Geweldig e mensen, na een kleinweekje wachten op mijn vest, een telefoontje gedaan ben heel netjes geholpen door Ruud, een paar dagen lag mijn vest toch nog in de brievenbus
Hallo Joke, Wat een lieve review, dankjewel hiervoor. Ik wens je heel veel plezier van je aankoop! Met vriendelijke groeten, Ruud van Doorn
Ik vind 't shirt en de broek van goede kwaliteit en ziet er net zo uit als de foto's op de website. Ik ben er blij mee. Kom maar op met de zomer :-)
Hoi Sylvia, Dat klinkt goed! Je hebt al een outfit voor het mooie weer, nou laat dan de zomer maar komen :) Dankjewel voor je lieve reactie, dat is erg fijn om te lezen. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Maatje Meer verkoopt mooie kleding van prima kwaliteit. De kleding wordt ook snel geleverd. Laatst zorgde post.nl zelf voor vertraging en leverde 2 dagen later dan aangekondigd hoewel het om een brievenbuspakje ging. Daar kan MM uiteraard niets aan doen. Die hadden het pakje snel verstuurd.
Hoi Anneke, Wat super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent! En super fijn dat je dit met ons deelt, wat lief van je. Zo'n goeie review doet ons goed. :) Het is inderdaad soms een beetje vervelend dat het wat vertraging oplevert ondanks dat wij het vaak dezelfde dag nog versturen (in de meeste gevallen) Al met al een top review! Bedankt. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Hoi Barbara, Enorm bedankt voor dit fijne compliment, dit doet ons goed :) Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Mooie webshop
Hoi Jozefien, Bedankt voor deze fijne opmerking, wat lief van je :) We hopen tot ziens! Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Zeer tevreden over mijn aanschaf. Heb jullie webshop aangeraden aan mijn zus.
Hoi Anneke, Wat een lieve reactie! Dankjewel hiervoor. Zeg het voort haha :) Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Zowel de bestelling als retour loopt goed. Geen klachten en prima kwaliteit.
Hi Betty, Wat een lieve beoordeling. Super fijn om te lezen. Heel veel plezier van je bestelling :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Zoals altijd verliep de transactie weer vlotjes. Bestelling snel en keurig verpakt ontvangen. Ik ben heel blij met mijn nieuwe jas. Het was deze keer niet aan de orde, maar als er iets terug moet, heb je je geld heel snel terug. Aanrader dus!
Hoi Simone, Dankjewel dat je zo'n mooie opmerking hebt geplaatst. Wat lief van je. Fijn om te lezen dat je zo te spreken bent over ons :) Met vriendelijke groeten, Ruud van Doorn
Snelle levering en prettig contact
Hoi Ans, Hele fijne beoordeling! Dankjewel dat je de tijd genomen hebt om dit met ons te delen. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
De ene dag besteld, volgende dag in huis
Hallo Phyllis, Bedankt voor deze super review. Mocht je eens tijd hebben, kom gezellig bij ons langs! Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Bij vragen geven ze goed advies.
Hoi Jose, Fijn dat je zo tevreden bent. We staan je volgende keer graag weer te woord voor je vragen :) Bedankt voor deze lieve beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Kleuren en maat helemaal goed. Ben er blij mee
Hoi Marty, Wat leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Ik hoop dat je veel plezier krijgt van je aankoop en bedankt voor deze fijne beoordeling. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Zeer snelle service dit is de eerste x dat ik iets besteld had bij maatje meer en zeker niet de laatste x ,
Hallo Kris, We hopen je de volgende keer nog een keer zo tevreden te mogen stellen! Enorm bedankt voor dit compliment en fijne beoordeling. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Ik ben erg blij met de kleding. Mooie kwaliteit en een snelle levering.
Hallo Heleen, Dankjewel voor deze top beoordeling! Heel fijn om zulke complimenten tegen te komen :) Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Alles perfect
Hallo Anny, Fijn om te lezen dat je zo blij met ons bent :) Wij ook met jou! Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Snelle levering , terugsturen is ook heel simpel en snel geregeld, zelfs retour sturen, binnen zes werkdagen, gratis met bij geleverde retour stikker.
Hallo Marja, Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent, we hopen dat we je de volgende keer weer blij kunnen maken met een pakketje van ons :) Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Kleding werd snel geleverd en is van goede kwaliteit
Hoi Claudia, Leuke beoordeling en een fijn compliment! :) We hopen dat je heel veel plezier hebt van je aankoop en tot ziens! Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Heerlijk shoppen. Online en nog steeds persoonlijke aandacht. Echt heel fijn?
Hoi Geke, Enorm bedankt voor deze goeie beoordeling, hier worden wij blij van! Heel veel plezier van je aankoop en hopelijk tot ziens :) Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
Mijn ervaring is uitstekend, netjes op tijd bezorgd en verpakt. Een aanrader om vaker wat te bestellen.
Hoi Wiesje, Wat een fijne beoordeling! Dankjewel hiervoor. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopelijk tot ziens ;) Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
Jurk besteld, meteen bevestigd en de volgende dag zoals beloofd geleverd. Keurig verpakt mooi kaartje erbij niks op aan te merken.
Hoi Marijke, Heel veel plezier van je jurk! En bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen :) met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Fijne webshop, maar ook een leuke winkel als je in de buurt van Akkrum bent. Mooie kleding, snelle levering en goede service.
Hoi Mirjam, Kom zeker gezellig bij ons langs als je weer in de buurt van Akkrum bent! Dankjewel dat je deze mooie complimenten hebt geplaatst, wat lief van je. En wat een mooie naam heb je zeg ;) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Perfecte samenwerking. Zeer snelle levering. Duidelijke website. Goede omschrijving
Hoi Lieve, Wat een prachtige opsomming aan complimenten! Super fijn om te horen dat je zo tevreden bent, wat lief. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Helaas paste de bestelling niet. Nadat ik het terug gestuurd heb ontving ik na 2 dagen al mijn geld terug! Keurig netjes!
Hoi Dineke, Wat fijn dat je zo tevreden bent over onze service, lief dat je dit met ons gedeeld hebt :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Naast een prima collectie is Maatjemeer vooral heel klantvriendelijk en zorgvuldig. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling. Blij met de service!
Hoi Wilma, Dankjewel voor je fijne beoordeling. Ontzettend lief dat je de tijd genomen hebt om dit te delen. Heel veel plezier met je mooie aankoop en hopelijke tot ziens! Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Goed mooi perfect
Hoi Hanneke, We hopen dat je heel veel plezier hebt van je mooie bestelling. Bedankt voor deze fijne beoordeling, dit vinden wij super om te lezen! Tot de volgende keer! Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma