Prima afhandeling

Voel me bepaald schuldig. Artikel besteld en terug gestuurd (want stond me echt niet) Wat mij betreft mogen jullie verzendkosten in rekening brengen.

Fijne, vriendelijke en snelle afhandeling. De blouse was in het echt nog veel mooier dan op de foto.

Prima service, fijne collectie

Goede website met prima informatie. Mooie collectie en zeer snelle levering.

Goede pasvorm

Zit comfortabel !!

Gaat zo Door

Heel erg tevreden en alles prima geregeld

Goede kwaliteit

Dit was de eerste keer dat ik bij jullie iets bestelde en ik ben meer dan tevreden. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Ik zal zeker nog een keer iets bij jullie bestellen als ik iets leuks zie.

Heel erg prettig

Snel geleverd en bij retour ook snelle afhandeling. Top!

Duidelijke website met goede omschrijving van het product. Daardoor kun je een goede keuze maken. Snelle levering

Bestelling goed en snel geleverd.

Ik bestel hier al jaren. Mooie collectie, goede service en snelle levering. Ook leuk om een keer in de winkel in Akkrum langs te gaan; word je heel vriendelijk en deskundig geholpen.

En weer ging t verzenden en daarna ook de verdere afhandeling heel plezierig! Heb ook nog even advies ingewonnen en dat ging ook heel vriendelijk en adequaat. Absoluut een aanrader, voor de wat “ vollere vrouw!

Service gericht betrouwbaar bedrijf

Een winkel die doet wat hij belooft! Prima service , correcte behandeling. Helemaal TOP !

Snel besteld en geleverd via overzichtelijke webshop

Leuke jurk, snel geleverd! Mooie merken. Jammer dat de mogelijkheid achteraf betalen niet aanwezig is.

Kleding goed als je de juiste maat krijgt

Bij mij werd de verkeerde maat opgestuurd vervelend . Maar zoiets kan natuurlijk gebeuren. Op de mail reageerde ze redelijk gauw. Dus het pakket terug gestuurd met een brief erin dat ik niet mijn geld terug wil maar de juiste maat., die ik besteld had. Nu een dikke week later niks weer van gehoord.

Ik heb al eerder iets besteld bij deze zaak. Toen wilde ik wat meer informatie over de pasvorm van een bepaald merk en ik ben toen heel goed te woord gestaan via de telefoon.

Geweldig!!

Ik kom volgende week naar de winkel.

Mooi, snel en betrouwbaar

Ruim aanbod en mooie kwaliteit. Snel en betrouwbaar geleverd.

Heel plezierig om hier te 'winkelen'

Zoals altijd snel bezorgd. Altijd goed en vriendelijk. Een diepe buiging voor jullie algehele service. Ga zo door.

Het ging allemaal weer naar wens!

Bestelling weer goed verpakt en snel in huis!

Prachtig tuniek. Super verzending. Alleen maar blij

Complimenten.

Perfecte service

Mooie kleding, Snelle levering, Goede informatie, Vriendelijke eigenaar & personeel

Super snel en duidelijk !

Mooie duidelijke site . Snelle service . Mooie kwaliteit en pasvorm vd jas.

Gemakkelijk te bestellen

Snel geleverd. Fijne broek mona lisa