goede service, perfect!
Hoi Jessy, Wat een fijne opmerking en beoordeling, dit doet ons goed! Dankjewel.. Met vriendelijke groeten, L:ummie Akkermans
Ik moest nog iets terugsturen. Ik had mijn geld de andere dag al terug.
Hoi Jeannet, Enorm bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit mooie compliment met ons te delen. We hopen je volgende keer wel blij te kunnen maken met mooie kleding :) Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Mijn vest liet iets langer op zich wachten. Daar werd netjes over gebeld!
Hoi Petra, Heel veel plezier van je vest! Bedankt voor deze geweldige beoordeling, dat vinden wij super fijn :) Hopelijk zien we je snel weer terug, Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Mooie draagbare kleding, en als je iets retour stuurt snelle terugbetaling.
Hi Annet, Wat een lieve beoordeling, dankjewel hiervoor! We zien je graag weer bij ons terug :) Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Snelle bezorging.
Hoi Rina, Dankjewel voor je fijne beoordeling! Je mag altijd op afspraak gezellig langs komen in de winkel :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Al diverse keren heb ik online kleding bij maatje meer gekocht. Ruime collectie met goede merken. Helaas waren dit keer de bestelde artikelen te groot. Dit kon ik kostenloos terugsturen. Hartelijk bedankt voor jullie klantvriendelijkheid en super service.
Hoi Adrie, Bedankt voor je super fijne review ondanks dat de kleding te ruim was. Ik hoop de volgende keer je weer blij kunt maken met een nieuwe bestelling. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Na mijn bestelling kreeg ik een mail dat 1 artikel niet meer op voorraad was. Het geld werd ook gelijk terug gestort. Erg netjes en vlot. Bestelling kwam netjes verpakt binnen. Ga zeker opnieuw de site bekijken als ik wat nieuws wil.
Hoi Iris, Bedankt voor je fijne beoordeling. Jammer dat je item helaas niet meer op voorraad was, hopelijk vind je de volgende keer iets waar we jou blij mee kunnen maken :) Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
De bestelling is zeer snel geleverd. Het was goed ingepakt en er zat een hele leuke brief bij. Jammer dat de afstand vanuit Noord-Brabant zo groot is, anders kwamen we zeer zeker langs. Mochten we ooit in de buurt komen dan zoeken we Maatje Meer zeker op.
Hallo Ton, Enorm bedankt voor deze fijne beoordeling, heel erg lief van je! Kom zeker eens gezellig langs bij ons in de winkel! Maak er een uitje van. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Gratis verzendkosten en een supersnelle levering en als je iets retour stuurt staat het betaalde bedrag van je retour zo weer op de rekening. Erg mooie en leuke kleding. Daar ga ik echt vaker bestellen.
Hallo Marja, Bedankt voor deze top beoordeling! Heel veel plezier van je mooie aankopen. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Aardige mensen, je voelt je welkom!
Hoi G.A. Ubels, Wat fijn dat je deze beoordeling geplaatst hebt na uw bezoek aan de winkel! :) Heel veel plezier van de prachtige aankopen. Ik kan me jullie nog herinneren. Hopelijk tot ziens :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Perfecte ervaring. Beschrijving op de website was zeer volledig en bij ontvangst was ik blij. Twee dingen gekocht die een aanvulling zijn op mijn garderobe. Niets terug gezonden dus. In een ver verleden heb ik wel eens iets teruggestuurd maar de verwerking van de retourzending ging vlekkeloos. Jammer dat jullie niet in de randstad zitten maar ik weet zeker dat ik een keer naar Friesland ga. Misschien als onderdeel van een dagje uit. Wacht wel de coronatijd af
Hoi Karin, Wauw! Wat een fijne en uitgebreide geschreven beoordeling. Dit vinden wij enorm leuk om te lezen. Dankjewel dat je de tijd genomen hebt om dit voor ons te schrijven en zo'n goede beoordeling te geven. We zitten helaas niet zo heel dicht bij je in de buurt.. Maar! Kom gezellig langs in de winkel, maak er zeker een uitje van in deze corona tijd. Dan zorgen wij altijd voor wat lekkers en een bakje koffie/thee. Hopelijk tot ziens! Groetjes van Mirjam Douma
Heel blij dat ik jullie ontdekt heb
Hoi B.M. Bakker, Dankjewel voor deze super fijne beoordeling. Wij zijn ook blij met u als klant :) Tot ziens! Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Tevreden met snelle verzending.
Hi Tineke, Dankjewel voor deze goede beoordeling! Tot ziens. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
Fijne webwinkel
Hoi Yvonne, Dankjewel voor deze fantastische beoordeling :) Met vriendelijke groeten, Lummie
Heel prettig een e-mail te ontvangen van Maatjemeer met de aankondiging van nieuwe mode. Gelijk gaan kijken op de site, besteld en vervolgens ook snel gekregen. Dat is heel prettig zaken doen!
Hoi Evelien, Bedankt voor je fijne beoordeling! Wat lief. En super leuk om te zien dat je via onze mail weer wat leuks hebt kunnen scoren :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Mooie site, gemakkelijk bestellen. Snel geleverd met een leuk persoonlijk briefje.
Hallo Fransje, Ten eerste, hele leuke review! Bedankt hiervoor. Ten tweede, heel veel plezier van je mooie aankoop :) Hopelijke tot ziens. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Snelle reactie Snel verzonden Post nl is wat minder
Hoi Antoinette, Bedankt voor je lieve beoordeling, wat fijn om te lezen :) PostNL heeft soms inderdaad wat vertraging, maar daar kunnen wij helaas niks aan doen haha. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Snelle levering mooie mode voor n maatje meer
Hallo Joke, Heel erg veel plezier van je aankoop en enorm bedankt voor deze lieve opmerking. We hopen je snel weer blij te mogen maken met een mooi pakketje :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
De bestelde artikelen voldeden aan mijn verwachting. In alle rust kunnen passen en retourneren wat niet voldeed.
Hoi A.W, Bedankt voor je fijne opmerking, heel erg fijn om te lezen :) Ik wens je heel veel plezier van je mooie aankopen. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Snelle bezorging, alles keurig verzorgd en kleding van goede kwaliteit.
Hoi Loes, Enorm bedankt voor deze lieve reactie, dat waarderen wij enorm. ik wens je heel veel plezier van je aankopen :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Een witte broek besteld! Helemaal goed! Laat de zomer maar komen! Correct verpakt, paste zelfs door de brievenbus. Handig!
Hoi Lenie, Yes! Jij hebt net zoals ons alweer zin in het mooie weer :) Wij hopen ook dat het snel zo mag zijn. Dankjewel voor het plaatsen van deze fijne review. Wat lief van je. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Elke keer weer erg tevreden. Snelle levering en goede retourregeling (al hoef ik daar zelden gebruik van te maken)
Hoi Annet, Dankjewel voor je fijne opmerking Annet, heel erg lief van je. Ik zou zeggen, kom eens gezellig bij ons in de winkel langs nu we weer open zijn! (als je dat niet al deed haha) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Mooie kleding en direct op de hoogte gehouden Prima
Hoi Petra, Dankjewel voor deze prachtige beoordeling, dat doet ons goed om te lezen. Heel veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groeten, Ruud van Doorn
Ik kom graag in de winkel, helaas is dat nu wat lastiger. Ik had wat sales producten gekocht. Was snel in huis, goed verpakt en precies naar mijn zin!
Hoi Janette, Je bent altijd welkom bij ons in de winkel! Doe even een belletje en dan hebben we vast nog wel plek voor je :) Bedankt voor je beoordeling. Heel erg lief van je, bedankt. Met vriendelijke groeten, Ruud van Doorn.
Ik had een aantal dingen besteld en werd persoonlijk gebeld dat het na besteld moest worden en daardoor langer zou duren. Ik vond het fijn om daarvan op de hoogte gebracht te worden!! Na een week kreeg ik al een telefoontje dat alles er weer was en dat alles verstuurd was. Ik kreeg een dag later alles netjes verzorgd thuis. Super tevreden
Hallo Chantal, Wat een fijne beoordeling. Lief van je dat je dit met ons gedeeld hebt. Ik ga met een goed gevoel het weekend in, bedankt! :) Met vriendelijke groeten, Ruud van Doorn .