Prachtige website, maten kloppen.
Hoi Ina, Dankjewel voor het schrijven van deze fijne review. Super! Groetjes van Mirjam
Prima!!
Hoi Hennie, Wat super fijn om te lezen, dankjewel dat je dit met ons deelt. Graag tot ziens Groetjes van Mirjam
Hoi Corrie, Wat lief, dankjewel voor dit geweldige compliment en top beoordeling. Groetjes van Mirjam
Mijn bestelling werd razendsnel uitgevoerd! Fijn om zo snel mijn nieuwe kleding te ontvangen!
Hoi Saskia, Wat fijn om te lezen dat je zo enthousiast bent, hopelijk zien we elkaar snel weer terug :) Groetjes van Mirjam
Mooie kleren, pasvorm erg goed!
Hoi Lies, Wat een fijn compliment, dat doet ons goed :) Bedankt. Groetjes van Mirjam
Hoi Tynke, Dankjewel voor dit fijne compliment :) Groetjes van Mirjam
Hoi Mirjam , Bedankt voor je beoordeling :) Groetjes van Mirjam
goede afhandeling
Hoi Carry, Super bedankt voor deze beoordeling :) Fijn om te dat je zo tevreden bent en dit met ons deelt! Groetjes van Ruud
voor herhaling vatbaar
Hallo Ineke, Wat leuk om te lezen dat je van plan bent om vaker bij ons te bestellen. Kom eens gezellig in de winkel langs als je in de buurt bent! Hartelijke dank voor deze fantastische review :) Groetjes van Ruud
Bestelling snel in huis, mooie kleding!
Hoi Jet, Dankjewel voor het compliment en de 5 sterren! Heel veel plezier van je aankoop en graag tot ziens :) Groetjes van Mirjam
Er wordt ook aan het milieu gedacht. Dozen worden, indien mogelijk, hergebruikt. Terecht wordt gevraagd iets langer na te denken en de porto( toch een grote onkostenpost, zeker bij een kleine webshop) zelf te betalen. Maar het hoeft niet. De brief is zodanig opgesteld, dat de hele zending een persoonlijk tintje krijgt.
Hoi Myriam, Wat een prachtige uitgebreide review. Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Je hebt dit schitterend omschreven. Dit lezen wij met een lach op ons gezicht. :) Heel erg bedankt en graag tot ziens! Mocht je eens in de buurt zijn, kom dan gezellig langs. Groetjes van Mirjam
Vlotte levering en prima pasvorm en mooie kwaliteit.
Hoi Gea, Ontzettend bedankt voor dit compliment, hier doen wij het voor :) Heel veel plezier van je aankoop en graag tot ziens! Groetjes van Ruud
Uitgebreide collectie
Hallo Ria, Dankjewel voor deze beoordeling, wat super fijn om te lezen dat je tevreden bent. Heel veel plezier van je mooie aankoop en graag tot ziens. Groetjes van Ruud
Snelle levering.
Hoi P, Wat lief dat je de tijd genomen hebt om ons deze 5 top sterren te geven! Super bedankt. Groetjes van Ruud
De levering van de bestelling was ook weer heel vlot. Alle lof!
Hoi Joke, Heel erg bedankt voor dit fijne compliment :) Ik hoop dat je heel veel plezier hebt van je bestelling en dat we je de volgende keer weer blij mogen maken met een nieuwe bestelling. Groetjes van Ruud
Goede service, mooi kleding
Hoi CB, Dankjewel voor dit mooie compliment. Geniet van je aankoop en hopelijk tot de volgende keer! Groetjes van Ruud
Duidelijke webshop met mooie kleding. Snelle levering. Super blij met de blouse die ik besteld heb.
Hoi Wilma, Bedankt voor het schrijven van deze super fijne beoordeling. Wat lief van je.. Heel veel plezier met je mooie blouse. Hopelijk kunnen we je de volgende keer weer blij maken met een mooie bestelling :) Groetjes van Ruud
Mooie kwaliteit en snelle levering
Hoi Tannie, Bedankt voor dit fijne compliment, dit doet ons goed. Hopelijk tot een volgende keer :) Groetjes van Eefje.
Vanaf bestelling tot levering heel fijn gecommuniceerd. Super netjes verpakt en mooie kleding!
Hoi Mariet, Wat lief dat je deze review hebt geschreven. Ontzettend bedankt. Tot de volgende keer! Groetjes van Eefje
Zeer snel geleverd , netjes verpakt . Ben er heel blij mee !
Hoi Klaske, Wat fijn om te lezen dat je pakket snel is afgeleverd. Dankjewel voor deze goeie review! Graag zien we je weer terug, online of in de winkel :) Groetjes van Eefje.
Fijne winkel om dingen te bestellen! Nog leuker om er persoonlijk naar toe te gaan!
Hallo Gerry, Wat een fijn compliment, enorm bedankt hiervoor. Wij vinden het zeker altijd gezellig als je bij ons langs komt in de winkel! Graag tot ziens :) Groetjes van Eefje.
De jurk die ik bestelde kreeg ik al heel snel binnen. Helaas stond het mij niet en kon ik het gratis retour zenden. Het bedrag staat inmiddels alweer op mijn rekening. Super snelle service dus!
Hoi Nelleke, Super fijn om te horen dat je de jurk snel binnen krijg. Handig dat je gebruikt hebt gemaakt van het gratis retour etiket. :) Binnen twee werkdagen heb jij het geld inderdaad alweer op je rekening! Ik hoop je de volgende keer niet alleen blij te kunnen maken met onze service, maar ook met een prachtige bestelling :) Groetjes van Ruud
Het pakje werd snel en met een vriendelijke brief erbij verzonden. En ik was blij met de inhoud!
Hoi Pascal, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Klantvriendelijkheid staat bij ons op nr.1 ! Heel erg bedankt voor deze beoordeling, wat lief van je. Groetjes van Lummie
De levering gaat erg snel en netjes via post.nl De kleding zit ook goed verpakt als het verzonden wordt
Hoi Marjan, Enorm bedankt voor deze beoordeling. Wat lief van je. Groetjes van Eefje.
Besteld was vrd is betaald. Bevestiging ontvangen maar kon toch niet meer geleverd worden.Jammer zou het dus nu niet aanbevelen.
Hoi Diny, Het is natuurlijk erg vervelend dat je bestelling niet op voorraad was. Dit gebeurt wanneer er een stenen winkel en webshop is. Dan was iemand jou net even voor en is hij hoogst waarschijnlijk in de winkel verkocht op zaterdag. Hier gaat 24 uur overheen voordat de webshop is bijgewerkt. Vervelend voor jou en vervelend voor ons. Beide partijen balen hier erg van. Ik zie dat jij je bestelling hebt geplaatst op een zondag. Maandags zijn wij gesloten. Dinsdagochtend is direct het geld naar jou terug geboekt en ben jij op de hoogte gebracht van het artikel wat niet op voorraad was. Dus zo snel mogelijk. Maar of wij dan echt die 2 sterren verdienen? Ja, misschien wel. Ik hoop je de volgende keer blij te kunnen maken met een mooie bestelling en graag zien we jou weer terug :) Groetjes van Mirjam