Het gehele proces, van bestelling tot aflevering, verliep duidelijk en volgens de verstrekte informatie. Erg prettig.
Hoi Hariëtte, Dankjewel voor deze mooie complimenten! Veeeel plezier van je aankoop :) Tot ziens! Groetjes van Mirjam
Mooie kleding
Hoi tineke, Dankjewel voor de complimenten, wat lief., Groetjes van Lummie
Keurig verzorgd niets op aan te merken. Voor herhaling vatbaar.
Hoi H, de Groot, Dankjewel! Zo lezen wij de reviews het liefst ;) Heel veel plezier van je aankoop. Groetjes van Lummie
Voor herhaling vatbaar!
Hoi Lidy, Dankjewel voor de complimenten! Dat doet ons goed. Graag tot ziens, Groetjes van Lummie
De bestelling is altijd netjes en snel. Als ik in Friesland ben bezoek ik de winkel waar ik heel goed word geholpen. Maar via de website gaat het ook heel goed. Ze zijn betrouwbaar.
Hoi Yvonne, Wat super leuk dat je ook in onze winkel komt! En de online webshop is natuurlijk ook een uitkomst. Heel veel plezier van je aankoop en graag tot ziens, online of fysiek ;) Groetjes van Lummie
Snelle bezorging.
Hoi D, Wat een compliment! Super bedankt. Groetjes van Lummie
Mooie shirts
Hoi Jacqueline, Veel plezier van je shirts, dankjewel voor het reageren. Groetjes van Lummie
Hoi Hillie, Dankjewel voor deze complimenten. Groetjes van Lummie
Alles was perfect, ik ben een tevreden klant!
Hoi tevreden klant ;), Wat super leuk om te lezen! Dankjewel voor het schrijven. Graag tot ziens, Groetjes van Lummie
Snelle levering, uitstekende service.
Hoi E, Dankjewel! Blij om te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes van Lummie
jurk ,prijs valt tegen.
Hoi T, Dankjewel voor de goeie beoordeling! Misschien zit er volgende keer weer iets leuks voor je tussen :) Of misschien in de SALE ? Groetjes van Ruud
Super service . Het is de winkel waar ik zeker mijn volgende aankoop doe.
Hoi Corrie, Dat is altijd fijn om te lezen, dankjewel hiervoor! Groetjes van Ruud
My order was rapidly processed and delivered
Hoi Jane, Thank you so much for commenting! We would love to see you back :) Groetjes van Ruud
De eerste keer bestellen bij Maatjemeer is me erg goed bevallen! Na telefonisch contact werd een en ander prima opgelost over een broek uit een aanbieding. De kwaliteit van de bestelde artikelen was ook helemaal goed!
Hoi Tjerkje, Wat fijn dat het allemaal zo goed voor jou is opgelost! Daar ben ik blij om. Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Groetjes van Mirjam
Jammer dat de jurk niet mooi stond. Maar alles liep voorspoedig
Hoi Esther, Wat jammer inderdaad.. Misschien zit er volgende keer wel weer iets leuks voor je tussen. Er komt namelijk nog steeds weekelijks nieuwe collectie op de webshop ;) Groetjes van Mirjam
De service was echt clientgericht. Er werd meegedacht en prima geadviseerd. En er was een snelle afhandeling van de transactie.
Hoi Ankie, Dankjewel voor deze prachtige opsomming van complimenten! Dit waarderen wij enorm en vinden dit heel erg lief van je. Heel graag tot ziens, Groetjes van Mirjam
Leuke winkel met mooie kleding en leuk personeel. Een aanrader !!
Hoi Ria, Wauw wat een fijne beoordeling en lieve complimenten! Ik zal het doorgeven, hier worden wij alleen maar gelukkiger van! Graag tot ziens. Groetjes van Mirjam
Op tijd ontvangen , artikelen ok, pantalons waren wel te lang, heb ik wel moeten laten korter maken .
Hoi Jeanie, Jammer dat de pantalons te lang worden. Mocht je de Mona Lisa pantalons hebben besteld, deze hebben wij ook in een kortere lengte. Misschien een tip voor de volgende keer? ;) Alsnog bedankt voor deze beoordeling. Groetjes van Mirjam
Prima maat en snelle levering
Hoi Marga, Dank voor deze super beoordeling! Wat lief. Groetjes van Mirjam
De bestelde kleding wordt altijd binnen een paar dagen toegestuurd en eventuele retouren worden vlot en correct afgehandeld .
Hoi Marcella, Wat ben ik blij om te lezen dat je zo enthousiast en tevreden over ons bent. Hier doen wij het voor! Dankjewel voor het delen. Groetjes van Mirjam
Hele vlotte levering, ik hoop vaker Ascari broeken bij Maatjemeer te kopen.
Hoi Anjo, Wat fijn dat je je broek hebt gevonden bij ons! Wij hebben inderdaad op dit moment in de collectie verschillende kleuren van de Ascari broeken. Heel erg bedankt dat je deze review geschreven hebt voor ons :) Groetjes van Lummie
Goede middag, sorry, even vergeten om te reageren, maar ik bestel graag bij jullie. Alles correct, en bij een retourtje echt snel je geld terug! Zeker het aan bevelen waardig!!!! Vriendelijke groet Rikie Wildenborg.
Hoi Rikie, Geeft niks, beter laat dan niet toch? Haha. Heel erg bedankt dat je deze geweldige omschrijving van ons hebt gedeeld. Super lief. Graag tot ziens, Groetjes van Eefje.
Erg leuk geholpen en geadviseerd , ik heb n paar erge leuke setjes gekocht . De bestellingen online altijd erg snel .
Hoi Ansje, Wat een lief compliment zeg. Dankjewel voor het schrijven van deze review! Veel plezier van je mooie setje. Groetjes van Eefje.
Ik ben zeer tevreden , snelle levering en prachtige kleding !!
Hoi Thea, Dankjewel voor deze review :) Wat lief. Groetjes van Eefje
Hoi Saskia, Dankjewel voor deze complimenten! Groetjes van Eefje