Snelle levering, en retourzending heel snel verwerkt en geld terug. Alleen maar vol lof
Hoi J, Dankjewel voor de 5 sterren! Wat lief. We zien je graag weer terug :) Groetjes van Mirjam
j ook voor iemand met een maatje meer kan je bij deze zaak leuk en modern gekleed gaan
Hoi Corrie, Wat een lief compliment! Ontzettend bedankt :) Graag tot ziens. Groetjes Mirjam
Diverse keren heb ik online kleding bij Maatje Meer besteld. Erg goede ervaring met deze winkel&webshop. Mooie collectie. Helaas was dit keer het artikel te groot en kon ik het kosteloos retourneren. Hopelijk slaag ik de volgende keer wel.
Hoi Adrie, Wat jammer dat je je bestelling moest retourneren. Super fijn dat je de tijd hebt genomen om ons dit geweldige compliment en beoordeling te geven. ik hoop je de volgende keer blij te kunnen maken met een mooie bestelling. Groetjes van Mirjam
Vlotte levering na besteld te hebben.
Hoi Boukje, Dankjewel voor je fijne compliment en review. Dit doet ons goed Groetjes van Mirjam
Heel keurig gedaan en vriendelijk aan de telefoon .
Hoi Paulien, Dankjewel voor dit lieve compliment. Ontzettend fijn om te lezen :) Groetjes van Mirjam
Bestellen retourneren vragen alles wordt netjes behandeld en afgehandeld En in de winkel is het gezellig zoeken en passen onder het genot van een bakje koffie of thee
Hoi Mieke, Dankjewel voor deze lieve review. Super fijn om te lezen dat je tevreden met ons bent :) Kom snel weer eens langs! Groetjes van Mirjam
De bestelling is keurig geleverd. Alleen de website werkte niet goed, anders wel meer besteld.
Hoi Sytske, Wat vervelend om te lezen... Kun je mij vertellen wat er niet gelukt is? Ik zie dat je 1 shirtje bij ons besteld hebt en de betaling hebt voldaan via Paypal. Eigenlijk hoor ik hier nooit klachten over. Graag hoor ik meer van je :) Groetjes van Mirjam
Het t-shirt wat ik bestelde was te groot. Om terug te sturen zat er sticker bij. Je krijgt bericht dat het binnenkort op je rekening teruggestort wordt. Alles perfect geregeld.
Hoi Annelies, Dankjewel voor deze fijne en uitgebreide review. Wat lief van je dat je de tijd hebt genomen om deze review zo nauwkeurig mogelijk te schrijven. Groetjes Mirjam
Snelle levering, keurig verpakt! Kortom top winkel
Hoi Wilma, Dankjewel voor dit geweldige compliment! Kom eens langs als je in de buurt bent :) Groetjes van Mirjam
Mijn ervaring is geweldig
Hallo Anke, Enorm bedankt voor deze lieve beoordeling! Super. Groetjes van Mirjam
Er wordt snel geleverd, retourzendingen worden ook snel afgehandeld. Heel snel mijn geld terug. En als er eens iets mis gaat, wordt dat heel snel hersteld. Ik vind het heel plezierig (en slim) dat ik gratis kan retourneren als ik dat binnen een paar dagen doe. Als het wat langer duurt, moet ik de retourkosten zelf betalen. Maar dat heb ik dus zelf in de hand. Klasse zaak en een aanrader.
Hoi Marianne, Dankjewel voor deze super fijne beoordeling. Wat doet het ons goed om te lezen dat je zo tevreden bent en de tijd hebt genomen om deze prachtige uitgebreide review voor ons te schrijven. Heel erg lief van je :) Wij zijn blij met jou als een van onze trouwe klanten. Graag tot ziens! Groetjes van Mirjam
Klantvriendelijk, mooie mode en dito merken. Nog nooit met lege handen vertrokken uit Akkrum.
Hoi Karin, Bedankt voor dit fijne compliment. Heel erg lief van je :) We zien je graag snel weer terug! Groetjes van Mirjam
Goederen snel en netjes verpakt thuisgestuurd gekregen
Hoi G, Heel erg bedankt voor de 5 sterren! Super lief van je. We zien je graag terug. Groetjes van Lummie
Mooie webshop ruime keus en snelle levering.
Hoi G.R. Dankjewel voor dit compliment, kom eens langs als je in de buurt bent :) Groetjes van Lummie
Bestelling snel in huis, goed verpakt. Kan menigeen nog van leren. Met vriendelijke begeleidingsbrief. Dus...tevreden klant.
Hoi Bernadet, Wat een fijn compliment! Dankjewel. Hier doen we het voor ;) We zien je graag terug! Groetjes van Lummie
Ik heb nog niet zoveel ervaring bij maatje meer Maar bevalt goed
Hoi Margreth, Dankjewel dat je deze review hebt geschreven. Wij hopen je snel weer te zien en je blij te maken met weer een mooie bestelling. Groetjes van Lummie
Duidelijke website, goede verzending en hele mooie jurk. Dank.
Hoi Arienne, Bedankt voor de 5 sterren! Ontzettend fijn om te zien dat je zo tevreden bent. Heel veel plezier van je mooie jurk. Groetjes van Mirjam
Hoi Miryam, Dankjewel voor de 10 ! Super fijn om te lezen dat je tevreden bent. Groetjes van Mirjam
Maatjemeer is voor mij `n prima webshop omdat ze mooie merken verkopen in grote maten!! Daar ben ik heel blij mee.
Hoi Mieke, Wat fijn om te lezen dat je zo blij met ons bent. Wij zijn natuurlijk ook heel erg blij met jou als een van onze vaste klanten :) Dankjewel voor deze goeie beoordeling! graag tot ziens. Groetjes van Lummie
Prima website, leuke kleding, snelle verzending, alles Goed!
Hoi Margriet, Wat een fijn compliment, ontzettend bedankt! Groetjes van Lummie
Altijd goed geholpen. Gezellig. Prima webshop
Hoi Edith, Dankjewel voor de mooie review ! :) Super fijn om te lezen. Graag tot ziens, Groetjes van Lummie
Rode vest via webshop besteld bleek niet leverbaar te zijn... Excuus-mail gehad en paar dagen geld op de rekening teruggestort gekregen. Niet handig om mij dan naar mijn mening te vragen. Groet Ria
Hoi Ria, Wat vervelend om te lezen dat het rode vest niet leverbaar was. Ik snap dat dat natuurlijk ontzettend balen is. Je hebt onlangs een excuus e-mail van ons ontvangen zoals je ook benoemd. Hierin werd het volgende uitgelegd: Omdat wij een webshop en stenen winkel hebben, word er soms dezelfde dag in de winkel iets verkocht en op de webshop besteld. Helaas gaat er met ons kassa systeem één nacht over heen voordat die de voorraad op de webshop bijwerkt. Dus als gevolg krijg je dan, dat het vest al verkocht is die dag en dus voor jou niet leverbaar is. Natuurlijk begrijp ik dat dit super jammer is, want je had je verheugd op je prachtige vest. Wij hanteren de regeling dat er binnen 2 werkdagen het geld terug op jouw rekening staat wanneer iets niet op voorraad is. Dit was ook het geval bij jouw bestelling. Natuurlijk begrijp ik ook dat het heel erg gek over komt dat je zo'n e-mail van ons ontvangt met de vraag of je ons wilt beoordelen. Dit is een geautomatiseerde e-mail die naar onze klanten word verstuurd een aantal dagen na hun online webshop bestelling. Natuurlijk niet heel handig als jouw bestelling niet op voorraad is. Dat begrijp ik. Ik snap je teleurstelling volkomen. Wel vind ik het jammer dat je ons een 1 hebt gegeven nadat wij jou direct op de hoogte hebben gebracht en het geld binnen 2 werkdagen terug hebben gestuurd. Ik hoop je de volgende keer blij te kunnen maken met een prachtige bestelling. Graag zien we je weer terug online of in de winkel. De koffie staat altijd klaar :) Groetjes van Mirjam
Ik bestel regelmatig bij Maatjemeer en zij hebben mij nog nooit teleurgesteld.
Hoi Marcella, Dankjewel voor de 5 sterren! Dit doet ons goed :) Dankjewel dat je zo'n trouwe klant bent. Groetjes van Mirjam
al een paar keer besteld het is goed en snel geleverd.
Hoi Liesbeth, Fijn om te lezen dat je tevreden bent. Dankjewel voor de review. Heel veel plezier van je prachtige aankopen en we hopen je snel weer te zien :) Groetjes van Mirjam
De artikelen zijn precies zoals ik had verwacht: pasvorm, kleur en maat. Ik was al bekend met het merk Robell en ben daar erg tevreden over. Het shirt van Frapp was er niet meer in mijn eigenlijke maat dus ik had een maatje groter besteld, dit was niet nodig geweest maar terugsturen doe ik niet! De bestelling was (weer) netjes verpakt, retourbon/-sticker waren bijgesloten voor eventueel terugsturen. Het pakket werd érg snel geleverd, mijn complimenten daarvoor!
Hoi Monique, Wauw! Ontzettend bedankt voor deze uitgebreide review die je geschreven hebt. Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Mocht het shirt niet goed zitten mag je het zoals je misschien wel weet, altijd gratis retourneren met de bijgevoegde retour etiket. Ik hoop dat je heel veel plezier hebt van je aankopen en dat we je snel weer terug zien :) Groetjes van Mirjam