Ga gauw weer iets bestellen...
Hoi Mieke, Dankjewel voor deze goeie beoordeling! Wat super lief van je :) Graag tot ziens. Groetjes Eefje
De levering is vlot en heel correct. De collectie mag soms van mij nog wel iets groter. Verder ben ik heel tevreden.
Hoi Joke, Wat een lieve complimenten! Dankjewel hiervoor. Groetjes Eefje
Bestel altijd via internet en alles klopt altijd. Telefonisch contact gehad en ben zeer fijn geholpen.
Hoi Ina, Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling. Fijn om te lezen dat je zo goed geholpen word. Groetjes Eefje
Mooie kleding en snelle levering van bestelling per webshop.
Hoi Dieuwke, Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling, wat lief van je! Groetjes Eefje
Het is mooie kleding helaas wel heel duur,dus zal helaas bij 1 bestelling blijven,
Hoi Corrie, Dankjewel voor je beoordeling. Misschien zit er binnenkort wat in de SALE voor je tussen? Veel plezier van je bestelling! Groetjes Eefje
Bestelling werd snel geleverd als brievenbuspakketje wat erg fijn is omdat je dan niet thuis hoeft te zijn en de bezorger hoeft dan ook de buren niet lastig te vallen. Helaas was het bestelde niet helemaal wat ik er van verwachtte waardoor ik het terug heb gestuurd. Ik had supersnel bericht en supersnel m’n geld terug. Echt top!
Dag Anja, Dankjewel voor het schrijven van deze lieve complimenten. Erg fijn om te lezen dat je zo'n positieve ervaring met ons hebt gehad. Graag tot ziens! Groetjes Eefje
Donderdagmiddag besteld en nog voor de Pasen in huis.
Hoi Elly, Wat fijn om te lezen dat alles op tijd in huis was! Heel veel plezier van je mooie aankopen. Groetjes Eefje
Mijn mooie nieuwe kleding heb ik al met veel plezier gedragen. Fijn is ook dat MM altijd bereid is hulp te bieden en extra service te verlenen als dat onverhoopt nodig is.
Hoi Anneke, Dankjewel, wat een lieve review heb jij geschreven. Dit doet ons goed om te lezen! :) Groetjes Eefje
Heel netjes en snel verzonden. Kwaliteitskleding.
Hoi Trudy, Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling! Wat super lief van je. Groetjes Eefje
Super snelle levering en kleding is zoals op de website
Hoi In, Dankjewel voor de complimenten! Groetjes Eefje
Mijn pakketje was snel binnen en netjes verpakt.
Hoi Nathalie, Dankejwel voor deze beoordeling! Wat super lief van je. Groetjes Eefje
Maatje meer heeft nog de instelling van vandaag bestelt ook vandaag verzenden. Dit gebeurt niet veel meer. Prima service houden zo.
Hoi Marjo, Klopt! Wat leuk dat je dit is opgevallen :) Dankjewel voor deze lieve complimenten Groetjes Eefje
Goede service, snelle verzending .
Hoi Anja, Dankjewel voor deze beoordeling. Tot ziens! Groetjes Eefje
Duidelijker dan de kop hier boven kan ik het niet stellen. Alle mijn bestellingen, lopen heel erg netjes. Als er soms iets terug moet, krijg ik snel mijn geld terug. TOP ZAAK, LIEF PERSONEEL!
Dankjewel Madelon, Wat lief van je! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over ons. Dit doet ons goed. Groetjes Eefje
Keurig verpakt, snel afgehandeld
Hoi Nel, Dankjewel voor deze lieve review! Groetjes Eefje
Goede website, duidelijke omschrijving van de producten. Snelle service en fantastische kleding.
Hoi Loes, Wat een mooie complimenten! Hier worden wij vrolijk van :)Groetjes Eefje
Alles ging snel was oke en voor nogmaals bestelling goed.
Hoi Henny, Dankjewel voor deze 10! Superrrrr Graag tot ziens :) Groetjes Eefje
Wat ik heb besteld vind erg mooi en ben er blij mee. Bestel zeker wel weer een keer kleding.
Hoi Alie, Graag nodig ik je uit om eens bij ons in Akkrum te komen winkelen! :) Bedankt voor je lieve review. Groetjes van Mirjam
Vriendelijk personeel, aan de telefoon Bestelling heeeeeeel snel in huis
Hoi Do, Dankjewel voor de complimenten. Dit vinden wij super leuk om te lezen! Graag tot ziens, Groetjes Mirjam
Had mooie kleding besteld, zeer snel verzonden. Netjes verzorgd. Helaas was het niet wat ik zocht en kon ik het weer terugsturen. Het geld werd ook snel weer terug gestort. Jammer dat ik niet geslaagd ben, maar een super webwinkel.
Hoi Jolanda, Dankjewel voor een opsomming van deze prachtige voorbeelden en complimenten. Dit doet ons erg goed. Graag tot ziens! Groetjes Mirjam
Ontzettend veel keus en de kleding wordt heel snel geleverd. Leuk dat er een klein briefje bij de levering zit, dat maakt het wat persoonlijk. Ik woon in Brabant, maar ben ik een keer in Friesland dan zal ik zeker een bezoek brengen aan de winkel.
Hoi Wilma, Kom zeker eens langs als je in de buurt van Friesland bent! tot nu toe, zien we je graag online :) Dankjewel voor deze complimenten. Groetjes Mirjam
Mooie kleding , goede communicatie
Hoi Mirjam, Wat een leuke naam ;) haha. Dankjewel voor het schrijven van deze lieve review. Groetjes Mirjam
Ik vind de service goed alleen het omruilen is financieel wat omslachtig, 2 keer betalen voor 1 broek.
Hoi M, Ik begrijp denk ik wat je bedoelt. Je hebt waarschijnlijk een broek besteld, die wou je omruilen voor een andere maat. En moest je dus opnieuw de andere maat bestellen. Bij retournering van jouw bestelling krijg je altijd z.s.m het geld terug op je rekening. Dus je betaald in principe maar voor 1 broek natuurlijk haha. Wat je houdt betaal je. ;) Het is voor ons niet haalbaar om deze broek zo om te ruilen als jij een webshop bestelling bij ons gedaan hebt. Hierdoor klopt de order niet, kan het misgaan als je hem alsnog retourneert en wij willen alles zo goed mogelijk laten verlopen. Daarom moet je altijd de andere gewenste maat gewoon weer zelf bestellen en krijg je het geld van jouw bestelling die je retourneert weer terug. Dit is overigens bij alle grote webshops de procedure. :) Alsnog bedankt voor je review en beoordeling! Groetjes Mirjam
Groot in goede en vooral ook mooie grote maten kleding. Met daarbij zowel het bestelproces als de backoffice goed geregeld. En als je vragen hebt zijn ze er ook!
zeer tevreden