Fijne vertrouwd winkelen

Super service. Mooie kleding. Ben heel blij met De dames van Akkrum

Heel blij met mijn aankoop en persoonlijke aandacht.

Mooie kleding, goede en snelle service. Kortom top!

uitstekend!!!!!

Snel en netjes verzorgd. Betrouwbaar is mijn ervaring.

Werd goed gecommuniceerd door de telefoon en werd alles netjes opgestuurd. Bedankt door de snelle service.

Wordt keurig verstuurd

Maat te groot besteld omgeruild : kleinere maat vooruit betaald . grotere maat werd binnen een dag terug betaald!

Mooie stijlvolle kleding

Ik zou een volgende keer weer bestellen, maar sommige items vind ik vrij prijzig. Het lijkt of de mode voor een maatje meer ook een meer prijs betaald. Dat vind ik zelf erg jammer. Tevens zou ik de kleding ergens in wikkelen, nú lagen ze los in de doos.

Keurig snelle levering, netjes etc. Vond wel de broeken die ik had besteld toch echt anders van kleur en stof als op de site. Voor mij geen probleem ik kan me wel voorstellen dat het voor een ander misschien een dingetje is. Mooie broeken, goede kwaliteit zeker de prijs waard.

Blij met deze winkel voor een maatje meer haat zo verder

Prima bedrijf...zeldzaam correct!

Bij advies per telefoon ben ik uitermate behulpzaam en aardig te woord gestaan. Bezorging product ook prima. Het product zelf: een topper!

Erge mooie mode in de sneltrein bezorgd .

Super goede en fijne ervaring

Goede en vlotte service

Goede en vlotte service . Snel in huis. Leuke kleding.

Alles is prettig

De goederen waren snel geleverd. Bij retournering ook snel weer geld terug.

Fijne winkel met diverse stijlen

De laatste periode alleen online winkelen maar de service is altijd goed, diverse stijlen en verschillende merken voor zowel casual als zakelijk. In Friesland een mooie winkel waar je rustig kunt passen en ook eerlijk wordt gereageerd of het wel of minder goed staat. Hoop vooral dat ze Persona van Marina Rinaldi en MAT niet uit de collecties gaan doen.

Perfect kon niet beter

Snelle levering en bij retour snel geld terug Zeker nog eens wat bestellen

prima!

Geen opmerkingen, alles heel goed verlopen.

Snelle levering, afbeelding komt overeen met product.

Mooie kwaliteit

Alles ok

Alles prima!!!

Zeker voor herhaling vatbaar!!!!

Snelle levering goede service

Top.

Keurig verzorgd, snelle levering en het bestelde artikel ziet er net zo uit als op de web-site. Helemaal blij.

Prachtige jurk

Een zeer snelle levering en wat een leuke kleding!

Grandioos

Geweldige service

Een uitstekende !

Een geweldige ervaring . Snel geholpen . Keurige afhandeling van verkoop , maar ook bij retour ,snelle mail en teruggave van het bedrag .

Prettige webshop, snelle afhandeling en verzending van de bestelling.

Prettige webshop, snelle afhandeling en verzending van de bestelling. Meerdere keren al iets gekocht via de webshop en iedere keer de kleding heel vlot ontvangen. Telefonisch contact tbv advies ook als prettig ervaren. Ik ben zeker tevreden!