Alles werd heel vlot en goed geleverd.
Hoi Nettie, Enorm bedankt voor deze review. We hopen je snel weer online of misschien wel in de winkel te zien ;) Groetjes van Mirjam
bestelt , 2dagen later in huis. dit was precies min bedoeling. hartelijk dank :joke
Hoi Joke, Wat fijn dat je bestelling zo snel binnen was. Heel veel plezier ervan. Dankjewel voor dit fijne compliment! Groetjes van Mirjam
Prima services
Hallo Alie, Wat lief van je dat je deze review voor ons geschreven hebt, Dankjewel :) Groetjes van Mirjam
Goed en snel.
Hoi Rika, Dankjewel voor dit mooie compliment en tien sterren. Groetjes van Mirjam
Alleen de verkeerde maat ontvangen. Heb het geruild in de winkel voor de goede maat.
Hoi F, Wat vervelend dat je de verkeerde maat hebt ontvangen. Gelukkig is het goed opgelost. Dankjewel voor het compliment en hopelijk tot ziens! Groetjes van Mirjam
Goede Service , en mooie Webshop.
Hoi J, Bedankt voor deze geweldige review en het mooie compliment. Dit vinden wij enorm leuk om te lezen. Groetjes van Mirjam
Heel leuk geholpen. En als ik iets bestel , vlotte levering. En als het niet past of als het niet naar de zin is, het geld snel retour
Hoi Sara, Dankjewel voor deze mooi geschreven review en de 10 sterren! Wat lief van je dat je de tijd genomen hebt om dit voor ons te schrijven. Mocht je eens in de buurt zijn kom dan zeker gezellig langs in de winkel. Groetjes van Mirjam
Prima snelle service!
Hallo Eugenie, Enorm bedankt dat je ons de tien sterren gunt en deze lieve review voor ons hebt geschreven. Hopelijk tot ziens :) Groetjes van Mirjam
Voor de eerste keer bij Maatjemeer een bestelling geplaatst. Levering was binnen een paar dagen. Het artikel keurig verpakt ontvangen. Paste in de brievenbus en het was daarom niet nodig om ervoor thuis te blijven.
Hoi Charlotte, Wat leuk om te lezen dat je een nieuwe klant van ons bent! Dankjewel voor dit mooie compliment, dit doet ons goed :) Ik hoop je snel weer blij te kunnen maken met een mooie bestelling. Mocht je eens in de buurt zijn kom gezellig langs in de winkel! Groetjes van Mirjam
Mooie kleding , snelle levering
Hoi Ina, Dankjewel voor deze tien sterren en complimenten. Wat aardig van je :) Groetjes van Mirjam
De dames, adviseren goed, zijn eerlijk hoe de kleding staat. Goede service, ik ben zeer tevreden
Hoi Anneke, Wat een lief compliment! Enorm bedankt dat je deze review hebt geschreven. We hopen je snel weer te zien :) Groetjes van Mirjam
Goede site met mooie kleding! Ik bestel wel vaker en altijd een goede afhandeling!
Hoi Marjan, Heel erg bedankt voor deze fantastische beoordeling. Wat lief van je. Groetjes van Mirjam
Goed verzorgd
Hoi Gerrie, Bedankt dat je ons de 5 sterren hebt gegeven, wat lief van je. Groetjes van Mirjam
Goede producten Goede service Snelle bezorging
Hoi Rieneke, Wat een fijne beoordeling, bedankt hiervoor :) Groetjes van Mirjam
Een heerlijke jas en erg mooi!
Hoi Evelien, Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over ons. Dankjewel voor de fijne beoordeling en veel plezier van je mooie jas :) Groetjes van Mirjam
Goed verpakt gratis verzonden en ook retour mag gratis
Hoi Anke, Dankjewel voor de fantastische beoordeling en de 5 sterren! Veel plezier van je aankoop. Groetjes van Mirjam
Snelle levering van de goederen
Hoi Marianne, Dankjewel voor de mooie beoordeling, dit vinden wij ontzettend fijn om te lezen. Hopelijk tot ziens. Groetjes van Mirjam
snelle levering, zorgvuldig verpakt en hele fijne kwaliteit en pasvorm van ondergoed.
Hoi Jose, Dankjewel voor je beoordeling, wat lief van je. Fijn dat je zo tevreden bent over je bestelling. Hopelijk tot ziens! Groetjes van Mirjam
Snel bezorgd wat ik had besteld. Wat ik hadbesteld was van goede kwaliteit en kwam overeen met wat er op de website stond vermeld
Hoi Tjardi, Wat een lieve beoordeling en de geweldige 5 sterren! Dit is ontzettend fijn om te lezen. Heel veel plezier van je aankoop. Groetjes van Mirjam
Mooie kleding !
Hoi Ingrid, Bedankt dat je ons de 5 sterren hebt gegeven en zo'n fantastisch compliment. Hopelijk zien we je snel online weer terug :) Groetjes van Mirjam
Betrouwbaar
Hallo Mirat, Dankjewel voor deze fijne beoordeling, dit is waar wij al bedrijf naar streven :) Groetjes van Ruud
Na heel prettig gewinkeld te hebben bij De Dames van Akkrum, nu ivm afstand on-line besteld. Ik ben zeer tevreden!
Hoi Ans, Dankjewel voor dit geweldige compliment. Fijn dat je zowel online als in de winkel komt shoppen. We zijn weer geopend zoals je misschien wel weet, dus je bent ontzettend welkom in de winkel! Hopelijk zien we je snel weer terug. En de koffie staat altijd klaar ;) Groetjes van Mirjam
Eigenlijk zoals het hoort maar helaas niet wat je altijd krijgt. Hier wel dus!
Hallo Vicky, Dankjewel voor deze mooie beoordeling. Dit vinden wij heel fijn om te lezen. Hopelijk tot snel! Groetjes van Lummie
Prima webshop, zeer snelle levering. Ook de afhandeling van een teruggestuurd item verliep exact zoals ze hadden beloofd en snelle terugbetaling. Vijf sterren ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ van mij dus; welverdiend!
Hallo Lucia, Wat een lieve beoordeling. Dankjewel. Wij zijn enorm blij met die 5 sterren die je ons gunt. Als bedrijf helpt dit ons enorm en motiveert dit alleen nog maar meer! Hopelijk tot snel. Groetjes van Lummie.
Goede service. Ook met retour afhandeling
Hallo Linda, Heel erg bedankt voor deze fijne review :) Hopelijk tot ziens, Groetjes van Lummie