Alles was perfect, ik ben een tevreden klant!
Hoi tevreden klant ;), Wat super leuk om te lezen! Dankjewel voor het schrijven. Graag tot ziens, Groetjes van Lummie
Snelle levering, uitstekende service.
Hoi E, Dankjewel! Blij om te lezen dat je zo tevreden bent. Groetjes van Lummie
jurk ,prijs valt tegen.
Hoi T, Dankjewel voor de goeie beoordeling! Misschien zit er volgende keer weer iets leuks voor je tussen :) Of misschien in de SALE ? Groetjes van Ruud
Super service . Het is de winkel waar ik zeker mijn volgende aankoop doe.
Hoi Corrie, Dat is altijd fijn om te lezen, dankjewel hiervoor! Groetjes van Ruud
My order was rapidly processed and delivered
Hoi Jane, Thank you so much for commenting! We would love to see you back :) Groetjes van Ruud
De eerste keer bestellen bij Maatjemeer is me erg goed bevallen! Na telefonisch contact werd een en ander prima opgelost over een broek uit een aanbieding. De kwaliteit van de bestelde artikelen was ook helemaal goed!
Hoi Tjerkje, Wat fijn dat het allemaal zo goed voor jou is opgelost! Daar ben ik blij om. Heel erg bedankt dat je de moeite hebt genomen om dit met ons te delen. Groetjes van Mirjam
Jammer dat de jurk niet mooi stond. Maar alles liep voorspoedig
Hoi Esther, Wat jammer inderdaad.. Misschien zit er volgende keer wel weer iets leuks voor je tussen. Er komt namelijk nog steeds weekelijks nieuwe collectie op de webshop ;) Groetjes van Mirjam
De service was echt clientgericht. Er werd meegedacht en prima geadviseerd. En er was een snelle afhandeling van de transactie.
Hoi Ankie, Dankjewel voor deze prachtige opsomming van complimenten! Dit waarderen wij enorm en vinden dit heel erg lief van je. Heel graag tot ziens, Groetjes van Mirjam
Leuke winkel met mooie kleding en leuk personeel. Een aanrader !!
Hoi Ria, Wauw wat een fijne beoordeling en lieve complimenten! Ik zal het doorgeven, hier worden wij alleen maar gelukkiger van! Graag tot ziens. Groetjes van Mirjam
Op tijd ontvangen , artikelen ok, pantalons waren wel te lang, heb ik wel moeten laten korter maken .
Hoi Jeanie, Jammer dat de pantalons te lang worden. Mocht je de Mona Lisa pantalons hebben besteld, deze hebben wij ook in een kortere lengte. Misschien een tip voor de volgende keer? ;) Alsnog bedankt voor deze beoordeling. Groetjes van Mirjam
Prima maat en snelle levering
Hoi Marga, Dank voor deze super beoordeling! Wat lief. Groetjes van Mirjam
De bestelde kleding wordt altijd binnen een paar dagen toegestuurd en eventuele retouren worden vlot en correct afgehandeld .
Hoi Marcella, Wat ben ik blij om te lezen dat je zo enthousiast en tevreden over ons bent. Hier doen wij het voor! Dankjewel voor het delen. Groetjes van Mirjam
Hele vlotte levering, ik hoop vaker Ascari broeken bij Maatjemeer te kopen.
Hoi Anjo, Wat fijn dat je je broek hebt gevonden bij ons! Wij hebben inderdaad op dit moment in de collectie verschillende kleuren van de Ascari broeken. Heel erg bedankt dat je deze review geschreven hebt voor ons :) Groetjes van Lummie
Goede middag, sorry, even vergeten om te reageren, maar ik bestel graag bij jullie. Alles correct, en bij een retourtje echt snel je geld terug! Zeker het aan bevelen waardig!!!! Vriendelijke groet Rikie Wildenborg.
Hoi Rikie, Geeft niks, beter laat dan niet toch? Haha. Heel erg bedankt dat je deze geweldige omschrijving van ons hebt gedeeld. Super lief. Graag tot ziens, Groetjes van Eefje.
Erg leuk geholpen en geadviseerd , ik heb n paar erge leuke setjes gekocht . De bestellingen online altijd erg snel .
Hoi Ansje, Wat een lief compliment zeg. Dankjewel voor het schrijven van deze review! Veel plezier van je mooie setje. Groetjes van Eefje.
Ik ben zeer tevreden , snelle levering en prachtige kleding !!
Hoi Thea, Dankjewel voor deze review :) Wat lief. Groetjes van Eefje
Hoi Saskia, Dankjewel voor deze complimenten! Groetjes van Eefje
Bij toeval de webshop van de “Dames” gevonden, een vraag gesteld waar ik bijna direct antwoord op kreeg. Top klantenservice!? Een bestelling gedaan en ben super tevreden, eindelijk weer de perfecte broek gevonden. Ga zeker vaker bestellen bij De Dames.
Hoi Isolde, Wat super fijn om te lezen dat je ons gevonden hebt! :) Ik hoop dat je heel veel plezier hebt van je mooie broek en dat we je vaker zo blij mogen maken met weer een nieuwe bestelling. Groetjes van Eefje
Zeer tevreden iedere keer weer
Hoi Diny, Dankjewel voor deze complimenten. Groetjes van Eefje
Bestellen en snel in huis Leuke collectie De maten hoe ze vallen goed omschreven op de website
Hoi Ans, Wat een mooie omschrijving, wat lief van je dat je de tijd hebt genomen om dit met ons te delen. :) Groetjes van Ruud
Snelle levering, jas zit prima alleen de rits hapert soms.
Hoi M, Bij klachten, bellen of mailen! Schroom niet. Wij zorgen er altijd voor dat er een oplossing komt. Alsnog bedankt voor deze fijne review :) Groetjes van Ruud
Ik kreeg alleen van jullie een mail dat de bestelling de volgende dag geleverd zou worden,maar dat bleek een dag later te zijn.Ik bleef er speciaal voor thuis.,maar verder heel tevreden
Hoi Diny, Oh jee, wat vervelend dat je er speciaal voor thuis bent gebleven en niks kwam opdagen. Helaas ligt dit dus niet in onze handen.. Deze mail wordt verstuurd vanuit PostNL, op het moment dat ze het met de chauffeur meegegeven wordt, krijg jij dus automatisch deze mail met de ''belofte''. Het kan dus wel een druk zijn bij PostNL en dan komt de bezorger er niet aan toe. Dus wordt hij inderdaad de volgende dag bezorgd. Voor jou erg vervelend, maar ook voor ons. Omdat wij dus niet de chauffeurs kunnen aansturen, want wij zijn natuurlijk een heel ander bedrijf haha. Ik hoop dus dat je snapt dat wij jou niet teleur willen stellen! Maar helaas komt dit wel eens voor.. Alsnog bedankt voor de goeie beoordeling! Groetjes van Ruud
Prima nette snelle levering . Indien nog retour gemakkelijk en snel zoals beloofd geld terug
Hoi Jac, Dankjewel voor dit fijne compliment! Binnen twee werkdagen geld terug, dat is ons streven. Wat fijn dat jou dat opgevallen is :) Groetjes van Lummie
Premier achat sur le site et pas déçue, j'y reviendrai ! Très bonne description des articles, tailles conformes et livraison très rapide !
Ben zeer tevreden met de kleding en de snelheid!
Hoi An, Super fijn dat jouw pakketje zo snel binnen was! Dit is ook zeker ons streven. Wat fijn dat je dit met ons hebt gedeeld en ons deze geweldige beoordeling gunt :) Groetjes van Lummie