Het adres was juist dus fout bij bezorger.
Hoi A, Oh jee.. Wat vervelend om te lezen. Helaas kunnen wij hier niks aan doen, deze ''fout'' ligt bij PostNL. Maar natuurlijk heel erg vervelend! Toch bedankt voor deze fijne beoordeling. Groetjes van Mirjam
De bestelling via de site verliep snel en prettig. Ook de verzending ging oké. Na retourzending van mijn pakketje kreeg ik keurig binnen 2 dagen mijn geld retour. Echter: de verzendkosten werden niet gerestitueerd. Dat moet wél volgens de wet! Op mijn 2 e-mails hierover heb ik nooit een reactie ontvangen, heel jammer.
Best JHA, Wat vervelend om te lezen dat je zo'n ervaring met ons hebt. Echter heb ik even onze mailbox goed doorgenomen en zie ik geen e-mail van jou afkomstig. Wij reageren namelijk altijd binnen 2 werkdagen op iedere mail persoonlijk. Het lijkt mij dus vreemd dat jij geen antwoord van ons hebt gekregen. Kan het misschien zijn dat je naar een ander e-mail adres hebt gemaild dan naar onze? Ik wil je vriendelijk verzoeken nogmaals contact met ons op te nemen via [email protected] of telefonisch 0566 650560 voor verdere uitleg. Mocht je hier niet de behoefte aan hebben zou ik dat erg spijtig vinden. Ik zie namelijk dat je al een aantal jaren bij ons besteld en we zouden het jammer vinden dat wij jou kwijt raken als klant. :) Ik zal hieronder nog even ons retourbeleid plaatsen. Deze is per 1 november 2021 veranderd. Deze kun je vinden in onze algemene voorwaarden: https://www.maatjemeer.nl/nl/pages/algemene-voorwaarden/ Ik zal even het kopje citeren waar jouw review over gaat, dan heb je gelijk de juiste alinea voor je 😊 ‘’ Kosten van verzending en retour. De kosten voor de verzending bedraagt € 4,95. Retour is gratis. Mocht u een afgeronde bestelling boven de € 70,- hebben geplaatst, dan zijn ook de verzendkosten voor onze rekening. Met een afgeronde bestelling bedoelen we de bestelling nadat de eventuele retouren zijn verwerkt. Voor verzending naar België wordt een bijdrage gevraagd van € 7,95 ‘’ Ook zie je direct op onze home page. links bovenin vermeld staan wat de verzendkosten zijn bij een niet afgeronde bestelling boven de 70.-. Wij rekenen dus geen retour kosten, maar verzendkosten bij een niet afgeronde bestelling. Dat mag wel. Retour is ten alle tijde gratis aangezien je ook gewoon een gratis retour label bij je pakket in krijgt van ons. Verzending is niet gratis als dit het geval is. :) Ik geloof dat daar de verwarring is ontstaan. Ik hoop dat je ik je weer bij ons terug zie. Bedankt voor je feedback. :) Met vriendelijke groeten, Mirjam
Zeer snelle afhandeling . Vandaag bestellen en vaak de volgende dag al in huis. Prima verpakt, keurig.
Hoi Marjo, Dankjewel voor de complimenten, wij zijn blij met een klant zoals jij. Heel veel plezier van je bestelling en graag tot ziens! Groetjes van Mirjam
Ruime keuze van verschillende merken. De bestelling wordt snel en zorgvuldig geleverd.
Hoi Sytske, Bedankt voor het schrijven van deze review. Ontzettend lief van je. Heel veel plezier van je bestelling en graag tot ziens. Groetjes van Mirjam
Zeer goede ervaring. Zeer aardige mensen. Spullen worden keurig verpakt.
Hoi Lineke, Dankjewel voor deze opsomming van complimenten. Ontzettend lief van je. Graag tot ziens! Groetjes van Mirjam
Keurig netjes ingepakt en verzonden. Kleding zoals verwacht
Hoi Colinda, Dankjewel voor deze beoordeling. Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met ons. Groetjes van Lummie
Binnen 2 dagen geleverd , uitstekend
Hoi A, Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling. Heel veel plezier van je bestelling. groetjes van Lummie
Op tijd geleverd en mooie kwaliteit
Hoi Hanneke, Dankjewel. Wat super lief dat je deze complimenten hebt geschreven. Graag tot ziens! Groetjes van Lummie
Mooie spullen, snel geleverd
Hoi Marjon, Dankjewel, super fijn om te lezen :) heel veel plezier ervan Groetjes van Lummie
Voor het eerst hier iets besteld . Overzichtelijke webshop. Kleding past goed en voel me er prettig in. Kom ook een keer naar de fysieke winkel in de toekomst,
Alles is netjes en keurig verlopen.
1x online besteld en beviel goed
Eindelijk mooie kleding in grotere maat
Hoi Trudy, Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Ik ben blij dat je ons hebt gevonden :) Groetjes van Ineke
Hoi Bart, Heel erg bedankt voor deze beoordeling. Groetjes van Ineke
MM verkoopt een mooie kwaliteit kleding voor een goede prijs. Het aanbod is divers en loopt van sportief tot stijlvol. De kleding wordt heel snel bezorgd. Als er onverhoopt iets mis is met de kleding dan kun je gerust bij MM aankloppen en dan wordt er gezorgd voor een goede oplossing. MM biedt een uitstekende service.
Anneke, Wat leuk dat je de moeite genomen hebt om deze uitgebreide recensie te schrijven. En uiteraard zijn we ook erg blij met jouw positieve ervaringen. Bedankt. Groet, Ineke de Groot
Prima Service
Hoi P, Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling! Wat lief van je. Veel plezier met je aankoop en graag tot ziens. Groetjes van Ruud
Snelle levering Blouse mooie kwaliteit
Hoi Ineke, Dankjewel dat je deze beoordeling voor ons hebt willen schrijven, wat ontzettend aardig van je., Veel plezier van je blouse. Groetjes van Ruud
Prima levering snel en goed.
Hoi Thea, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! Heel erg bedankt :) groetjes van ruud
Een beetje rare indruk als je een broek krijgt die jezelf moet afwerken
Beste Victoire, Bedankt voor je reactie. Er is hier sprake van een misverstand. Wij zullen niet zomaar broeken zonder zoom opsturen. Het gaat om de Robell broek (Model 52540-54973) . Dit was het model. In de omschrijving stond ook : "heerlijke stretch jeansstof met een leuk rafel/omslag pijp" Maar ik begrijp dat je daar overheen gelezen hebt. Geen enkel probleem. Je mag de broek gewoon met de meegestuurde retourlabel terugsturen. Met vriendelijke groet, Ruud van Doorn
Goed geregeld, snel geleverd. Top kleding
Hoi erna, Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over ons! Heel veel plezier met je aankoop en graag tot ziens :) Groetjes van Hinke
Top bedrijf
Hoi L, Wat een prachtig compliment! Thanks!! Groetjes van Hinke
Mooie kleding en goede service iets terug gestuurd met 3 dagen terug gestort op mijn rekening
Hoi Anke, Dankjewel voor het schrijven van deze beoordeling. Wat lief van je :) Groetjes van Hinke
Snelle en goede levering. Vriendelijk en correct
Hoi Rietje, Wat een fijne complimenten! :) Hartelijk dank voor het schrijven van deze beoordeling! Groetjes van Mirjam
Bestelling keurig op tijd geleverd.
Hoi Greet, Heel erg bedankt voor het schrijven van deze beoordeling, wat super lief van je. Groetjes van Mirjam
Niets meer aan toe te voegen
Hoi WIlma, Dat is een mooi compliment! Super. Bedankt hiervoor :) Groetjes van Mirjam