Top ga vooral zo door.

Blij mee en snel geleverd.

Prachtige zomerjurk

Afgelopen zaterdag hadden wij een feestje met als thema ZOMERS! Bij Maatjemeer.nl een prachtige jurk gekocht! Mooie kwaliteit en voelde me net een prinses. Met een mooie hoed, zonnebril en hakken erbij was het plaatje compleet én …. Ik won de eerste prijs met mooiste outfit! Dank je wel Maatjemeer.nl!

Leuke webshop

Mooi en trendy assortiment waar ik nog veel bestellingen ga plaatsen.

Goeie eerste ervaring

Fijne broek (Stark) gekocht voor een topprijs in de Sale. Broek was er snel, zo ingepakt dat hij door de brievenbus paste. Ideaal.

Afgezien van verkeerde kleur levering is de webshop prima

Ik had de volgende kleding besteld: Sandgaard shirt SC103 khaki en Sandgaard short DG 108 army Ik ontving beide kledingstukken in kleur army. Ik vond dit wel mooi dus niet retour. Let dus wel op deze kleuren in vervolg!

Kleding is naar wens

Prima !

Prima product en snelle levering !

Gewoon goed

Bestelling afhandeling retourneren alles perfect

Goede service en snelle levering

Mooie kleding,goede service,snelle levering ,telefonisch bereikbaar ,ik ben zeer tevreden en zal maatje meer zeker aanbevelen.

Webshop is duidelijk,snelle levering

Mooie kleding. Advies dmv maattabel. Goede service.

tevreden

altijd al tevreden geweest, correct in alles

Nette en snelle levering

Vlot en netjes

Pakje werd keurig ingepakt bezorgd. Helaas viel de broek tegen en heb ik hem retour gestuurd. Ook deze afhandeling ging erg vlot. Het is jammer dat ik zo ver weg woon, want ik kom graag in deze winkel. Ooit op vakantie ontdekt.

Fijne webshop

Mijn ervaringen bij maatje meer zijn prima, goed advies, snel in huis en kosteloos retourneren ‼️

mooi product

Snelle levering en het maakte de verwachtingen waar!

Fijne snelle correcte levering!

Mooie collectie en goede service!

Ik bestel al langer bij Maatjemeer en altijd is de service perfect. Veel nieuwe collecties en er zitten echt pareltjes tussen. De levering is altijd snel en als er iets niet duidelijk is, krijg ik gewoon snel een persoonlijke e-mail. Dat komt heel persoonlijk over. Een aanrader!

Uitstekende kwaliteit

Ik kende uw bedrijf niet maar vond het al bladerend. Uitstekende merken en producten van deze tijd. Kortom ik ben blij met jullie.

Snel.

Mooie merken voor de grotere maten. Na bestellen snel in huis. Makkelijk retouren en snel geld terug als iets niet past. Zal zeker vaker bestellen.

Makkelijk bestellen.

Overzichtelijk om te bestellen en snel geleverd.

Kijk er naar uit om de winkel weer te bezoeken

Snelle levering, prima verzorgd

Mooie kleding, snel geleverd en goed verpakt. Aanrader

Alleen teveel e mails voor 1 bestelling.

Altijd top maar soms past het niet.

Ik krijg dit iedere keer en vind het nu genoeg. Jullie zijn en TOP bedrijf!!!!!!

Mooie kleding, snel versturen, betrouwbaar. Altijd telefonisch contact mogelijk