Mooie kleren
Hallo Corry, Dankjewel voor deze beoordeling :) Graag zien we je weer terug. Groetjes van Eefje.
Kan niet beter!
Hoi Nelly, Wat fijn dat je zo tevreden bent, dit doet ons goed :) Dankjewel dat je deze lieve beoordeling hebt geschreven. Groetjes van Lummie
Mijn Yoek jurk werd heel snel en keurig verpakt geleverd.
Hoi Cloe, Dankjewel voor deze prachtige beoordeling. Heel veel plezier van je mooie jurk van het top merk Yoek! Super. Groetjes van Lummie
Alleen maar hele fijne ervaringen met deze winkel en objectief personeel.
Hallo Krijny, Dankjewel voor de geweldige complimenten. Dit tovert een lach op ons gezicht! :) Graag tot ziens! Groetjes van Lummie
Snel en netjes verzorgd
Hallo Mia, Ontzettend bedankt dat je de tijd genomen hebt om ons te beoordelen. Dankjewel voor deze fijne complimenten! Groetjes van Lummie
Snel geleverd en super verpakt. Toppie gewoon.
Hallo Ria, Wat een fijne beoordeling, enorm bedankt hiervoor. graag zien we je weer terug :) Groetjes van Lummie
Prima geholpen vriendelijke dame aan tel.
Hoi Jose, Dankjewel voor dit compliment, hier doen wij het voor :) Groetjes van Lummie
De ene dag besteld en de volgende dag in huis. Prima service.
Hoi Marjo, Bedankt voor deze super beoordeling! Wat lief. Groetjes van Lummie
Goede foto's en beschrijvingen. Duidelijke maataanduiding. Vriendelijke communicatie en snel geleverd! Ideaal dat het als brievenbuspakketje verstuurd werd.
Hoi Sanne, Wauw, dankjewel voor deze prachtige omschrijving en complimenten. Wat lief dat je dat met ons hebt willen delen :) Tot ziens. Groetjes van Mirjam
Super snel geleverd en past perfect
Hoi Eika, Super bedankt voor je beoordeling! Top. Graag tot ziens :) Groetjes van Mirjam
hippe kleding, mooie kwaliteit , uitstekende service je welkom voelen ik ben fan van Maatjemeer!!
Hoi Sabine, Wat ontzettend lief van je. Ik word heel erg vrolijk van deze review! Dankjewel :) Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Graag zien we je weer terug! Groetjes van Mirjam
Pakket snel ontvangen. Voldoet aan mijn (hoog gespannen) verwachting. Informatie op de site was helemaal kloppend zoals ik van Maatjemeer gewend ben. Helemaal blij.
Hoi Karin, Wat een mooi compliment. Super fijn dat je dit met ons gedeeld hebt. Dankjewel :) Heel veel plezier van je mooie aankoop en graag zien we je online weer terug. Groetjes van Mirjam
Vlotte levering! Vlotte terugbetaling! Prima service!
Hoi Liliane, Dankjewel voor deze fantastische opsomming van complimenten! Wat lief van je. We zien je graag weer terug. Groetjes van Mirjam
Heel internet afgezocht en bij deze geweldige winkel konden ze hem nog bestellen. Heel fijn Dank je wel
Hoi Ina, Dankjewel voor de lieve beoordeling, dat doet ons goed :) Fijn om te lezen dat we hem nog voor je hebben kunnen bestellen! Ik wens je heel veel plezier van je mooie aankoop. We zien je graag weer terug Groetjes van Mirjam
Leuke collectie Snelle levering
Hoi Ans, Heel erg bedankt voor deze geweldige beoordeling! Heel erg lief van je. We zien je graag snel weer terug. Groetjes van Mirjam
Snelle levering en ook bij retourneren snelle tetugbetaling Had alleen niet gezien dat de bestelling binnen 6 dagen retour moest, daarna moet je de kosten zelf betalen
Hoi Els, Fijn om te lezen dat je tevreden bent! Dankjewel voor deze review. Op de bijgestuurde brief staat dat je binnen 6 werkdagen op onze kosten mag retourneren met het bijgevoegde retouretiket :) Groetjes van Mirjam
alleen jammer dat men geen ophaalpunt van post nl heeft in de buurt waar ik woon
Hoi Sonia, Fijn dat alles prima ging :) Aan het feit dat je geen PostNL ophaalpunt hebt in de buurt kunnen wij helaas niks doen.. Dus ik denk dat deze review voor PostNL bedoelt was? ;) We zien je graag weer terug! Groetjes van Mirjam
Alles was prima verzorgd, ik ga vaker gebruik maken van Maatjemeer. Met vriendelijke groeten Erna Kooks
Hoi Erna, Wat super leuk om te lezen dat je vaker op onze webshop gaat shoppen. Dankjewel voor deze super review! Mocht je eens in de buurt zijn kom dan gezellig langs in de winkel in Akkrum, Friesland. :) Groetjes van Mirjam
Ga zeker vaker bestellen online.
Hoi Joke, Dankjewel voor deze fijne review! Super leuk dat je een van onze trouwe klanten word :) We zien jou graag weer terug. Groetjes van Mirjam
Mijn maat was niet meer voorradig, had wel al betaald. Eerst werd ik keurig gebeld -met excuses- met de mededeling dat het bedrag was teruggestort. Dat staat nu, een dag later, al weer op mijn rekening. Supernetjes!
Hoi Geeske, Wat spijtig om te lezen dat je maat helaas niet meer voorradig was. Dankjewel dat je zo lief te spreken bent over onze service. Dit is waar wij het voor doen! Ik hoop je de volgende keer blij te kunnen maken met een mooie bestelling. Groetjes van Mirjam
Ze doen wat ze zeggen, en zeggen wat ze doen
Hoi Karin, Wat een mooie uitspraak! Dankjewel voor dit hele fijne compliment :) Groetjes van Mirjam
ik ben tevreden met mijn aankoop. Ik had wel een te grote maat besteld, omdat ik geen zin had om terug te sturen heb ik dit zelf aangepast. Kledij voor grote maten, goeie pasvorm!
Hoi Claire, Dankjewel voor deze goeie review :) Je krijgt altijd een gratis retour label meegestuurd van ons waarmee je kosteloos kunt retourneren mocht de maat niet goed zijn. Maar deze creatieve oplossing mag je natuurlijk altijd zelf toepassen ;) We zien je graag weer terug! Groetjes van Mirjam
Ongelooflijk snel geleverd!
Hoi Diana, Wat super lief dat je dit met ons deelt! Thanks :) Groetjes van Mirjam
Besteld en netjes op tijd afgeleverd
Hoi Tynke, Wat fijn om te lezen dat alles op tijd is afgeleverd. :) Heel erg bedankt dat je deze fijne review van ons hebt geschreven. Super! Groetjes van Mirjam
Snelle levering, en retourzending heel snel verwerkt en geld terug. Alleen maar vol lof
Hoi J, Dankjewel voor de 5 sterren! Wat lief. We zien je graag weer terug :) Groetjes van Mirjam