijven. En uiteraard zijn we ook erg blij met jouw positieve ervaringen. Bedankt. Groet, Ineke de Groot
Prima Service
Hoi P, Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling! Wat lief van je. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens. Groetjes van Ruud
Snelle levering Blouse mooie kwaliteit
Hoi Ineke, Dankjewel dat je deze beoordeling voor ons hebt willen schrijven, wat ontzettend aardig van je., Veel plezier van je blouse. Groetjes van Ruud
Prima levering snel en goed.
Hoi Thea, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Heel erg bedankt :) groetjes van ruud
Een beetje rare indruk als je een broek krijgt die jezelf moet afwerken
Beste Victoire, Bedankt voor je reactie. Er is hier sprake van een misverstand. Wij zullen niet zomaar broeken zonder zoom opsturen. Het gaat om de Robell broek (Model 52540-54973) . Dit was het model. In de omschrijving stond ook : "heerlijke stretch jeansstof met een leuk rafel/omslag pijp" Maar ik begrijp dat je daar overheen gelezen hebt. Geen enkel probleem. Je mag de broek gewoon met de meegestuurde retourlabel terugsturen. Met vriendelijke groet, Ruud van Doorn
Goed geregeld, snel geleverd. Top kleding
Hoi erna, Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over ons! Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens :) Groetjes van Hinke
Top bedrijf
Hoi L, Wat een prachtig compliment! Thanks!! Groetjes van Hinke
Mooie kleding en goede service iets terug gestuurd met 3 dagen terug gestort op mijn rekening
Hoi Anke, Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling. Wat lief van je :) Groetjes van Hinke
Snelle en goede levering. Vriendelijk en correct
Hoi Rietje, Wat een fijne complimenten! :) Hartelijk dank voor het schrijven van deze beoordeling! Groetjes van Mirjam
Bestelling keurig op tijd geleverd.
Hoi Greet, Heel erg bedankt voor het schrijven van deze beoordeling, wat super lief van je. Groetjes van Mirjam
Niets meer aan toe te voegen
Hoi WIlma, Dat is een mooi compliment! Super. Bedankt hiervoor :) Groetjes van Mirjam
Super snelle levering
Hoi Monique, Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze review te schrijven. heel veel plezier van je mooie bestelling. Groetjes van Hinke
Alles naar wens
Hoi Corrie, Heel erg bedankt voor je feedback! Wat lief van je zeg. groetjes van Hinke
Zending snel ontvangen. Helaas toch iets terug moeten sturen omdat door mijn lengte de maat niet goed was. Het geld was binnen de afgesproken termijn van 48 uur weer terug op mijn rekening.
Hoi ingrid, Wat super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Helaas was deze bestelling niet voor jouw geschikt. Ik hoop je de volgende keer weer een prachtige bestelling op te kunnen sturen! :) Dankjewel voor je review. Dat waarderen wij enorm. Groetjes van Hinke
Mochten jullie deze broek ook in marine/donkerblauw kunnen leveren, dan bestel ik deze direct.
Hoi Trynke, Ik zie dat het gaat om de Exxcellent broek. Helaas hebben wij deze in de suède stof niet meer in het donker blauw. Wel hebben we het model in hele mooie prints en kleuren op voorraad! :) Neem een kijkje op onze webshop onder het kopje ''earlybirds'' en daar zie je alle nieuwe collectie. Dankjewel voor het schrijven van deze review, wat lief van je! Groetjes van Hinke
Goede communicatie na de bestelling en tijdstip van bezorging; Heldere uitleg over retour (helaas), geen extra kosten en snel bevestiging en geld terug. Uitstekend, ik blijf hier bestellen: mooie items, ruime keuze in ook de grotere maten! Een zeer tevreden klant!!
Hoi Titia, Wat een mooie uitgebreide review! Ontzettend bedankt voor deze fantastische beoordeling. Helaas moest je retourneren, maar we hopen je de volgende keer weer blij te mogen maken met een prachtige bestelling :) Groetjes van Lummie
Elke aankoop is een feestje! Prachtige kledingmerken die op een mooie manier gepresenteerd worden op de website; perfecte levering en persoonlijk begeleidend schrijven geeft een gevoel van aandacht, ondanks de vele kilometers afstand!!
Hoi Sophia, Ontzettend bedankt voor deze hele lieve beoordeling! Wij zijn heel erg blij met zulke reviews. We wens je veel plezier van je bestelling. Groetjes van Lummie
Via facebook advertentie gezien. Kleding zoals te zien in de advertentie. Snel in huis.
Hoi Els, Wat leuk dat je ons via facebook hebt gevonden :) Heel erg bedankt voor deze review, dit doet ons goed. Groetjes van Lummie
Prima website met duidelijk overzicht van de kleding Vlotte levering ondanks de drukte aan het einde van het jaar
Hoi Jolanda, Dankjewel voor deze beoordeling! wat lief van je Groetjes van Ruud
mijn moeder is er heel tevreden mee!
Hoi Marleen, Dankjewel dat je deze review hebt geschreven. We wens je moeder heel veel plezier van de aankoop :) Groetjes van Ruud
Alles volgens afspraak, snelle verzending
Hoi Greet, Bedankt voor de beoordeling, wat lief van je! Groetjes van Ruud
Mijn man en ik waren voor een weekje neergestreken in Friesland, we hebben toen de winkel bezocht van “de dames van Akkrum”. Een prachtige winkel met de voor ons bekende merken. Als je zo een mooie winkel met vriendelijk personeel ziet durf je ook in hun online winkel; Maatje meer, te bestellen! Mijn eerste bestelling deed ik op een avond vlak voor de feestdagen, ik had niet verwacht dat ik mijn pakketje zo snel binnen zou krijgen! Ik kreeg de volgende dag al een t&t nummer zodat ik het kon volgen. De tweede dag werd mijn pakketje thuis bezorgd met nog een leuke verrassing erbij voor de feestdagen! Geweldig “dames van Akkrum” dit was mijn eerste online bestelling bij jullie en zeker niet mijn laatste!!! Ik wens jullie allen fijne feestdagen en een gezond 2022.
Hoi Ellen, Wauw! Wat een prachtig geschreven beoordeling. Heel erg bedankt dat je zo uitgebreid de tijd hebt genomen om dit voor ons te schrijven. Super lief van je. Ik ben heel erg blij dat je pakketje net voor de feestdagen mooi optijd kwam! Heel veel plezier van je bestelling. En het is misschien al wat te laat vanaf onze kant ;) maar wij wensen jou ook een gezond 2022! Groetjes van Ruud
De verzorging van de bestelling was keurigen ook lekker vlot. De BEZORGENG boor DHL niets. Al voor de derde keer een niet thuis bericht terwijl ik er op zat te wachten
Hoi Marina, Dankjewel voor je beoordeling. Helaas dat de postbezorger je teleur moest stellen, echter staat dit los van ons en hebben wij hier geen zeggenschap over. Dus dit probleem ligt volledig bij hen. Ik ben wel blij dat je zo tevreden bent over ons :) Groetjes van Ruud
Snel geleverd en overzichtelijk
Hoi van den Akker, Dankjewel voor de beoordeling, wat lief Groetjes van Ruud
Bedankt voor de bestelling, ik ben er blij mee.
Hoi Kim, Super bedankt! Wat fijn dat je zo blij bent :) Groetjes van Ruud