perfect!!!!!

goede service, perfect!

Supersnel verwerkt en geleverd.

Ik moest nog iets terugsturen. Ik had mijn geld de andere dag al terug.

Topservice!

Mijn vest liet iets langer op zich wachten. Daar werd netjes over gebeld!

Fijne webwinkel

Mooie draagbare kleding, en als je iets retour stuurt snelle terugbetaling.

Ging goed, maar kom liever naar de winkel.

Snelle bezorging.

Ruime collectie plusmode, klantvriendelijk en erg goede service

Al diverse keren heb ik online kleding bij maatje meer gekocht. Ruime collectie met goede merken. Helaas waren dit keer de bestelde artikelen te groot. Dit kon ik kostenloos terugsturen. Hartelijk bedankt voor jullie klantvriendelijkheid en super service.

Na mijn bestelling kreeg ik een mail dat 1 artikel niet meer op voorraad was. Het geld werd ook gelijk terug gestort. Erg netjes en vlot. Bestelling kwam netjes verpakt binnen. Ga zeker opnieuw de site bekijken als ik wat nieuws wil.

Goede service, leuke brief bij bestelling

De bestelling is zeer snel geleverd. Het was goed ingepakt en er zat een hele leuke brief bij. Jammer dat de afstand vanuit Noord-Brabant zo groot is, anders kwamen we zeer zeker langs. Mochten we ooit in de buurt komen dan zoeken we Maatje Meer zeker op.

In één woord geweldig!!!

Gratis verzendkosten en een supersnelle levering en als je iets retour stuurt staat het betaalde bedrag van je retour zo weer op de rekening. Erg mooie en leuke kleding. Daar ga ik echt vaker bestellen.

Geweldige service!

Aardige mensen, je voelt je welkom!

Aanbevolen!

Perfecte ervaring. Beschrijving op de website was zeer volledig en bij ontvangst was ik blij. Twee dingen gekocht die een aanvulling zijn op mijn garderobe. Niets terug gezonden dus. In een ver verleden heb ik wel eens iets teruggestuurd maar de verwerking van de retourzending ging vlekkeloos. Jammer dat jullie niet in de randstad zitten maar ik weet zeker dat ik een keer naar Friesland ga. Misschien als onderdeel van een dagje uit. Wacht wel de coronatijd af

Kleren zitten geweldig

Heel blij dat ik jullie ontdekt heb

Tevreden met snelle verzending.

Fijne webwinkel

zoals eerder: prima verzorgd!

Heel prettig een e-mail te ontvangen van Maatjemeer met de aankondiging van nieuwe mode. Gelijk gaan kijken op de site, besteld en vervolgens ook snel gekregen. Dat is heel prettig zaken doen!

Prima producten en prima service

Mooie site, gemakkelijk bestellen. Snel geleverd met een leuk persoonlijk briefje.

Fijne ervaring

Snelle reactie Snel verzonden Post nl is wat minder

Gewekdig’

Snelle levering mooie mode voor n maatje meer

Een snelle accurate levering.

De bestelde artikelen voldeden aan mijn verwachting. In alle rust kunnen passen en retourneren wat niet voldeed.

Snel, verzorgd en mooi

Snelle bezorging, alles keurig verzorgd en kleding van goede kwaliteit.

Fijn!

Een witte broek besteld! Helemaal goed! Laat de zomer maar komen! Correct verpakt, paste zelfs door de brievenbus. Handig!

Snel en correct!

Elke keer weer erg tevreden. Snelle levering en goede retourregeling (al hoef ik daar zelden gebruik van te maken)

Super goede en snelle levering !

Mooie kleding en direct op de hoogte gehouden Prima

Snel, safe en simpel

Ik kom graag in de winkel, helaas is dat nu wat lastiger. Ik had wat sales producten gekocht. Was snel in huis, goed verpakt en precies naar mijn zin!

Super service

Ik had een aantal dingen besteld en werd persoonlijk gebeld dat het na besteld moest worden en daardoor langer zou duren. Ik vond het fijn om daarvan op de hoogte gebracht te worden!! Na een week kreeg ik al een telefoontje dat alles er weer was en dat alles verstuurd was. Ik kreeg een dag later alles netjes verzorgd thuis. Super tevreden