Snelle en keurig verpakte bestelling
Hoi Nel, Bedankt voor je lieve beoordeling :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Eenvoudig om artikel te vinden en de informatie is compleet.
Hoi Ria, Dankjewel voor je geweldige beoordeling, wat lief ! :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Een mooie jurk besteld. Goede service. Snelle levering. Ik ben zeer tevreden
Hoi Sandra, Dankjewel voor je mooie opmerking, we hopen dat je veel plezier hebt van de jurk :) Tot nu toe, tot ziens online! Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
De kleding wordt snel geleverd na bestelling. De kleding is keurig verpakt. Kortom: meer dan prima. Het enige wat ik mis is een bezoek kunnen brengen aan de winkel. Maar zodra dat weer mag ga ik er naartoe.
Hoi Anita, We hopen dat we je weer snel mogen ontvangen in onze winkel! Tot nu toe, zien we je graag weer online :) Enorm bedankt voor je fijne beoordeling, super dat je de tijd hebt genomen om dit voor ons te doen. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
Was lang aan het twijfelen of het bestelde mij wel staat. Miste de persoonlijke aandacht van de winkelmedewerker. Hopelijk krijgen we die binnenkort weer en kunnen we weer gezellig komen sneupen in de winkel.
Hoi Klasien, Wij missen jullie ook! Dankjewel voor deze fijne beoordeling, wij waarderen dit enorm. Hopelijk mogen we je na de Lockdown weer ontvangen in onze winkel. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Een fijne webshop, voor advies kan je altijd bellen Snel en kosteloos versturen ‼️
Hoi Bets, Dankjewel voor je top reactie. Super fijn om te lezen dat je zo tevreden bent :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
In 1 woord prima, bestel gerust!
Hoi Paula, Bedankt voor je fantastische compliment! In 1 woord super! ;) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Mooie kwaliteit kleding!
Hoi Marja, Dankjewel voor je fijne reactie :) Super lief. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Goede avond Hr/Mevr, T-shirt besteld, en normaal de andere dag in de bus, maar Post-nl heeft er iets langer over gedaan i.v.m de enorme drukte! Ook de teruggave als het om de een of andere niet naar wens is, wordt super snel afgehandeld, echt snel je geld terug!!!
Hoi Rikie, Wat een fijne opmerking! Lief van je dat je dat met ons deelt. Dit zorgt weer voor een lach op ons gezicht ;) Met vriendelijke groeten, Ruud van Doorn
Goede ervaringen met mm
Hoi Coba, Super bedankt! Fijn om te horen. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Hallo Mildred, Ontzettend bedankt voor deze beoordeling! Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.
Pakket zag er keurig uit duidelijke factuur en/of retourzending aanwezig
Hoi Anke, Wat lief! Een hele fijne opmerking. Dat doet ons goed :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Keurig verpakt en geleverd. Voor herhaling vatbaar.
Hoi Hetty, Bedankt voor je fijne opmerking. :) Wat lief! Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Hoi Maartje, Bedankt voor je lieve review. Super fijn. :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Goede service, snelle levering
Hoi Silvia, Bedankt voor je fijne complimenten en beoordeling :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Zelfs in corona tijd is mijn jurk snel geleverd,
Hoi Nancy, Lief van je dat je ons zulke goeie sterren gunt. Heel veel plezier van je jurk :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
goede service,ben jaren geleden ook in de winkel geweest ,heel vriendelijke fijne klanten service. goede snelle verzending super.
Hoi, Tijd voor weer een bezoekje aan Friesland! haha. Dankjewel voor je fijne beoordeling. :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Ik kijk er naar uit om de winkel weer te kunnen bezoeken: telkens een vriendelijke ontvangst met tijd en aandacht voor het vinden van de juiste kleding. Helaas bleek de online bestelling niet de juiste pasvorm en heb deze retour gezonden, met tegenzin, want wat een mooie kwaliteit! Dat maakte nog maar eens heel duidelijk dat jullie ervaring, meekijken en meedenken van meerwaarde is. Graag steek ik jullie een hart onder de riem in deze moeilijke tijd. Houd moed. Hopelijk tot snel ziens.
Hoi Els, Wat een prachtige uitgebreide reactie. Ontzettend bedankt dat je de tijd genomen hebt om deze beoordeling te schrijven. Bedankt voor het compliment over onze medewerkers die jou altijd zo mooi in de kleren stylen. We hopen jou zo spoedig mogelijk weer in onze winkel te mogen ontvangen. Voor nu toe, zien we je graag online! :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Helemaal geweldig.
Hoi Els, Dankjewel voor je positieve beoordeling, lief van je. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Ik ben zeer tevreden over de manier van bestellen, de snelle bezorging en prima manier van verpakken. Erg fijn heb ik de begeleidende persoonlijke brief gevonden: bestellen op afstand in deze coronatijd geeft daardoor een extra prettig gevoel! Hartelijk dank en tot een volgende aankoop!
Hoi Sophia, Persoonlijke klanten contact is iets wat wij ontzettend belangrijk vinden! Wat lief dat je de tijd hebt genomen om deze reactie te schrijven, dankjewel hiervoor. Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Mooie merken en in de Sale leuk gescoord. Snelle verzending en nette afhandeling.
Hoi, Heel erg bedankt voor je beoordeling. Heel veel plezier van je mooie aankopen :) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Ik vind het fijn dat ik de site Exxelentt heb gevonden. maatje meer maar zo van die tenten met punten waardoor je nog dikker lijkt. Gewone mode , mooie stof en nieuwe mode waar ik heel blij van word. Ga nu regelmatig kijken of er weer wat nieuws is. Veel succes.
Hoi Jozefien, Wat fijn dat je fan bent van onze merken. Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze reactie met ons te delen, wat lief! We hopen je graag weer online bij ons terug te zien. Na de lockdown hopelijk ook bij ons in de winkel ;) Met vriendelijke groeten, Mirjam Douma
Mooie merken, uitgebreide collectie en snelle levering
Hoi Joke, Bedankt voor je lieve reactie! Groetjes, Mirjam douma
Ik had 2 pantalons besteld en ze wsren te klein. Pantalons terug gedtuurd en ze hebben netjes het geld op mijn rekening terug gestort.
Hoi Marion, Wat jammer van de pantalons.. Maar we hopen je volgende keer weer te verblijden met mooie geslaagde kleding. Dankjewel voor je fantastische beoordeling! Wat lief. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans
Ik had mijn T-shirt in 1 dag netjes thuis bezorgd top
Hoi Ria, Wat fijn dat je zo snel je bestelling binnen hebt gekregen! Enorm bedankt voor je fantastische beoordeling, wat lief. Met vriendelijke groeten, Lummie Akkermans.