Een van de artikelen was niet mijn smaak en het materiaal en de pasvorm vielen tegen. De retourprocedure was simpel en ik kreeg snel mijn geld terug. Fijn.

Hele snelle levering

Fantastisch geregeld!

Goede kwaliteit Mooi en netjes verpakt

Vlotte snelle levering

Alles conform voorwaarden op website. Snelle nette levering. Duidelijke communicatie. Niets op aan te merken.

Snelle levering aan huis.

Fijne webshop met goede service ook betreft het retourneren Retourlabel bijgevoegd met keurige uitleg

Hele snelle levering!

Prettige zaak om iets te bestellen.

Mooie collectie, snelle service

Goede kwaliteit, snel verstuurd.

Als hierboven

Prima, ook keurige en duidelijke retour mogelijkheid geboden, waar ik geen gebruik van hoefde te maken.

Levering was prima keurig verpakt

Zoals aangegeven geen klachten over de levering. Ik geef nog niet het hoogste cijfer. Ik wacht eerst de terugbetaling af was geretourneerde goederen maar ik zal zeker nog eens bij jullie bestellen.

Top advies en snelle levering.

Voordat ik ging bestellen telefonisch advies gevraagd. Heel vriendelijk te woord gestaan en precies het juiste advies gekregen. Snelle levering; zondagavond besteld en dinsdag in huis.

Prima levering en kleren passen perfect.

Prima levering en kleren passen perfect.

Vriendelijk geïnformeerd dat de bestelling 2 weken later komt! Dit is mijn eerste bestelling.

Ik kan hier altijd iets leuks vinden

Dus erg tevreden gaat zo verder

Goede en snelle communicatie

Great!

Trustworthy and efficient service. Website is well built and user friendly. Delivered on time as promised

Netjes op tijd.

Het was keurig op tijd en van een mooie kwaliteit.

Fantastisch!

Snelle bezorging. Goede kwaliteit en juiste maten. Zeer tevreden!

Super snel alles geregeld.

Retour “geregeld” ging ook prima en geld retour heel snel! Een aanrader om bij jullie te bestellen!

Snelle levering, keurig verpakt, gemakkelijk te retourneren indien nodig en vlot geld terug gestort.

Mooie kleding en snel geleverd.

Prima ervaring.

Goede pasvorm, prima kwaliteit en snelle bezorging.

Betrouwbaar bedrijf en kwaliteitskleding.

Ontvangst en helaas retour prima zeer tevreden

Een shirt was niet leverbaar en ander shirt te groot en helaas niet meer in voorraad in kleinere maat. goed overleg!

Super snel binnen

De Blazer was erg mooi