Ik ben blij met de kleding die ik besteld heb. Moest 1 item terug sturen, dat was te groot. Ik ga er van uit dat dat ook goed wordt afgerond.
Dit was de 1e keer dat ik bij u besteld heb. Maar ben dik tevreden. Heb nogmaals een bestelling gedaan bij u.
Het was makkelijk om goede keuzes te maken en de kleding werd snel geleverd.
Zeker in toekomst vaker bestellen. Kwaliteit en levering perfect
Hoi Marionne, Fijn om te zien dat je tevreden over ons bent. Groetjes van Hinke
gezellig brief bij de bestelling
Hoi Marielle, Dankjewel voor het schrijven, wat lief. Gr Hinke
Uitstekend service - snel, correct en compleet
Hoi D, Wat een mooie complimenten! Hier worden wij blij van :) Gr, Hinke
Wordt netjes als klant behandeld betreft versturen retourneren en als artikel niet voorradig is
Hoi Mieke Wat lief van jou! Dankjewel voor het delen. Tot ziens :) Gr, Hinke
Zeer snelle levering en goede prijs/kwaliteits verhouding!
Dankjewel voor het schrijven Elly, Dit waarderen wij enorm! Gr, Hinke
snelle afhandeling
Dankjewel voor deze complimenten en fijne beoordeling! :) Groetjes Lummie
Geweldige keuze en perfecte pasvorm. Tot nu toe online geshopt maar deze keer in de winkel in Akkrum geweest; geweldig en een aanrader!.
Hoi Stanny, Wat leuk dat je bij ons in de winkel bent geweest! Fijn om te lezen dat je zo'n leuk bezoek hebt gehad :) We zien je graag weer terug Groetjes Mirjam
Terugbetaling retourzending volgt snel.
Hi Yvonne, Dankjewel voor het reageren. Dit vinden wij heel erg fijn om te lezen! Groetjes Mirjam
Zoals vaker eerder, een bestelling eenvoudig geplaatst en snel bezorgd gekregen.
Hoi Evelein, Super lief van je. dankjewel voor deze complimenten. wij zijn blij met een vaste klant zoals jij! Groetjes Mirjam
Goed op de hoogte gehouden van levertijd. Vorige keer had ik een retour keurig afgewikkeld.
Hoi Sjan, Dankjewel voor deze positieve woorden. Wat lief van je.. Groetjes Mirjam
Zeer verzorgde bestelling en afhandeling. Ik had alleen wat moeite met het bestelde spijkerjasje. Op de website lijkt het net alsof het een lang model is. En in werkelijkheid is het juist een zeer kort model.
Hoi Ageeth, Dankjewel voor de feedback. Wat fijn dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Graag tot ziens! Gr, Hinke
Goede ervaring. Netjes verpakt. Broeken die nergens te krijgen waren hebben zij, dus helemaal blij.
Wat een lieve beoordeling, heel erg veel plezier van je aankopen! Tot ziens, Groetjes Lummie
Super mooi en super snel verzonden!
Hoi Tineke, Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling, wat lief! Groetjes Mirjam
Bezorging slecht Elke dag weer bericht van uitstel Zou zaterdag geleverd worden werd uiteindelijk donderdag Maar het artikel is heel mooi Dankuwel
Tsja Corrie. Eigenlijk was het de bedoeling om ons bedrijf een review te geven en niet PostNL. Maar we snappen heel erg goed hoe frustrerend dit is geweest. Fijn dat het artikel je erg bevallen is. En we hopen dat je ondanks deze negatieve PostNL ervaring ons nog een keer opzoekt. We hebben vaak mooie prints van KjBrand. :) Bedankt voor de review. Groet, Ruud
Prachtige kleding, mooie winkel, goede service. Ik koop al jaren mijn kleding in de winkel in Akkrum. Nu heb ik een keer via de webshop besteld. Bevalt ook prima.
Fijn Joke dat jouw online ervaring ook even goed ging als de fysieke ervaring. Tot snel in de winkel of op onze webshop. Heel erg fijn dat je deze recensie geeft. Groet, Ruud
Bij ruilen of terugsturen heel snel geld teruggestort.
Dankje Phyllis, we hebben dat inderdaad als speerpunt. Heel snel de retour terugbetalen. We doen het liever niet. haha. Dankjewel voor deze reactie Groet, Ruud
Het is een webshop vol mooie mode en mooie merken. Ik was heel blij met mijn aankoop die ook supersnel werd geleverd. Aanrader!
Dankjewel Marijke. Je hoefde niet te doen. Toch nam je deze moeite om ons te verwennen met deze mooie review. Heel erg bedankt. Groet, Hinke
heel vriendelijk en perfect geregeld én: mooie draagbare spullen!
Dat klinkt als muziek in onze oren. "Perfect geregeld". Daar streven we naar. Het lukt niet altijd, maar gelukkig in jouw geval wel. Bedankt voor je reactie. Groet, Mirjam
Overzichtelijke shop en snel in huis.
Bedankt Marleen. Heel leuk dat je even de moeite genomen hebt om ons dit mooie cijfer te geven. Groet, Ruud
Mooie collectie ,veel keuze. Makkelijk in gebruik. Snelle levering
Lieve mensen aan de telefoon voor uitleg . Heel mooi rood pak van yesta gekocht met bij passend t shirt . Was super mooi en echt rood zoals afgebeeld . Super blij mee. Groetjes Henny uit kampen
Weet je, Henny. We zijn dag en nacht bezig om ons bedrijf op de kaart te zetten. Daarbij is het blij maken van de klant een doel. Een beoordeling als deze is voor ons erg belangrijk. Erg lief dat je even de toijd genomen hebt. Thanks, Mirjam
Snelle levering en ook een goede afhandeling als je iets terugstuurt bij een verkeerde maat bv.
Hoi Marian, Wat fijn dat je ons deze complimenten gunt. Dankjewel hiervoor. Graag tot ziens! Groetjes van Ruud